138 СОУ "Проф. Васил Златарски" - имате ли впечатления?

• 34 997
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, за това училище е класиран и нашият първолак:)
 Някой има ли информация кои ще са преподавателите за първи клас, какви да отзивите за тях, от прочетеното досега разбрах, че от първи до четвърти клас нещата са добре, а след това нещата са по-сложни.

# 46
  • Куциндрел
Моето завърши тази година 7ми клас в 138, такова като пияни четвъртокласници дето пушат няма. До 4ти клас не случихме на свестни учители по занималня, иначе класната му беше много добра.
Мога да дам мнение за след 5ти клас математическите паралелки. Хубаво е в 4ти клас детето да се яви на олимпиада и Кенггуру, за да натрупа точки за А или Б клас. Там ги разделят - А клас са с най-добър резултат от олимпиада + кенгуру + НВО математика, Б клас са следващите, В клас са последните по резултат. Преподаването и в 3те е спрямо нивото на класа. Учителката по математика е много добра на тези паралелки, по български също. Останалите учители - има добри, има и не толкова добри. По история им куцат учителите много. По английски имаха една сладурана, която много изисква от децата. По КМИТ е вещица, така й се носи славата и 6ца по предмета не пише, но доста ги юрка. По физика е уникално добра учителка. По химия аз имам мнение, но детето успя да изкара 5ца при нея. Общо взето училището е около средното и малко над него ниво. От скоро имат нов директор, надявам се да продължи да държи ниво училището

# 47
  • София
Някой има ли информация как става кандидатстването в 138 су след 5 ти клас. На сайта пише очаквайте информация. Гледам, че в момента тече кандидатстване след 8 клас. Друго, което ме интересува е как са смените за 5 клас през годината.

# 48
  • Куциндрел
След 4ти или след 5ти?
За математическите паралелки се кандидаства с точки от Кенгуру, олимпиада и НВО. За останалите няма кандидастване.

# 49
  • София
Michaelina, опитайте да се свържете по тел с канцеларията. Може би ще кажат ориентировъчна дата.
Подозирам, че изчакват да минат класиранията за смг/нпмг/нгдек/музикално/танцово. След това ще знаят дали изобщо ще имат някакви свободни за обявяване места.

# 50
От тази година няма математически паралелки за 5 клас, мисля че ще бъдат поравно БЕЛ и МАТ, децата си остават в същи я клас. Направили са го, за да има равномерно разпределение на децата, а не струпване на силни деца  в един клас. Със сигурност ще има напуснали деца и съответно свободни места.

# 51
  • София
Благодаря на всички отговорили. В голяма дилема съм. Живеем в Дружба и сме приети в математическата паралелка на нейното училище, кандидатстваме в 125-то, но с 97 т по математика и 90 по Бел май сме на опашката.  Мина второ класиране и балът едва мръдна надолу. Честно казано 138 ми е малко далеч, но ще следя кога ще приемат и там.

# 52
Някой има ли информация как става кандидатстването в 138 су след 5 ти клас. На сайта пише очаквайте информация. Гледам, че в момента тече кандидатстване след 8 клас. Друго, което ме интересува е как са смените за 5 клас през годината.
5 клас учат първия срок първа смяна до 13:15 часа, а вторият срок втора смяна от 13:30 часа

# 53
Моето завърши тази година 7ми клас в 138, такова като пияни четвъртокласници дето пушат няма. До 4ти клас не случихме на свестни учители по занималня, иначе класната му беше много добра.
Мога да дам мнение за след 5ти клас математическите паралелки. Хубаво е в 4ти клас детето да се яви на олимпиада и Кенггуру, за да натрупа точки за А или Б клас. Там ги разделят - А клас са с най-добър резултат от олимпиада + кенгуру + НВО математика, Б клас са следващите, В клас са последните по резултат. Преподаването и в 3те е спрямо нивото на класа. Учителката по математика е много добра на тези паралелки, по български също. Останалите учители - има добри, има и не толкова добри. По история им куцат учителите много. По английски имаха една сладурана, която много изисква от децата. По КМИТ е вещица, така й се носи славата и 6ца по предмета не пише, но доста ги юрка. По физика е уникално добра учителка. По химия аз имам мнение, но детето успя да изкара 5ца при нея. Общо взето училището е около средното и малко над него ниво. От скоро имат нов директор, надявам се да продължи да държи ниво училището
Здравейте, имате ли впечатления за паралелка “математика” с английски и испански език- 8-12 клас?

Общи условия

Активация на акаунт