Изцепки на мъжете относно децата... – 3

• 181 037
  • 662
  •   1
Отговори
# 30
Моят мъж през цялата ми бременност все се надяваше, че на беба ще и се появи пишка  Crazy, въпреки че сега като като му каже "тате" и се разтапя, но пак за да е строг и говори, че тя била чужд късмет  newsm78. Той моя мъж има някакво разбиране, че момичетата са чужд късмет и на момчетата се оставя всичко, но добре, че е мама да си има наследство детето   bouquet
Иначе когато родих и бях с едни цици  ooooh! Crazy леле, а колко кърма имах, и той ми викаше - само внимавай с тия цици да не направиш голямо дупето на бебето! #Crazy
Ох, има още ама като се сетя  Hug

# 31
  • Sofia
По повод кърмата се сетих една стара изцепка на моя. Няколко дни след изписването, когато още имах кърма. 9ч вечерта е, най-накрая съм приспала децата и готвя мусака. Мъжът ми се е размазал пред тв и гледа филм, обаче се оказва че нямам мляко за заливката. Пращам го до магазина да купи. Отговор - "еее, точно сега ли? Защо да купувам мляко, ти нали имаш? Не може ли да изцедиш малко от твойто?"  #Crazy   hahaha

# 32

Отговора беше: - Е, крем за стриди, нали за това ме прати. ooooh!

Joy Joy Joy Laughing

Ох ,като го четох това се смях със сълзи , татковците са супер  Party

# 33
Върнах се да прочета старата тема и се сетих нещо но за свекъра ми не за мъжа.Бях бременна вече в 9-я и той пита:
-И последно какво ще е бебето?
Імомиче казвам аз
-невъзможно е в нашия род момичета няма
-а в нашия има-отговорих аз и всички си умряхме от смях

# 34
Бебчо беше новороден и изцяло на кърма...имах огромни цици и много кърма(за бебчо,за цветето да поливам и за още 3 бебета)Седим си в хола и бейбифона включен....Бебчо почва да скимти нещо и моят мъж отива да провери какво става.И изведнъж чувам на бейбифона :"Телето вика кравата Милка" .Паднах от смях............

# 35
 Laughing А нашия татко през бейбефона се провикваше-  " Говори Биг фадър"   Laughing

Един познат (той е чужденец,от около 15 години живее в Бг) разправя как майка му почнала да ражда поредното си дете (били около 6,7 деца,той най-големия) и му казала да се обади по телефона на линейката,че почва да ражда,а той вдигнал тела,набрал спешната помощ,отсрещната страна вдигнала,а той казал само в бързината -"Мама ражда" и затворил телефона,без да каже адреса Laughing Laughing Laughing

# 36
Много се смях с вас.И за да не е чист запис ще споделя последната изцепка на моя мъж.Тръгваме на разходка и понеже още не съм готова го моля да обуе децата и да им облече якетата.Излизаме навън,но ми прави впечетление,че малката ходи странно.Като се загледах-моя хубосник й разменил обувките ooooh!.Питам го "Добре де не видя ли,че са наобратно?",а той"Ами не,ама какво толкова,нали не е боса ."#Crazy #2gunfire #Cussing out

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 20:10 от o.k.

# 37
Това и ние сме го правили.
За големи гафове не се сещам,то и вече сме стари кучета,но едно нещо ми направи впечатление като четох темата.Много бащи подобно на нашия татко са като изгубени деца опре ли до дрехи и избора им при обличане.Иначе много ни съдейства,но опре ли до дрехи иска всичко да е ясно-кои и в какъв ред.

# 38
  • Шумен
Да допре ли до дрехи са майстори на фантазията. Моичкия тази сутрин ме отмени на закуска, той им направи млякото (още пият само мляко сутрин ) а мама да поспи още малко  Rolling Eyes Нощем момичетата спят с чувалче и горнище на пижама. Каква беше изненадата ми като се събудих - децата оставени в леглата да си играят облечени с горнищата на пижамите едната с тъничко панталонче отдолу а другата с термо панталон и без чорапки  ooooh! Обяснението беше "Аз отворих шкафа и това видях и така ги облякох като не им намерих долнищата на пижамите в тъмното, пък чорапи не знам къде да търся"  #Crazy Е беше се постарал да не ме буди човека  Simple Smile

# 39
Ясно,не само нашия татко е зле с дрехите  Laughing И той тъй да не ме буди редовно я намирам с някакви странни съчетания на дрехите въпреки,че съм наредила купчета с дрехи за вкъщи и такива с които излизаме на вън.Редовно малката е с едно тънко долнище розово на нощница и то в студените дни-какво толкова са го харесали не знам,ама и моята майка го е заплюла,щото веднъж излизали с него на вън да играят и после до магазина  ooooh! Joy От всичките хубави дрешки,които има в гардроба си,стане ли дума за излизане и слага дрехи за вкъщи  Laughing

# 40
 Joy Joy

Вашите татковци, пускат децата, едва ли не голи, а моят е на др крайност. Вкъщи, като е запалено парното и е около 25 градуса. Понеже не давам бебето да се облича много, ме дебнат само да мръдна на някъде и после заварвам детето с пуловер, панталон върху ританките и вълнени терлици. А наш тати ходи по тениска и къси гащи...

# 41
Добър вечер, мили мами!
Отдавна разглеждам този прекрасен сайт, но днес реших да се регистрирам, като искам да споделя и моите сладки бисери на любимия.
Страхотна тема, изчетох и предишните - много смях, много забавни и сладки моменти, връщате ме много назад във времето, когато и моята дъщеря беше една мъничка и имахме куп смешни случки.
Имам прекрасна дъщеря на 17 години. Юни месец ги направи. Живеем в къща, но имаме апартамент, който е под наем. През този месец наематели нямаше, та решихме да разрешим на момата там да си направи рождения ден, без да й пречим. Баща й беше във възторг! Предложи й той да накупи нещата - пиене, ядене, покривки и т.н. По погледа й веднага разбрах, че е подозрителна и не й се нравеше той да се заеме с този ангажимент. Но нали ми е душичка златна, пък на него очите му сияеха, унило се съгласи.
Отива нашия, във възторг, щастлив, че тя му се е доверила... Ами, познайте?! Накупил й куп пластмасови чинийки с принцеси, покривка с принцеси и куп други подобни неща Grinning Само дето не беше взел сокчета и шоколадчета, дъщеря ми щеше да превърти.
Прибира се той, доволен, точно тогава звънка щерката - бясна! Като се почна едно мрънкане, оплакване, в чудо се видях. Попитах го после защо е направил така, а той милия ми отвръща: "Ами, сетих за преди като беше по-мъничка и ми беше едно мило и носталгично, и не се усетих".
Е, превъзмогна го нашето ходещо кълбо от хормони Grinning

Сещам се и преди 13 години, когато я изпрати със сестра му на море - с две различни обувки Grinning

Толкова засега, че нашите наистина са много Simple Smile
Поздрави и усмивки на всички ви!

# 42
Сетих се за една изцепка на свекъра ми отново и на зет ми по повод това че ще слагаме обички на дъщеря ми.Обяснявам аз че ще и сложим сега че после ще я боли многоа и зет ми вика"Е браво вземете и направете и ттоировка,че после ще я боли" Laughing
А свекъра ми го поставихме пред свършен факт и му я показахме вече с обици и той вика:-Да браво,а сега вземете да и лакирате ноктите и да и обръснете краката" hahaha
Има и други но в момента не се сещам.

# 43
Ние нашето бебе все още го чакаме, но това не пречи на бъдещият татко да ръси бисери.
Прибира се един ден в къщи и започвам аз да му обяснявам какви интересни факти за пренаталната памет съм намерила и прочела. В статията се разказваше как след 6-ти месец бебето "вижда и чува" това, което вижда и чува майката.Отговорът беше светкавичен"Тогава още от утре започваш да решаваш задачи и да гледаш Дискавъри, ама не Травъл, а Сайънс, искам бебето да е с инженерни наклонности " Joy Joy Joy (мъжът ми е инженер по професия)

# 44
Оххх, умрях от смях!!   smile3532
Много са ви сладки татковците, как ги измислят....

На "Говори Биг Фадър" и на онзи род, в който нямало момичета съм се смяла със сълзи!  Аз още не съм бременна, но съм сигурна, че ще изобилстваме с бисери и ще мога да изпиша цяла тема...  Нямам търпение вече!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт