Къде в Пловдив??? - 15

• 53 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Шаферски рокли има много в Асеновград но обикаляне се иска за нещо по-така.На нас ни я ушиха за по-малко от 2 седмици.

колко струваше вашата

какви бяха цените общо

Излезе 130 с късичко болеро с дълъг ръкав.По принцип цените започваха от 40-50лв. и стигаха до 200.

# 616
Мн, бе.
Би ли качила снимка на рокличката? Интересно ми е как ще изглежда.

# 617
  • Пловдив
Търся дънки или панталони, които да са с подплата вътре. Ако някой е виждал да пише.

Пак в това магазинче "Приказка без край " има. Намира се - виж по-долу .... Laughing

˙·٠•●Самира●•٠·˙, кръстовището на халите в Киука , завиваш на дясно на светофара ( идвайки от бетонния мост ) и веднага на ляво влизаш в локалното . След 100-на метра от дясно има една нова кооперация , малко по-навътре от улицата. В нея е магазинето . Там има и още един детски магазин , ама в него не съм влизала , защото нещата погледнати от витрината не ми направиха впечатление.

Благодаря !   bouquet

# 618
МЕрси много ,момичета.

Значи все пак ще заложа на Дайхман.
Малкия няма да върви из локви,така че не ми трябват чак толкова невероятно непропускливи.А каката е от колата в градината.

И аз зададох същия въпрос малко по-назад в темата:) Та ние взехме гумени борушки с пух от Мечо пух, номер 26, 15 лв. Боти с пух от Денди /до Вис Виталис на 6-ти септември/  размер 26. Имаше и малка номерация! Цените бяха от 15 до 25 лв.
Тези от 25 са със съвсем приличен вид, подметка, топлота.

# 619
Някой виждал ли е някъде из Пловдив новия фон-дьотен на Maxfaktor Xperience, който го рекламират по тв, погленах на няколко места, но го нямаше
В Мол Галерия.
На първия етаж в Карфур има козметика в отделен сектор Peace
И там проверих, но този го няма

# 620
Момичета,а къде се намира този магазин "Приказка ............." за детските дрешки,че така и неразбрах   Rolling Eyes
И още един въпрос някой може ли да ми даде координатите на Д-р Балтова /дерматолог/,спешно ми е,ще чакам да ми пишете на ЛС  Peace  Hug

# 621
Търся си гирички (кило, кило и половина - не повече .... засега ), ако някой е виждал някъде, да свирка   bouquet

А ако е и в Кичука - още по-добре  Hug

# 622
Търся си гирички (кило, кило и половина - не повече .... засега ), ако някой е виждал някъде, да свирка   bouquet

А ако е и в Кичука - още по-добре  Hug
Карфур

# 623
  • Майничка
Търся си гирички (кило, кило и половина - не повече .... засега ), ако някой е виждал някъде, да свирка   bouquet...

В Метро, Карфур  и двата спортни магазина на малката главна.

# 624
Drozi , gargamela -   bouquet

# 625
  • Пловдив
Търся си гирички (кило, кило и половина - не повече .... засега ), ако някой е виждал някъде, да свирка   bouquet...

В Метро, Карфур  и двата спортни магазина на малката главна.

Кауфланд също

# 626
  • В царството на мечтите
Шаферски рокли има много в Асеновград но обикаляне се иска за нещо по-така.На нас ни я ушиха за по-малко от 2 седмици.

колко струваше вашата

какви бяха цените общо

Излезе 130 с късичко болеро с дълъг ръкав.По принцип цените започваха от 40-50лв. и стигаха до 200.
На племенницата правихме май месец излез на 70 лева. От Асеновград

# 627
 Hug И като заговорихте за ботушки,виждали ли сте някъде нещо от велур или плат и да е с много пух вътре и по възможност 24номер!Трябва ми нещо за сух студ,като излизаме навънка,че тя малката ще си седи в количка и не искам да и слагам някакви тежки ботушки!

# 628
Засега само INDIGO уж ми се струват добри.  Rolling Eyes Не знам цените в Ecco как вървят в момента, но може и там да погледна.[/i]
Това "Индиго" в подлеза на главната ли е!? До дом "Левски"!? Ако е този магазин и аз съм си харесала ботуши там, някой купувал ли е от там, за да сподели за качеството!?

# 629
МЕрси много ,момичета.

Значи все пак ще заложа на Дайхман.
Малкия няма да върви из локви,така че не ми трябват чак толкова невероятно непропускливи.А каката е от колата в градината.

И аз зададох същия въпрос малко по-назад в темата:) Та ние взехме гумени борушки с пух от Мечо пух, номер 26, 15 лв. Боти с пух от Денди /до Вис Виталис на 6-ти септември/  размер 26. Имаше и малка номерация! Цените бяха от 15 до 25 лв.
Тези от 25 са със съвсем приличен вид, подметка, топлота.

Да,сега разгледах Дендито и си харесах доста модели и за двете деца.МЕчо Пух ми е далечко,а Барт-а е почти до нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт