Жената Везни-2 част!

• 32 769
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • ул. "Мечтание"
Привет, кантарчета!

Много спите бе!  Mr. Green

Днеска ходих на женска консултанция. Най-сетне се потвърди и от видеозона, че два пъти ще ставам свекърва!  Mr. Green Па`йте се снахички, дупе да ви е яко!  Twisted Evil

# 706
Чи много късно се е потвърдило?????? То начи хората ги е страх от теб,че съкровище ще бъдеш 2 пъти.....Да са ти живи и здрави, а и добри снахи един ден да ти доведат!

# 707
Нощни очи,и аз ти пожелавам добри снахи.

# 708
  • ул. "Мечтание"
От вашите усти, в божиите уши!  Hug

Мамче, господина много упорито се криеше, та за това чак сега се потвърди. Иначе и преди се видя, но не беше сигурно. Не че ми трябваше потвърждение де, знаех си аз още преди да забременея, че второто ще е момче. Третото обаче го глася за момиче!  Mr. Green

# 709
Нощни очи,избрахте ли име?

Аз съм на вълна нямам пари за подарък. Confused Яд ме е.

# 710
  • ул. "Мечтание"
Имам си две имена, които съм харесала, едното съм го избрала още преди да забременея. Бах решила, че ако е момче ще го кръстя така. Но още не се заричам на нищо, като нищо да си дойде с името, както беше и Божидар.

# 711
  • русе
дано да случиш на снахи но Naughty и ти да си добра свекървичка че аз като мамче на две мацки никак няма да ми е приятно някой да ми тормози децата Crossing Arms

# 712
Нощни очи , браво на теб HugМъжка майка героиня  bouquet
Аз много се страхувам от някои неща покрай бъдещото ми евентуално дете.Ама няма да го споделям, че срещам навсякъде едни "положителни" отзиви.
Днес много духа във Варна Whistling, но пък като се прибирах беше прекрасно и чак не ми се иска да съм в нас.Аз се изкъпах и сега ще си оправя прическата и ще почивам.
Днес много вяло присъствие Rolling Eyes

# 713
  • ул. "Мечтание"
Ели, кАжи си душата какво ти тежат тия деца!  Hug
Да ти кажа честно, колкото по-малко им го мислиш толкова по-добре и за децата и за теб. Колкото повече се втелясваш и в тренчваш, толкова по-зле стават нещата. Най-добре въобще да не мислиш по въпроса!  Joy  Whistling

# 714
Притеснявм се защото когато реше да се случи искам да му предоставя най-доброто, искам да получи всичко.Много е трудно, но аз съм от хората които когато всичко им е наред биха се решили на тази крачка.Другото което ме притеснява е възпитанието и дали ще се справя, а не на последно място искам изцяло да прилича на мен и на родителите ми.Двамата са с много хубави черти, светли,  със сини и сиви очи.Аз например приличам на бащата на майка ми за което също съм доволна, със зелени очи, много съм бяла, но пък косата ми е тъмна.А най-важното е да не е тъпо, че такива хора не ги понасям.Това са ми терзанията и всички приятелки с деца ме гледат лошо или ми се смеят като им ги споделя.Това били глупости Embarassed

# 715
  • ул. "Мечтание"
От моя гледна точка са си глупости (вече като майка, преди да стана майка въобще не съм ги мислила нещата), но това не пречи теб да те тревожат и да са ти важни (и естествено имаш пълното право да те тревожат и да са ти важни)! Simple Smile (казвам го с най-добри чувства)

Пожелавам ти от все сърце, да можеш да им дадеш всичко, което желаеш на децата си! Това е наистина трудно, но от мен да знаеш, че на децата им трябват основно любов, мама и тати, другите неща са подробности. Е, любов стомах не пълни, но... все пак, деца и с много и с малко се гледат.
Другото (възпитание, тъпота и прочие) не го мисли толкова! Наистина смисъл няма. Stop

Честно да си кажа, убедена съм, че всички хора, преди да станат родители си мислят: "Боже, дано децата ми не са [попълваш качествата по собствен избор], като децата на еди кого си!" Ама като се родят хич не ти пука вече дали ги имат или нямат тия качества.  Joy Просто установяваш, че твоето гардже си е най-хубаво, пък било то и да е най-черното.  Whistling

Дрънкам си глупости, не ми обръщай внимание!  Mr. Green

# 716
Днес ме хванаха лудите.
Сготвих пилешка супа,ориз и кекс.Кекса  е много пухкав.
Измих каквото имаше за миене-пет тенджери,един куп чинии-цялата маса е в съдове.
Нещо ми е лошо-въртеше ми се главата,уморена съм.
Утре две интервюта като едното е на майка си в г*за.
Трябва и да се къпя.

Тая нощ сънувах че гушкам бебе.Много красиво беше.Знаех че е на гаджето ми,но не знаех коя е майката. ooooh! И се събудих.

# 717
Нощни, нали ти казвам, че и други мами реагират така.Имам наблюдения и знам, че без стабилни доходи и жилище е много трудно, не невъзможно, но се пораждат конфликти в сем. и отношенията защото детето си е голям разход.
Стига обаче с моите глупости, ще поживеем и ще видим  bouquet

# 718
  • ул. "Мечтание"
...но се пораждат конфликти в сем. и отношенията...

Това си е според мен по-скоро до конкретните хора, а не до детето, къщата и доходите, те са по-скоро поводите, но причините са съвсем други.
Не съм съгласна, че детето е голяма разход.  Peace Нас все с това ни плашеха, кооооолко скъпо е да гледаш дете. Е колко, колко, ми детето ни ни е най-малкото перо в бюджета, хем не пестим от него. Дори когато пиеше адаптирано мляко и намацваше по 10 памперса на ден, пак за него сме давали най-малко пари.

Ама и аз какво забих сега в тая тема, в крайна сметка нито искам да те убедя в нещо, нито да ти променям мнението, нито нищо... айде, нама да го трия, ама можете да се правите, че не съм го писала.  Whistling
Нещо днес ме е ударила музата и се хващам по всякакви теми да развивам "велики" теории и да си чеша езика!  Mr. Green

# 719
Нещо днес ме е ударила музата и се хващам по всякакви теми да развивам "велики" теории и да си чеша езика!  Mr. Green
  Mr. Green да се възползвам и аз?

Как да се ориентирам професионално тоест как да разбера какво висше да запиша?

Общи условия

Активация на акаунт