Изцепки на мъжете относно децата... – 3

• 181 045
  • 662
  •   1
Отговори
# 15
Пък "нашият" тати сложи едно парче от ламиниран паркет в долния край на количката,та да не се цапала от обувките на малката ooooh! Laughing.Няма познат,който да не ме пита с подсмихване,к'во е туй чудо на чудесата? EmbarassedКакво разбират те от креативни иновации Crazy

# 16
Ве4ерта когато разбрах, че ще раждам казвам на мъжа ми:
" Хайде бебето май тръгва, кървя и контракциите зачестяват, приготви се отиваме в болницата!!!"
Той , довършвайки си вечерята:
" Ама сега ли точно, ами аз съм ял чесън"! Shocked Laughing

Малкия е ве4е на 2,5 и мъжо все още се чуди как е могъл да изръси това!

# 17
  • Sofia
Днес сме в Бейби мола и гледаме една количка за близнаци (наши близки чакат също близнаци). Количката страхотна, обаче цена пише 300 лв.  Shocked Което е невъзможно. После разбира се се оказа, че това е цената на портбебето само и то 1 бр.  Mr. Green Цялата количка пълен комплект се оказа, че струва 2350 лв.  #Crazy Реплика на мъжа ми като чу цената: "Ми аз по-добре истинска кола да им купя и шофьорска книжка, пък да си я карат."  Laughing

# 18
" Хайде бебето май тръгва, кървя и контракциите зачестяват, приготви се отиваме в болницата!!!"
Той , довършвайки си вечерята:
" Ама сега ли точно, ами аз съм ял чесън"! Shocked Laughing
Joy Joy Joy
Ами ще се изложи човека  Laughing
Сега не се сещам за нещо от нашия тати, но като ми дойде на ум веднага ще споделя  Simple Smile

# 19
Аз просто не мога да не се включа с култовата изцепка на познат към жена му, първата вечер у дома след изписването.
Лягат, той отваря чекмеджето, вади тапи за уши и подавайки казва: "Ето, не се притеснявай, аз съм се погрижил - така ще можем да се наспим".
И не, не е шега.

# 20
Днес сме в Бейби мола и гледаме една количка за близнаци (наши близки чакат също близнаци). Количката страхотна, обаче цена пише 300 лв.  Shocked Което е невъзможно. После разбира се се оказа, че това е цената на портбебето само и то 1 бр.  Mr. Green Цялата количка пълен комплект се оказа, че струва 2350 лв.  #Crazy Реплика на мъжа ми като чу цената: "Ми аз по-добре истинска кола да им купя и шофьорска книжка, пък да си я карат."  Laughing

хихих....ами така де!!! Laughing

# 21
ето и бисера на моя мъж за които като се сетя  rotfImbo / заради споделянето му с познати ми се сърди дълго/
С бебо сме от седмица в къщи и баткото умира от желание да го милва гушка,аз обяснявах дълго че се пипа само по крачетата,не по ръчичките защото ходи на градина ,навън,пипа нечисти неща,но детето си е дете и прави каквото му хрумне и в един момент таткото не издържа и му се кара:
- Не го пипай по ръцете,той е малък още няма антивирусна(имаше предвид имунна защита),но ....

# 22
Голям смях е тук. Да не е гол запис, изстипосвам бъдещия ни тати.
Пратих го да ми купи крем против стрии на Дева. Докато бе в аптеката звъня да ме пита има ли голо д... на опаковката/ картинката/.
Върна се с покупката и понеже го знам какъв си е заплес го разпитах как е минало.
Поискал крема, а 50- годишната аптекарка не е знаела какъв крем да му даде. Обяснявал той с подробносто за какво точно му трябва, накрая извадила жената Дева-та и той тогава се обадил да ме  пита за картинката- да не стане объркване.
На въпроса ми: -Ти какво поиска?
Отговора беше: - Е, крем за стриди, нали за това ме прати. ooooh!

# 23
Е, крем за стриди, нали за това ме прати      Joy Peace

# 24
Доста се чудих дали да го изтипосам и моя тук и ето, че се реших.
Някъде към средата на бременността, техните са ни на гости (понеже са от друг град идват рядко за по няколко дни). Ние вечерта сме се уважили  Embarassed . Седим натръшкани всички пред телевизора, мъж ми се лигави нещо и слага една чаша на корема ми и си лепва ухото отгоре. Аз го питам - чува ли се нещо, какво чуваш? А той се навежда и ми прощепва - някой от вътре каза - Момчета, заето е... Joy Joy Joy  Толкова му се смях, но така и не можахме да се пресрамим да обясним на всички защо се хилим толкова.

# 25
Голям смях е тук. Да не е гол запис, изстипосвам бъдещия ни тати.
Пратих го да ми купи крем против стрии на Дева. Докато бе в аптеката звъня да ме пита има ли голо д... на опаковката/ картинката/.
Върна се с покупката и понеже го знам какъв си е заплес го разпитах как е минало.
Поискал крема, а 50- годишната аптекарка не е знаела какъв крем да му даде. Обяснявал той с подробносто за какво точно му трябва, накрая извадила жената Дева-та и той тогава се обадил да ме  пита за картинката- да не стане объркване.
На въпроса ми: -Ти какво поиска?
Отговора беше: - Е, крем за стриди, нали за това ме прати. ooooh!

хаххахаха.... smile3532  това за стридите ме разби....

пък и съм на работа, та като се разсмях и колежките ме изгледаха супер странно   smile3516

# 26
  • София
 Joy Joy Joy

Много се смях. Моят мъж има много изцепки, но не съм ги запомнила - та те са бозброй.

Записвам се да ви следя, че ми подобрявате настроението, а веднага щом "го хвана в крачка" ще го изтипосам тук Peace

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 11:47 от Stacked

# 27
 newsm62 Няма такъв смях просто. Ама татковците с антивирусната и крема за стриди са ми фаворити.

# 28
Чета и се хиля сама ,но ми олекна ,че не само нашия татко си мисли ,че има стриди вместо стрии  Rolling Eyes Преди няколко дена споделям ,че при качените 25кг през бременността вече съм свалила 26 и за спомен ще ми остене само нацепената кожа по корема ,прикоето той компетентно ми заявява :"Ще си вземеш крем за стриди и ще си решиш проблема "

# 29
При мен има и още бисери отсега, ама са леко нецензурни.
Аз много се смях на таткото, който облякъл щерката с пижамата с шапка и я завел на пясъчника. Joy

Общи условия

Активация на акаунт