"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  Жаси, като каза за оризовите неща.. днес след офиса минах през ДМ и там намерих едни от тия стириопорчета за 1.59лв със следния състав: пълнозърнест ориз 99%, сусам 0.8%, сол 0.2%  Имаше три вида, на мен тези ми се видяха системни..само че моите са в син пакет, пише че не съдържат глутен. Виждала съм подобни в кварталните супермаркети , но са доста по-малки. Тези са с по-голям диаметър от всички които съм виждала Thinking Водят се и БИО Mr. Green

# 16
Запис в новата тема, да ни е честита и много минусова!

Hug Hug Hug

# 17
Каш, не съм спец по тия оризовки, в Пикадили намерих само тези на изи и още някакви вносни, но те не бяха преведени/етикирани и не взех от тях. От тези на изи взех с ким и с чубрица, тези с чубрица повече ми харесват. Струваха 1,05 лева.
В мрежата намирам и други: http://www.dexterdiet.com/products.php?sec_id=2&cat=&obj … e=2&func=view
Явно са доста разпространени, ще взимам и аз на децата от тях (като Сиси).

Стеле, как си?  Hug

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 17:21 от Анонимен

# 18
Бръъъъммм!!!!

И аз да се запиша, пък утре ще видим що ще баба да роди?! Хихихихих!!! Хайде да ни е минусова и ползотворна!!!

Hi_iit -  Hug Hug Hug Добре дошла и успех!!!
маик - разбира се, че може да дойдеш на срещата!! Даже е задължително, след среща винаги има минуси!!! Ще ти се зарадваме напълно системно, 'Бещавам!!!   bouquet

Мляс-мляс от мен за вас!!!
P.S. - девойкитееее, кажете за срещата как я предпочитате - през работната седмица или съботно-неделна?

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 17:15 от divimo -66,8

# 19

Явно са доста разпространени, ще взимам и аз на децата от тях (като Сиси).

Аз вчера взех и свършиха за нула време. Моите много ги харесаха...начело с мъжът ми. И дори сега и тримата ми ръпат оризовките #Crazy Дали ще ми остане някоя за вечеря не е ясно hahaha Май ще стана да си скрия няколко оризовки и за мен зе вечеря Mr. Green
Моите са тези, от Билла ги взимам Peace

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 17:22 от janeta*

# 20
Диви, на мен ми е все едно кога ще е. Аз утре около обяд самосиндикално ще се мотая из Карфур, ще зяпам за дрехи, може и някое филмче да изгледам, ако има желаещи, да заповядат! Ако не - друг ден, кажете само кога и как.

# 21
  • ВАРНА

Мляко с нес, така и така почти всички сме с електронни кантари, няма какво да се убеждаваме повече. Механичните са остаряла технология - всички знаем колко са точни! Сигурна съм, че и ти си се мерила неведнъж на механичен кантар - но в крайна сметка си си купила скъп електронен. Също така съм сигурна, че не гледаш tv Електрон и не работиш на Правец 8, нито ползваш дискети, нито ролки за магнетофон, нито си топлиш водата за кафето с бързовар. Механични кантари с деление 1 кг. може и да има все още, но съм сигурна, че ще скоро никой няма да ги ползва и ще се спрат от производство. Всички остарели  технологии отмират, когато се появят по-нови, превъзхождащи ги.

Колкото до Джиджи - тя е прекрасният пример, как един скапан евтин кантар може да ти прецака всички усилия.  Peace

Жасмин, във форума има хора с различни материални възможности и е, меко казано, нетактично да се обяснява, че само със скъп кантар може да се отслабне. Не си ли се замислила, че сигурно има някой, който трудно ще си позволи такъв. Е и.. Дай сега който няма пари да не отслабва. А тези с механичните задължително да си ходят дебели, защото виждате ли, било остаряла технология. Не сме тук, за да си мерим кантарите. Това, че аз мога да си позволя нещо, не означава, че е задължително за всички.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 17:48 от Мляко с нес

# 22
Мляко с нес, хайде малко по-леко с тона, става ли? Самата аз обясних, че не препоръчвам от най-скъпите кантари, ама кой да чете...
Писах, че един кантар за 80-90 лева е добра инвестиция, вместо 3 по 30 лв. Все пак, не става дума за някаква канска сума пари, а за нещо, което е с някаква разумна стойност, за добре вложени пари.
А това с меренето е само в твоята глава - не ми е и хрумвало даже! Shocked
Какви апартаменти визираш, какви чудеса, направо се смаях!  ooooh! 

# 23
Жасмин,Мляко с нес,успокойте се!Направихме от мухата слон!Аз доскоро бях с механичен/16год. ми е вършил работа/Скоро си купих за 30лв.Какъвто-такъв!Огледалото ще покаже най-добре дали се справям със Системата. Peace
Само ви моля да не трошите старите си огледала сега! hahaha Joy Joy

# 24
Огледалото ще покаже най-добре дали се справям със Системата. Peace
Напълно съм съгласна Peace
Аз в момента нямам възможност да направя вложение от 90-100 лв в ел.кантар - с 240 майчинство и с има-няма 500 лв заплата на мъжо, с малко дете, наеми и т.н. Ще си карам с механичнея докато тръгна на работа, а като тръгна ще се меря на работа. Там също е механичен, но е супер точен и мога без проблем да отчитам до 100 грама Peace
Отчитам се за дена
З: 2 сухара с мортадела и пушен бекон, малко грозде
О: зеле с пилешко, наделена и малко пържола на скара, салата домати
В: 3 оризовки, 7-8 чаени лъжички ориз от плънката на сърмите (махнах каймата, без мазнина я правих)
Лека вечер.
И за тези,  които гледат Стъклен дом - започва довечера в 20 часа Sunglasses

# 25
  • София
Я не се карайте  Naughty, бийте се  Laughing Що да ставаме за смях, а? За протокола, моя е Тефал, мери до 1 гр. има памет за 4 човека, всеки път ти изчислява колко е разликата от миналия път. За мен е важно да ми е хубав кантара. Ама Бебок, купих си го на високото майчинство  Mr. Green, че с 240 няма как.

# 26
Бебок   bouquet за темата
Отчет за днес
з. Сандвичи и бонбони Тофифи
о. паламуд и шопска салата
в. праскова, късно обядвах и това ми се ядеше сега

Стъклен дом и аз ще го гледам  Wink
Кантара ми е Тефал, електронен, 80-90 лв струваше, не помня точно, доволна съм. Предната бременност и без него отслабнах, така че е без значение, огледалото казва всичко  Grinning

# 27
Бебоче, благодаря за темата!  bouquet Хайде както си подкарала системата с ентусиазъм и добри резултати да ги прехвърлиш и на цялата тема!  Hug

З- мюсли с прясно мляко, сухар с пастет, нектарина, мляко с нес, редче шоколад  Blush
О- 4 оризовки с котидж и царевица, 2 малки домата
В- 350гр кисело мляко с 1 портокал, мляко с нес (обичам го този вариант Crazy )

Добре че попитах за тия оризовки, много модерни станали.  Mr. Green

# 28
Момичета да се отчета за вечерята - 2 печени кюфтета и варено яйце

# 29

Добре че попитах за тия оризовки, много модерни станали.  Mr. Green
У нас от вчера на обяд до сега се изядоха 3 пакета Peace

Отчет за днес:
З:филийка с пастет и 2 сухара с пастет, вафла и нескафе
О:картофено пюре, извара, 2 сухара, една червена чушка пълна с извара, люти чушлета (кисели)
16ч. нескафе
В: 3бр. от оризовите филийки и доматен сок- половин литър (домашен)

Общи условия

Активация на акаунт