Стана ли жената активната страна?

• 6 946
  • 128
  •   1
Отговори
# 30
Никакви подобни мисли не ми минават през главата. Що тъй?  Thinking

защото не си мъж  Peace .. простено ти е  Whistling

# 31
Никакви подобни мисли не ми минават през главата. Що тъй?  Thinking

защото не си мъж  Peace .. простено ти е  Whistling
Простено ми е , че не съм мъж ли?  Mr. Green  Mr. Green Хич не се и натискам, благодаря. С моите хромозоми си ми е много добре. Освен това и от тази тема виждам, че към мен  като жена няма големи очаквания, но пък виж мъжете са здраво заклещени.... Mr. Green

# 32
че към мен  като жена няма големи очаквания, но пък виж мъжете са здраво заклещени.... Mr. Green

така е заради средата в която 'вирее' темата ....  Peace количеството не винаги значи качество но променя начина по който се виждат нещата  Laughing

# 33
че към мен  като жена няма големи очаквания, но пък виж мъжете са здраво заклещени.... Mr. Green

така е заради средата в която 'вирее' темата ....  Peace количеството не винаги значи качество но променя начина по който се виждат нещата  Laughing
Абсолютно вярно, всяка дума!  Peace Ама там, където поне на мен ми е по-смислен престоя ново мнение и нова тема се явява веднъж на пълнолуние...та няма как да се обогатя  Laughing

# 34
Абсолютно вярно, всяка дума!  Peace Ама там, където поне на мен ми е по-смислен престоя ново мнение и нова тема се явява веднъж на пълнолуние...та няма как да се обогатя  Laughing

е тук идва умението да отсяваш нужното от ненужното .... теорията от практиката и т.н.  Mr. Green

# 35

е тук идва умението да отсяваш нужното от ненужното .... теорията от практиката и т.н.  Mr. Green
Това е вид селективност на мисленето и човек или си го има, или го придобива с годините, та в тази връзка , тук предпочитам предимно да чета / не без интерес Mr. Green / Peace

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 17:19 от Шевролета

# 36
си е набелязала един мъж, имали са някакъв флирт , но мъжа е ангажиран със семейство и деца и   в един момент е решил , че негов приоритет към настоящия момент  са те.

Това не е ли малко по-различно от ситуацията жена да преследва свободен мъж?!
По темата - активна страна не ми се удава, но и не ми се налага да съм. Понякога обаче създавам такива ситуации, че мъжът да бъде улеснен в преследването...

# 37
Аман от женски хитрости и конспирации  ooooh!
Давайте направо, 21 век, еманципация, жените отдавна са завладяли света  Mr. Green и са доказали на мъжете , че могат всичко дори и по-добре от тях  Peace
Ние отдавна сме по-активната страна Laughing

# 38
Поведението на приятелката е извън пътя,мисля.По-скоро ми намирисва на фикс идея това преследване Tired.А относно другото-мъжете вече ги мързи да са мъже,пък и така им е по-лесно(и са предпазени от отблъскване).Еманципацията не е лоша идея ама всичко трябва да е мярка в тоя живот!

# 39
  • София
Жените- не,  някои жени вече са активната страна по мъжки, но е съмнително доколко остават жени с такова поведение. И доколко мъжете, които срещат все повече такива ... хм, остават истински мъже. Ама не завършват с щастлив край повечето такива активни от женска страна връзки. Жената си има своя активност във връзката, но тя определено не е в това да тича след, мъжа, да го кани на среща и да го вземе от дома му с букет цветя. Ама пусто като не се знае тази активност в какво се изразява и започва да се тича, звъни и прочее.

# 40
Жената винаги е била активната страна. Въпросът е, че на много жени им липсва финес.  Да накараш мъжа да си помисли, че той е ловецът.

Точно  Peace

# 41
Ми разбира се, даже нарочно го сецнах в кръста, за да може да съм активната страна  Crazy  Mr. Green

# 42
Ми разбира се, даже нарочно го сецнах в кръста, за да може да съм активната страна  Crazy  Mr. Green

Еее много си лоша... Mr. Green

# 43
Никога не съм била активна страна- ако един мъж не е достатъчно активен, значи не ми е нужен. За мен истинският мъж е ловец и активността трябва да е негова. Ако я няма, значи не е заинтересован или просто е муньо. И едното и другото не ми е нужно.

# 44
Никога не съм била активна страна- ако един мъж не е достатъчно активен, значи не ми е нужен. За мен истинският мъж е ловец и активността трябва да е негова. Ако я няма, значи не е заинтересован или просто е муньо. И едното и другото не ми е нужно.
Peace Съгласна съм с Delusion. А пък и честно казано, не ми е приятно аз да "ловувам".

Общи условия

Активация на акаунт