Изцепки на мъжете относно децата... – 3

• 181 082
  • 662
  •   1
Отговори
# 405
  • София !
Не помня разказах ли ви тук, как предния път след ин витрото, като ни дадоха снимка на ембрионите, които са трансферирали, ММ я гледа, гледа, па се изцепва: "Хм, май на мене приличат!"
 Shocked Shocked Shocked

Е, опасен е  Joy .

Докато бях бременна, моя все ми викаше, да не се навеждам, да не се свивам, че съм щяла да счупя бебето  hahaha .

# 406
  • Варна
Нямам какво да споделя, но да се подготвя какво ме чака  Hug

# 407
  • София
...а пък нашият на 2 пъти съм го засичала да загащва потника на детето в памперса....

Joy Joy Joy  Съжалявам, но не се стърпях  rotfImao
Ами ще му изстине кръста на детето.Вие пък не се сещате ,а се смеете на човека... Laughing

това ми напомни как сестра ми преди години оставила малката на баща ни , но се е забавила и човека решил да смени детето .  До ден днешен се чудим как е успял, но памперса беше с лепките на гърба, беше го сложил на обратно.

# 408
  • Германия
...а пък нашият на 2 пъти съм го засичала да загащва потника на детето в памперса....

Joy Joy Joy  Съжалявам, но не се стърпях  rotfImao
Ами ще му изстине кръста на детето.Вие пък не се сещате ,а се смеете на човека... Laughing

това ми напомни как сестра ми преди години оставила малката на баща ни , но се е забавила и човека решил да смени детето .  До ден днешен се чудим как е успял, но памперса беше с лепките на гърба, беше го сложил на обратно.

В интерес на истината и аз съм сменяла памперс по този начин като дете. Вторият път вече беше успешен, де. Peace

# 409
Това с памперса наобратно беше първата изцепка на ММ за голямата щерка. Малката изобщо не ще да я преобува , затова вече не му се подигравам , че помощ няма отникъде....Наскоро като си дойде от работа му подадох беба и тииихичко се скрих в другата стая и засичам...... точно 3 мин. и тръгнали да ме търсят   ooooh!

# 410
Сетих се аз една случка. Не е относно децата, но е относно раждането, така че мисля важи за темата Simple Smile
За изписването съм инструктирала ММ какво да ми донесе да облека. Загрижен той ми звъни предната вечер да ме попита имам ли си гащи? Казвам, че си имам в багажа при мен и да не се притеснява. На другият ден взимам дрехите, който ми носи и гледам- все пак сложил гащи човекът, но не какви да е, ами най-еротичните ми дантелени прашки, които притежавам. Представете си след нормално раждане с лохиите, гигантските превръзки и тнт- картинката с прашките Grinning Акушерките там си умряха от смях като им показах какво ми е донесъл. Едната каза: "Кажи му на тоя дето ти ги е донесъл да си ги обуе той" Simple Smile

# 411
 Joy Joy Joy Човека иска да си хубава и секси  Crazy
Мъжете съм ги признала относно носене на багаж в родилното . След като казах на ММ - донеси ми джапанките , еди си къде са, на другия ден ми донесе мъжки чехли , зимни 46 номер (нося 38 )  Laughing Еми не ги видял човека, но тези били там където му казах  ooooh!

# 412
Моя ми беше забравил ботушите на изписването. Добре че беше топло и се прибрах по чехлите. А за дрехите- беше изровил най, най- старите ми дрехи. Ами пита ме човека, викам- каквото хванеш, кой ми е виновен!

# 413
  • Бургас
А аз се прибрах с панталон назаем от приятелка.Моите всичките ги изпрал Shocked

# 414
  • Пловдив
аз предварително си бях подготвила какво да донесе и след двете раждания Mr. Green
...е, това не пречеше, на изписването на щерката, освен приготвените от мен боди, блузка, клинче, шапка, чорапки, обувки, одеалце, да помъкне и 3!!! якенца, защото видиш ли, на детето може да му е студено... За размера и цвета няма да коментирам - сини от времето на баткото, когато е бил на 3-4 месеца Mr. Green ...а малката се роди 500 грама по-малка от него hahaha

# 415
  • Варна
Три дни след като родих, дрешките на бебето в родилния дом свършиха. И казвам на мъжа ми: Донеси дрешки на детето, но вземи няколко, аз ще избера какво да му облека. И човекът носи, но какво - шест бодита с къс ръкав и нищо друго...

# 416
  • Шумен
Точно сме на вълна дрехи, една и от нашия тате от днес. Тази сутрин той изяви желание да ги заведе на детска градина. Тъй като децата сами се обличат а дрехите за градина приготвям аз вечерта, само им вързах по една опашка от леглото и реших да си доспя, сега ми е паднало  Mr. Green На обяд се чухме и каза, че всичко било наред. Стана 16.30 и аз се готвя да ида да ги взема. С изненада открих, че и трите им варианта за връхна дрешка висят на закачалката в коридора (яке, жилетка и суитчер), погледнах за всеки случай и в гърдероба да не са измъкнали други сутчери сутринта, но не. Звъня му по телефона и на въпроса ми "Ти по къси ръкави ли ги заведе сутринта?" ми се каза "Ами да, аз забелязах че са по къси ръкави чак в асансьора, нали е само от колата до градината не видях проблем, а и децата ми казаха че така им е добре". Те децата така ще кажат много ясно, ако я няма мама да напомни да се облекат, тати не се сеща до сега само като поръчам им подава дрешките от закачалката. А кога и дали изобщо щеше да се сети за тази подробност не се знае. Нямаше да е проблем, но цял ден духаше гаден вятър който привечер се и усили  Confused

# 417
Нашия татко много го води на разходки,изложби,езда...излизат в 8 и може чак
2-3 следобед да се приберат.Беше около 2г.Казваше ако има да пиша и ака и им
слагах само връхна дреха и една тениска ако се изпоти.Сменил детето с резервната
тениска защото се изпотило.После яли и детето се покапало.Няма резервна.Отишли
в магазина и купил.После се изпотило в колата.Като слезли отишъл и купил друга.
После дето се поляло със сок и купил трета.Прибраха се.Обяснението е ясно+Ами
то беше все едно е памперс.Махам слагам нова.

# 418
  • София
Нашия татко много го води на разходки,изложби,езда...излизат в 8 и може чак
2-3 следобед да се приберат.Беше около 2г.Казваше ако има да пиша и ака и им
слагах само връхна дреха и една тениска ако се изпоти.Сменил детето с резервната
тениска защото се изпотило.После яли и детето се покапало.Няма резервна.Отишли
в магазина и купил.После се изпотило в колата.Като слезли отишъл и купил друга.
После дето се поляло със сок и купил трета.Прибраха се.Обяснението е ясно+Ами
то беше все едно е памперс.Махам слагам нова.
Мъжът ти е постъпил точно, както бих направила аз.
Моят щеше да ги остави мръсни, без да се замисли.
Също като на Десито води малкия на детска сутрин поне от месец само по тениска, а не е като да нямаше направо мразовити сутрини.

# 419
Моят пък го завел с тениска+ дъждобран. Аз му казвам, че дъждобранът държи студено, а той: "Ми, тогава защо си го купувала?"

Общи условия

Активация на акаунт