Стана ли жената активната страна?

• 6 950
  • 128
  •   1
Отговори
# 75
Активна страна в БГ? Те такова животно не съм виждала....толкова много самотни жени и мъже, щото не умеят да са активни...

Това ми е любимото. Навсякъде извън "БГ"  всичко е наред. Няма самотни мъже и жени. И ред има - в Щатите на трета среща е редно да си легнеш.

# 76
  • В Космоса
Не ми е в стила да правя първи крачки, да преследвам и прочее. Ако харесам някой се надявам и той да ме е харесал и да поеме инициативата. До сега винаги се е получавало.

# 77
Ами кофти кастинг- никой не е застрахован. А и кой е казал, че фундаментална цел на съществуването ни е да прекараме живота си с един и същ човек. Любов не любов, ама заедно, заради принципа.

и тъй да те питам - от кои мъже правите кастинга .. мммм  Thinking от тези дето са ви избрали т.е. Аресали един вид ... та ако избираш от тези дето са те избрали дали  Thinking Thinking мммм .. дали има вероятнмост да избираш от нула на което може би се дължат многото теми от типа - как да си го върна  Whistling

Не ми е в стила да правя първи крачки, да преследвам и прочее. Ако харесам някой се надявам и той да ме е харесал и да поеме инициативата. До сега винаги се е получавало.

Именно именно ... свиквате на лекото  Sunglasses и после се оказвате в обрано лозе  Whistling

# 78
А правиш ли първата крачка понякога?

Какво означава първата крачка ? 
Не е ли ясно ?

# 79

Не е ли ясно ?

Ами честно казано не ми е много ясно кое се води ,,първата крачка,, ?  Mr. Green

# 80
Ами честно казано не ми е много ясно кое се води ,,първата крачка,, ?  Mr. Green

да кажеш ' що не ми дойдеш на гости да ти покажа колко бързо мога да се съблека '  Laughing

# 81

да кажеш ' що не ми дойдеш на гости да ти покажа колко бързо мога да се съблека '  Laughing

Ааааа,не !  Naughty
Тц.

# 82

Току виж се изплашил и се отказал...по добре да не рискуваме... Joy

# 83
  • В Космоса

Именно именно ... свиквате на лекото  Sunglasses и после се оказвате в обрано лозе  Whistling

Надявам се да не се окажа в такова... Пък знае ли се, ако опре ножа до кокала може и да сменя стила.

# 84

Не е ли ясно ?

Да кажем прехвърчат искри и някой от двамата в един момент атакува Wink

# 85

Надявам се да не се окажа в такова... Пък знае ли се, ако опре ножа до кокала може и да сменя стила.
Защо .....примерно - не искаш да си просто с някой (който и да е от предлагащите се), а с Някой (точно определен)....какъв избор имаш?

# 86
Току виж се изплашил и се отказал...по добре да не рискуваме... Joy

а току виж се навил  Laughing Laughing

# 87

Не е ли ясно ?

Да кажем прехвърчат искри и някой от двамата в един момент атакува Wink

Винаги са ме атакували.Ама аз не се дърпам хич  Mr. Green Ако и от моя страна има искри.
Не бих атакувала аз.Мисля,че това по-скоро става взаимствено  и се усеща и от двете страни.
И все пак водещият остава мъжът. Не бих се наела да водя хорото.

# 88
  • В Космоса

Защо .....примерно - не искаш да си просто с някой (който и да е от предлагащите се), а с Някой (точно определен)....какъв избор имаш?

Не рзбирам питаш ли ме нещо?
Както казах до сега този "Някой"(точно определения) винаги е правил първата крачка. А в отговор на Немо уточних, че нищо не се знае и че може един ден да ми се наложи аз да действам.

# 89

Аз пък веднъж попитах едно момче къде живее и той ми отговори: "У вас"  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт