Звездни компромати-77 част

• 50 569
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • ...край Дунава
Сисли, онуй зеленото до пилето е спанак.   Heart Eyes Вкусна гарнитура, но като се има предвид как остава по зъбите, не знам дали е била и най-удачната, ама айде, това да им е бил проблема!

Хах, знаех си аз, че не съм уцелила и с трите, но баш затова не можах да се сетя как се казваше Tired

"Забранената"  на Денислав

# 421
Светлана не е Мис Плеймейт, а е Мис Плейбой 2009. Т.е. някаква специална награда на миналогодшиния конкурс Плеймейт.

# 422
Бела на Илиян ми харесва. На втора сватба се явява в чудесен вид. Дано Илиян прихване малко стил от нея Laughing

А тя от ромски произход ли е. Понеже , ако не се лъжа Илиян е мангал....

# 423
Не мога да ти кажа. На пръв поглед ми изглежда да не е.

# 424
Войната на златките може и да е истинска, преди време в пловдивски сайт, където Николета уж има рубрика излязоха компроматни снимки на тази Светлана, трудно може да се досетиш, че това е тя:
в средата
с червената рокля
с червеното клинче

Ето старите снимки на по-красивата от Николета.

# 425
Ако менюто на тази сватба е било само това или по точно това, което видях на снимките, то бих го нарекла наистина компромат/менюто/  Tired

Aбсолютно.За хора с видни финансови възможности и при такъв важен повод е недопостимо подобно евтино,всекидневно меню.
Пилешко с пюре от спанак - 3 лв порцията...голяма класа,няма що. Rolling Eyes

А младоженците ми изглеждат точно като богат чичко с надуваемата си кукла.

# 426
Бела на Илиян ми харесва. На втора сватба се явява в чудесен вид. Дано Илиян прихване малко стил от нея Laughing

И на мен ми направи много приятно впеатление това момиче.
някой знае ли каква е и кава им е историята?
Той наистина ми изглежда на мангал, но тя определено - не..

# 427
Марая Кери се подхлъзнала "нарочно".
Не ми изглежда бременна.

http://new.music.yahoo.com/blogs/stopthepresses/295756/mariah-ta … sh-to-the-rescue/

# 428
  • София
Авче, рано-рано ме развесели с менюто от сватбата  Joy
Не съм съгласна, че яденето няма кой знае какво значение. На официално събитие не подхожда пюре от спанак и изсипани безцелно курнишончета в чиниите! Дори аз самата мога да проявя повече въображение при подредбата.

Майли Сайръс
Блейк Лайвли
Сиена Милър с Джъд Лоу
Бритни Спиърс
Хайди Клум сега е седмицата на модата в Милано (роклята й е разкошна)
Алесандра Амбросио
Тори Спелинг
Анна Пакуин
Клуни и Елизабета и пак запътени към шоуто на Армани
Мегън Фокс и тя за Армани
Салма Хайек с Валентина
Петра Немцова кадри от последната й фотосесия
Глория Стюарт почина на 100-годишна възраст. Това е бабата, участвала в "Титаник" (сещате се, онази, която разказваше историята)

# 429
Инфантилна  -   bouquet, благодаря ти.

# 430
Ох, роклята на Хайди е страхотна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе Бела на Илиян, не е циганка.Но ми е странно всеобщото учудване. Да не би той като е такъв, задължително да трябва да е с циганка. Thinking

Сигурно ще ме биете вече, ама още малко от сватбата на въпросните :
(какво да направя като си изтипосаха към хиляда снимки  ooooh!, от където между другото съм сигурна, че това е менюто, и нямаше нещо изядено )

разрязването на тортата

разчупването на питата  Mr. Green

Галена си е метнала букета........ на земата  Joy

Лейди Би

# 431
Момичето оевидно нре е, докато той - е..
Просто е необичайна комбинация.
Иначе - изборът му на момиче може само да ми повиши мнението за него. Peace

# 432

АУУУУУУУ какви са тези устни  #Crazy защо си слагат червило тези хора така -грозна картинка.

# 433
  • Пловдив
Гафове винаги се получават, човешко е.  На всеки може да се случи да изтърве питката или да запрати букета по-настрани.

# 434
Гафове винаги се получават, човешко е.  На всеки може да се случи да изтърве питката или да запрати букета по-настрани.

Естествено. Но това са интересни снимки, а не тия дето са за ръка и позират.

Общи условия

Активация на акаунт