Къде в Пловдив??? - 15

• 53 719
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Къде има хубав магазин за красиви, семпли, детски шаферски рокли, да не са много скъпи.

Където съм гледала е само кич, буфани, пандели, цветя.
Искам красива и семпла рокля.
Къде да намеря?

Другия вариант е да шия, но нямам много време.

# 586
Този сайт ми е приятел във facebook, не съм ги ползвала, но пък за идея: http://www.bebeshkidreshki.com/category/1/ofitsialni-roklichki.html

# 587
Това моделче много ми допадна.Семпло и елегантно и в същото време толкова бонбонесто  Heart Eyes

http://www.bebeshkidreshki.com/productv/44/nezhna-krasota.html

# 588
Къде има хубав магазин за красиви, семпли, детски шаферски рокли, да не са много скъпи.

Къде да намеря?

а, де?
и аз това питам

# 589
  • Пловдив

Къде да намеря?

Другия вариант е да шия, но нямам много време.

прилични шаферски рокли на цена 25 лв
във Форума на първия етаж е-за детски дрехи е магазина-от витрината се виждат шаферските рокли-наредени са в ъгъла с табела Не пипай  Wink
магазина не е кой знае какво,но рокличките бяха хубави-не са кич
бяха с тънки презрамки,но една болеро и ще станат и за този сезон

# 590
Момичета, тази тема я поизпуснах, върнах 3,4 страници назад, но не видях да коментирате това което ме вълнува, а то е  : Студено ли е или е нормална температурата в цирк Балкански? Че два часа и нещо ако е студ, ще сме болни, а не ми се иска точно сега пак болести и сополи!  ooooh!

Да знаете магазин за качествени чадъри? Преди имаше на главната, където сега е Теранова, оттам съм си купувала чадър "Happy rain", който ползвам 10 г. и чак сега се счупи. Та искам нещо качествено, не китайски боклук.

Италианският магазин до Новотела за обувки, който си стои от много години, имат доста голям избор на чадъри, аз си взех за 30 лева на Лаура Биаджоти, но не е сгъваем!  Peace Сгъваемите около 20 лева бяха мисля като цена!  newsm78

# 591
Семпли,красиви,с добра изработка шаферски роклички,в града ни няма!Точно преди една година търсих за дъщеря ми,след почти месец,не намерено нищо подходящо,поръчахме от бутик в София,като ни я изработиха за 2 седмици.Останах доволна,защото бях притисната от времето и срокът ме устройваше.Иначе това,което аз търсих имаше в изобилие в сайта на Некст.За съжаление,тазгодишната им колекция изобщо не е добра,според мен.
Информацията ми е от преди година,както казах,но като цяло едва ли има голяма промяна...
Така че ако не е спешно,потърсете из интернет за сайтове,с подходящи роклички.

# 592
да, на мен засега ми пращат от италия и англия и сме уредени за 2-3 повода напрев
явно така ще си бъде и занапред

# 593
Италианският магазин до Новотела за обувки, който си стои от много години, имат доста голям избор на чадъри, аз си взех за 30 лева на Лаура Биаджоти, но не е сгъваем!  Peace Сгъваемите около 20 лева бяха мисля като цена!  newsm78

А някакви наблюдения относно обувките в този магазин?  Simple Smile Не знам дали си заслужават парите и си се чудя.  Embarassed

# 594
Да питам...ний кога ще се сбираме нейде из Филибето Whistling Whistling

# 595

А някакви наблюдения относно обувките в този магазин?  Simple Smile Не знам дали си заслужават парите и си се чудя.  Embarassed
стари модели, безбожни цени

# 596
Да питам...ний кога ще се сбираме нейде из Филибето Whistling Whistling

С тия твойте аватари кой ще ти се яви на сбирката  Laughing
ПП Аз шЪ дода кога цъфне самостола  Mr. Green

# 597

стари модели, безбожни цени

А като качество? Обиколих много магазини и нищо, което да ми вдъхва надежда, че зимата ще съм с хубави и качествени обувки. Засега само INDIGO уж ми се струват добри.  Rolling Eyes Не знам цените в Ecco как вървят в момента, но може и там да погледна.

# 598
Добре де,така и така се коментират обувки.Къде тогава мога да намеря хубави детски зимни обувки номер 21 и номер 26 до 30 лв?

# 599
Днес минах през Ессо да видя за детски ботушки.
 Shocked нито един модел детска обувка, ботуш, н и щ о!!

Не че преди са се пръскали от детски асортимент, но сега вече на нищо не прилича това.

Общи условия

Активация на акаунт