SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 692
  • 691
  •   1
Отговори
# 465
  • срещу двата комина :)))
Здравейте!
Само една дума имам за днешната серия - ЖЕСТОКА!
Супер, супер съм изкефена! Най-после Дийн! Истинският Дийн!

Може би и аз ще се включа в поздравленията и картичките, ще видим Blush
ооооооо искам и аз да гледаааааам  newsm61 пуста му работа,до довечера трябва да чакам

# 466
  • # супернатурална #
Субтитрите!
http://DMCA-removal-from-Google/get.php?id=63829

# 467
Оле олеееее на 14 минута и вече познах за нещо  Joy hahaha Този епизод е по як.

Едит след изглеждането: Прекрасна серияяяяя Simple Smile вече няма съмнения, че ще е страхотен сезон. Казвайте кога почваме спокойно с коментарите ?

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 13:07 от WomanitKa

# 468
'Smoke on the Water'... Dean & Impala...

# 469
  • # супернатурална #
 smile3521
Не знам да е разсъбличал друга с такава страст Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=7BPEMHV-Zn8

# 470
Поздравявам ви с една готина рок-песен, с най-великото интро в света!!!! : http://www.youtube.com/watch?v=2WX_4FNoto4 Simple Smile))
Мерси!!!  Hug От днес вече известна и като най-добрата приспивна песен!  Sunglasses

# 471
smile3521
Не знам да е разсъбличал друга с такава страст Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=7BPEMHV-Zn8
Определено не е разсъбличал друга с такава страст и с толкова огън и обещание в погледа! Сара Гембъл се върна в личната ми класация за свястен сценарист - искаме ощеее! Simple Smile

Само да спомена - не съм го догледала докрай, но от сега се очертава сцената с магазина да ми стане една от най-най-най любимите. Няма такъв смях - физиономията на Сами като предположиха, че ще да се наложи смяна на пеленките беше.... безценна!! Heart Eyes
Сори за спойлера, ама не се стърпях. Wink

A сцената с приспиването на "Боби-Джон" - триста пъти я връщам и не мога да й се нагледам Simple Smile

Takaaa, не мога да се стърпя, а довечера няма да ме има на официалното обсъждане, така че тези от вас, които още не са гледали епизода, моля да не четат текста в лилаво по-долу (Мерси!) :

Значи, на първо място, Supernatural is back! Точно такъв какъвто го харесваме, обсъждаме и обичаме този сериал!
Това беше една от най-забавните серии за петте години дотук - прибавям я към любимите си смешни епизоди с трикстъра - доста силни моменти имаше и се съсипах да се смея. Тук: http://www.buddytv.com//slideshows/supernatural/best-supernatura … lf-men-50661.aspx даже са се погрижили да обобщят смешките в няколко запомнящи се "one-liners", които ще има да си рецитираме цял сезон. Simple Smile)

За епизода: Заглавието му ляга като лъжица в масло - "Двама мъже и половина" и едно бебе, което почти успя да им разкаже играта, въпреки че са "големи и корави мъже, demon-hunters и bad ass-kickers". Simple Smile)

1. Определено идеята да вкарат бебе в СПН е неочаквана и неочаквано много се е харесала на публиката, имайки предвид характера, възрастта и половата принадлежност на най-запалените фенове по света. По данни на CW, които четох преди малко в офиса, но сега ми убягват да ви пусна линк, този епизод е бил с рекордна зрителска активност, гледали са го малко над 12 милиона зрител(ки) по целия свят (което за сериал от ранга на нашето eye-candy си е множко).

2. Лафовете се върнаха - Дийн на няколко места ме съсипа от смях - първо като се сопна на Самито задето го трси да му помага, а в същото време посоляваше прозорците в новата си къща, а погледа, който извади когато разбра за какво става въпрос, си заслужава да се направи на уолпейпър! (То няколко кадъра от целия епизод заслужават подобно признание, но за тях по-подробно по-нататък);

3. Фъни момент - пазаруването на бебешките неща в магазина и успокояването на мъника, когато се разрева. (Някак си все очаквах да звънне на Лиса и да я пита по телефона какво да купи, ама щеше да е прекалено голяма заигравката с идентичката сцена в "Ten Inch Hero" и пазаруването на тампони, та добре че не са се заиграли в тази посока. Ние като схватливи Мараканки, дето са подробно запознати с цялостното творчество на тренера, веднага схванахме намека и още веднъж мислено поздравихме Сера Гембъл за доброто хрумване, нали? Mr. Green )

3. Разтапящ момент, който беше връщан над 10 пъти - Дийн сменя пеленките на бебето и го приспива - ауууу! Cute! Heart Eyes, а като го чух, че си тананика интрото на Smoke on the water, за да приспи бебока, сигурно можете да си представите какво се получава - искам такъв мъж, дето да приспива наследника ни с рок! Simple Smile  smile3514
Сори за лирическото отклонение с моите фенски плътски желания, Mr. Green само искам да спомена, че диалозите межди Сам и Дийн и бъзиците относно далеч не-беглите познания на баткото по отношение на децата, срутват от смях. Simple Smile Само като видя на Джаред ехидната физиономия как взема на подбив екранния си брат и започвам вътрешно и аз да се смея) Simple Smile

4. После е сцената с Кембълите и тяхната крепост-затвор, която не ми хареса особено, затова няма да я коментирам (или по-скоро ще я коментирам като единственото нещо, което не ми хареса в целия епизод). Тия роднините никак не ми се връзват - даже когато шейпшифтъра изви врата на единия се изквфих и си викам - "Разгеле, един по-малко", ама не би. Sad Дядката продължава да не ми вдъхва доверие, а братовчедката гледа като истинска демонка, не ме кефи тая жена и туйто. Паник-стаята и боя Сам-шейпшифтърСам и Дийн - шейпшифтърДийн беше страхотна! Поне малко строги погледи, откоито омекват коленете видяхме. Simple Smile Роднините, държа да подчертая, продължават да не ми харесват и не ги искам по-нататък, пък!! Не ми хареса и факта, че Самчо явно е разказал прекалено много на новото си семейство за преживяванията на Дийн в ада!  Naughty

5. Безценен момент за целия епизод е промяната в цялостното отношение на Лиса - хареса ми как се държеше с Дийн (сиреч - не се хвърли да му реве на рамото като трябваше да тръгне), а накрая се държа супер яко като му каза, че осъзнава какво е за него новопридобитото му качество на човек, който има семейство и иска да се грижи за него, но е сигурна, че това не е той и не иска да го променя насилствено, така че може да ходи и да си идва когато иска, стига да е жив и здрав (и щастлив).
Това е суперско решение на сценаристкия екип - да го връщат от време навреме при "семейството му", защото разбрахме, че Лиса и детето са много важни за него, но пък от друга страна ако го разделят рязко с тях пак цял сезон ще гледаме страдающ и отмъщаващ Дийн, така че мисля по този начин се получи най-добре. Опасявам се само новопридобитият му статут на "полуобвързан" дали няма да попречи да видим някоя и друга гореща сцена с някоя "Бед Уитметъл" в някой бар, но ще поживеем, ще разберем Mr. Green

6. Най-експлозивният момент, разбира се, на който крещях и скачах на място от радост беше момента с "отвиването" на Импалата! Бяха го изпипали отвсякъде - "Smoke On The Water" за фон! Разрошения перчем на Дийн и дяволитата му усмивчица!  Hug Това определено си е нашият Дийн, какъвто си го знаем и какъвто си го искаме обратно в сериала! Simple Smile
Само не дадоха как отпрашва към залеза, за да е пълно удоволствието, но пък ние надлежно си го представихме, така че пак се брои.

Обобщение за целия епизод - много ми хареса, 6 точки за Сера от мен и чакам с нетърпение да видя какво ще стане по-нататък!

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 17:26 от Dana_Scully

# 472
  • # супернатурална #
Гледа Дейна е дала старт на обсъждането, вклщчвам се  и аз в червено Laughing

Кака Сара, разбира се, знае какво искат жените и ни го дава. Сам и Дийн + бебе е сигурен начин за увеличаване на прираста на населението. Финала няма да го коментирам, точно това, поднесено по този начин искахме да видим(и с удоволствие ще го изгледаме още амнайсет пъти). Лиса ми стана малко по-симпатична, въпреки пенюарчетата които вее вече втора серия. Разбирам я и и съчувствам, обича го този мъж, но знае, че не може да го задържи. Знае, че не е на първо място в живота му, пробва теорията "ако обичаш някой, пусни го на свобода, ако те обича, ще се върне. За нейно съжаление, не мисля, че Дийн я обича много. Начина по който я целуна едва-едва - така се целува приятел, а не любима жена. А и възможността да се връща при нея чат-пат, мисля, че постепенно ще я отстрелят, поради две причини: Дийн, ще осъзнае, че така е по-опасно за нея и детето-хем не е постоянно с тях за да ги пази, хем я посещава, което дава възможност на гадовете да разберат, че му е близка и да открият къде живее, вследствие на което да я опушкат, изядат или препечат. Втората причина е, че ние не искаме емоционално обвързан Дийн, както Дейна каза, така няма да се насладим на други горещи сцени(с нея пък изобщо, там страстта отдавна е умряла)
Много готин момент беше, когато Дийн почерпи бебето с уиски. Сам ми хареса, когато застана на негова страна в спора с един от брачедите, мисля, че ще станем свидетели на сближаването им и накрая отново ще са само те срещу целия свят (+ Боби и Кас)
Единственото, което - е, не че чак не ми хареса, но можеше и да е по малко друг начин- беше момента, когато този крал на шифтърите ги тръшна толкова бързо и двамата. Трябваше да има повече съпротива, да ги понабие малко Laughing САРА, ЗНАМ, ЧЕ ЧЕТЕШ ТУК(СПРАВКА-СЦЕНАРИЯ НА МИРИЕЛ), ИМАЙ ГО В ПРЕДВИД, НАШИТЕ МОМЧЕТА МНОГО НОСЯТ НА БОЙ(И НЕ САМО НА БОЙ)
Laughing

# 473
Гледа Дейна е дала старт на обсъждането, вклщчвам се  и аз в червено Laughing

Кака Сара, разбира се, знае какво искат жените и ни го дава.
.....

Много готин момент беше, когато Дийн почерпи бебето с уиски. ...................

Трябваше да има повече съпротива, да ги понабие малко Laughing САРА, ЗНАМ, ЧЕ ЧЕТЕШ ТУК(СПРАВКА-СЦЕНАРИЯ НА МИРИЕЛ), ИМАЙ ГО В ПРЕДВИД, НАШИТЕ МОМЧЕТА МНОГО НОСЯТ НА БОЙ(И НЕ САМО НА БОЙ)
Laughing

Гале, момента с уискито забравих да го спомена, но се смях от сърце. Simple Smile  newsm62

Иначе за призива към Сарчето - на 1000 процента съм с теб! Simple Smile

# 474
  • София
ОМГ Дийн, Импала, Smoke on the water  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
искам го на гифче Simple Smile

серията беше готина... много даже Simple Smile

# 475
Здравейте!
Епизода - изгледан и много харесан.  Heart Eyes Доволна съм от сценаристите. Тая седмица си заслужиха заплатите  Laughing. Тъй като Дейна и Галя вече са написали най-същественото и моите коментари няма да са по-различни, само ще допълня малко. Това накрая дето Дядо Сам се обаждаше на който там му е поръчителя за ловенето на дзверове ми напомни за онази правителствена организация - Звеното от Бъфи, дето ловяха гадове да си правят ескперименти с тях. Далеч съм от мисълта, че ще набъркат правителството, просто за това се сетих първо като видях сцената. Предполагам, че поръчителят ще бъде малко по-свръхестествен от амриканското правителство  Laughing. Още не мога да разбера дали Сам е наясно с тайната цел на Дядо Сам, но че излъга Дийн в очите за това, че използва бебето като примамка и това, че Дийн изобщо не му се върза на лъжата е видно като бял ден. Какво става със Сами?  newsm78
А финала на епизода беше истинското начало на сезона.  Heart Eyes

A сцената с приспиването на "Боби-Джон" - триста пъти я връщам и не мога да й се нагледам Simple Smile
Специален поздрав за теб!   bouquet

Много готин момент беше, когато Дийн почерпи бебето с уиски.
Още един за Галя!   bouquet

И един за всички нас, но най-вече за единствената жена/кола в сърцето на Дийн  Laughing  bouquet

Ейнджъл, заповядай гифче!   bouquet

Галя, благодаря за промото на епизод 3!  Hug С нетърпение чакам да се появи Кас и разкаже играта на новата кола на Сам  Twisted Evil. И да видя Сами как прави мускули  Mr. Green.

Виждали ли сте как изглеждат подписите им, аз не бях.

(Ама кой на кого е?)
Този от ляво е на Миша, долу дясно е на Джим, а над него е на Дженсън.

Аз няма да се включвам към поздравителната кампания за режисьорския дебют на Дженсън, но ще ви стискам палци да получите отговор.  newsm10

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 19:18 от Злата с метлата

# 476
Злата, може ли да ги покажа в сайта Simple Smile с кратки инструкции как се гледа бебе Simple Smile

# 477
Злата, може ли да ги покажа в сайта Simple Smile с кратки инструкции как се гледа бебе Simple Smile
Гифчетата ли? Може, разбира се.  Hug Не сам мои - аз гифчета не мога да правя, само ги крада  Twisted Evil.

# 478
  • София
Злата, злато си ми ти Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много, много благдарности, веднага се лепва на място Simple Smile(надявам се нямаш против  Crazy)

# 479
  • # супернатурална #
Злате, втори път споменаваш, че Кас ще види сметката на колата, а все забравям да те питам за подробности Laughing(ако има, де) И аз чакам Кас с нетърпение, з атренировките да не говорим Joy
Благодаря за гифчетата, цунки и гушки Hug

Общи условия

Активация на акаунт