Къде в Пловдив??? - 15

• 54 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Момичета, искам да питам магазин "Марикита" до Новотела дали съществува още и какво му е работното време, ако знае някой?
Благодаря!

# 466
Момичета, искам да питам магазин "Марикита" до Новотела дали съществува още и какво му е работното време, ако знае някой?
Благодаря!

Този магазин вече е в подлеза на аптека Марица. Работят най-късно до към 18,30 - 19 часа...затварят сравнително рано.

# 467
  • Пловдив
Благодаря!

Този магазин вече е в подлеза на аптека Марица. Работят най-късно до към 18,30 - 19 часа...затварят сравнително рано.
Благодаря ти много!   bouquet
Пфу, наистина много рано затварят. Дано поне имат някакви зимни якета хубави, че се убихме да търсим за каката яке.

# 468
Благодаря!

Пфу, наистина много рано затварят. Дано поне имат някакви зимни якета хубави, че се убихме да търсим за каката яке.
Имаха зимни якета за момичета, но са по-скоро са единични бройки - изборът е по-скоро за панталони и други дрешки  Peace

# 469
Благодаря!

Имаха зимни якета за момичета, но са по-скоро са единични бройки - изборът е по-скоро за панталони и други дрешки  Peace
А за момченца нямаше ли моделчета?
И аз продължавам в търсенето на топло яке.

# 470
И аз,И аз!

# 471
Момичета, ще ви бъда много благодарна, ако ми препоръчате кетъринг фирма или ресторант, които да носи храна до офиса. Досега поръчвахме обяда от една фирма, но не сме доволни и искаме да ги сменим. Така,че чакам предложения  Simple Smile
лек и усмихнат ден!

# 472
Алех 2007 благодаря  bouquet

# 473
За Марикита - нямам спомен за якета за момчета, че очите са ми обикновено в момичешките дрешки  Wink

# 474
Момичета, да ви питам, онзи ден си говорих с една позната и се сетихме, че имаше един магазин за маркови (уж  Rolling Eyes) дрехи, май Петер се казваше  newsm78 Има ли го още?

# 475
Има го да  bouquet!В Fashion Place има почти същите неща,в случай,че не ти се разкарва до Кичука,само незнам цените как са!

# 476
  • Някъде там
Момичета, да ви питам, онзи ден си говорих с една позната и се сетихме, че имаше един магазин за маркови (уж  Rolling Eyes) дрехи, май Петер се казваше  newsm78 Има ли го още?

Има го и работи ,но не съм влизала скоро и незнам дали има нещо интересно  WinkДо преди месец имаше разпродажба .

# 477
  bouquet ще мина да разгледам, а за Фешън плейс-а пък направо бях забравила  ooooh! но и него ще го посетя  Laughing

# 478
Като стана въпрос за зимни якета за момченца ... някой да знае какво е положението във Фокс?

# 479
Да дам отчет:) Взех на големия (3г.) гумени ботуши, нагоре са с шушляк като апрески, вътре с пух, от Мечо Пух за 15 лв.! От Денди взех едни кожени боти с пух. Имаше добър избор, цените бяха съвсем поносими. Препоръчвам ако и вие сте в търсене. Ааа освен това има детски ботушки и боти в магазина за обувки, срещу Дино център-след Мебелна къща. От там взех за малкия ботуши.

Общи условия

Активация на акаунт