Ирак днес се радва на новата вест, отваря вратите на дом номер ШЕСТ !

• 38 892
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
Хадил,аз по-нагоре написах,че църквата/незивисмо коя/без властта не може,както и обратното.Така е откакто свят светува,така и ще бъде.
Нали невежите трябва да се държат в неведение и подчинение,а който е на власт,трябва хитро и ловко да използва това.
Това,което ме успокоява е ,че умните хора няма свършат,а дано все повече да има по света такива.
Както е казал народът/каквито политиците,такава и държавата/

# 121
http://www.youtube.com/watch?v=W5ETcivJ5zw&feature=related
Това ми навя толкова мили спомени,че Ели ги гледа с кеф,даже се смее на заека.

# 122
Хадил, първо се зарадвах като видях дългия ти постинг, но после ми стана тъжно като го прочетох Sad. Вкъщи не се е коментирало скоро за събитията в Ирак и не съм наясно какво се случва. Но ми е жал за хората там, мисля че са изстрадали достатъчно, няколко поколения са вече съсипани, дано скоро свършат мъките и хората да заживеят нормално Praynig Praynig Praynig
И пак ще спомена за книгата "Одисей from Багдад" - прочетете я, заслужава си Peace Peace Peace

ИКСИ, как си Hug

Криси, Ну Погоди се гледа ежедневно вкъщи. Изтеглила съм всичките 22 епизода от Замунда и се въртят нон стоп. Бяха любими на Алекс, сега са любими на Илия Simple Smile

# 123
  • In a surreal moment!
Астарта - преминах някакъв гаден вирус и още ми е запушен носа. седя си вкъщи на топло, страх ме е да не ме повтори, че на 18.01. съм пак на хистеро в Надежда. Да видим дали ще успеят да премахнат втората миома. Каквото и да правят вече ми се ще да е по-бързо, че...изпренадахме се . Седим си двамата, нито празници ни вълнуват , нито нищо...Готвя по инерция, чистя колкото да не затънем в боклуци, а всъщност ми се иска само да стоя и да гледам в точка...и времето да измине и да започнем с ИКСИ-то...Такива ми ти работи....

Дано вие да сте здрави и децата да се повеселят на подаръците си!
Весели празници!

# 124
ИКСИ, мила, дано следващата година бъде Твоята година и ти донесе това, за което мечтаеш Praynig. От сърце ти го пожелавам Hug

Ние явно няма да празнуваме нова година, завъртяхме у нас гадния вирус Tired. Днес и мен ме тръшна. Мъжът ми остана само да се държи,  но като го видях днес, имам съмнения, че и той скоро ще падне жертва. Та така, няма кой да ни сготви, няма кой да изчисти, всички сме се натръшкали с температура и май ще посрещнем новата година в леглата Rolling Eyes

Весели празници на всички!!!

# 125
# 126
  • Varna
Нямам, достатъчно думи, за да напиша какво чувствах докат четях. Гърлото ми пресъхна, чувствата си не мога да ги опиша както казах.........дълго ще има да мисля за това детенце и за семейството му.........

А на тебе Икси, ти пожелавам същото каквото и Астарта....дано следващата година да е твоята година!!!!!!!!

# 127
  • Costa Rica

Мили момичета, момче и Дядо,
въпреки всичко, с което ни залива околната реалност, не губете надежда!
Весело посрещане на Новата година!
Пожелавам ви мечтите ви да се сбъднат по най-добрия за вас начин.

ИКСИ, айде, че ме заболяха палците от стискане Wink

# 128
Честита нова година на всички приятели и на семействата ви ! Пожелавам ви една успешна нова година изпълнена със здраве и много успехи във всички ваши начинания.

а на себе си пожелавам да съм си у дома, макар в момента да се чудя как се казва човек, който вярва в Бог, но не вярва в никоя религия.

# 129
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАААААААА ПРИЯТЕЛИИИИИИИ !!!
Да е мирна, щастлива и благополучна !
Много здраве и късмет ви желая !
Бъдете усмихнати и влюбени !

# 130
QESTIT NOVA GODINA I OT MEN.

# 131
За много години! Бъдете здрави и много щастливи през новата година! Нека 2011 донесе на всички сбъдване на най-съкровените мечти, късмет и благоденствие!

Делфи, много ми харесва снимката и посланието в подписа ти Heart Eyes

# 132
  • София
Здравейте!
Първо искам да ви честитя новата година и да ви пожелая сбъдване на всичките ви молитви и желания!
Моля, някой да напише как е честита нова година на книжовен арабски. Имам колега арабин, страхотен човек, и бих искала да го поздравя на родния му език.
Предварително благодаря!

# 133
  • Costa Rica
макар в момента да се чудя как се казва човек, който вярва в Бог, но не вярва в никоя религия.
Както се вика и на евреин, на когото му се повръща от политиката, която води собственият му народ в името на ...ъъъ... нещо newsm78
Вика му се човек с малко повече мозък, отколкото е полезно и здравословно.
К'во да се прави, така ни е писано в този живот.
Джойн дъ клъб, дет' се казва Mr. Green

# 134
  • Varna
Извинявам се, много, много се извинявам Embarassed писах, писах поздравления, а съм изтървала точно тука да пожелая smile3538

СУРВА ВЕСЕЛА ГОДИНА, ДО ГОДИНА ДО АМИНА!!! И много,много здраве, късмет, че къде сме без този пусти късмет или шанс....незнам как да го нарека по точно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт