"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да се похваля и тук, че съм взела листовките  newsm44 newsm53
Вече и аз не се впечатлявам от кантара, гледам си по дрехите и това е  Peace

# 151
АЛЮЮЮЮЮ, СИСТЕМНИТЕЕЕЕ!!!!

Стелету -  kiss Стискам палци, Васито ще се оправи за нула време!!! Знам го!!! С толкова много любов и такива родители, няма как иначе!!! Не се притеснявай!!!
А за срещата - щом се прибереш и кажеш, че и Васи е ОК, веднага свиквам нова!!!

Izu - Party

За срещата... и на мен ми се искаше да дойда (въпреки че не знам дали е за всички...), но в събота ще съм си в София чак в късния следобяд  Sad

Ако това означава, че в неделя си на разположение, веднага я променям на неделя 03.10.2010, 11.00 сутринта  Peace  Само място да изберем, че ми се е прияло пица, ама с комапания!! Тук при нас има тамън 2 със страхотна кухня, но може би ще е по-добре по-централно място, за да е удобно на всички!! ПРЕДЛОЖЕНИЯ МОЛЯ!!!! Предполагам другите девойки нямате нищо против тази смяна?!  newsm78

За отчета - днес съм на -500гр или 96,8  #Crazy newsm78 Хахава работа, но по-добре така де!!!  hahaha Joy Да видим дали на следващия отчет ще има какво да отчитам, хихихихи!!!

Миме-то - резултати? ДА?  Praynig Не?  Whistling

Хайде лека, мека и десертна от мен!!!   bouquet  newsm51 smile3525
Редакция - Миме-то писали сме заедно!!! ЧЕСТИТО!!!  newsm44 newsm68 smile3501 newsm10

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 19:16 от divimo -66,8

# 152
Жани, и аз и днес съм с още плюс или 66,200, а бях видяла и 64,900. Не се плаша, макар че ми е много странно, но си имам и апетит.. Опитва се и да ми дойде МЦ, та може и от това да е.. А нали не ми е идвало от почти 2 г. вече, така че е нормално да се отрази..
Ще видим дали ще дойде наистина, но от няколко дни имам позиви.. С каката така и не дойде докато се кърмихме, но сега.. Thinking
Каш, честита нова прическа!
Миме, радвам се! Чакаме и книжката!
Диви, айде до срещата да си 95, че пица те чака. Wink За мен няма проблем да е в неделя, за място ще помисля, но, ако и Мимето е без количка, ограниченията за място отпадат и по-лесно ще изберем.
Izu, разбира се, че си добре дошла на среща, както и всички момичета от София, а и не само! Wink

З. Домашни ореховки, няколко бонбона Рафаело, сандвич с луканка и кашкавал
О. Царевица на кочан, маслини, броколи с кашкавал
В. Сушени сини сливи

Хубава вечер!

# 153
Аз ако вечерям туй след 30 минути ще вия от глад и ще нападна мъжо hahaha Joy. Горе-долу какво количество бяха, чисти информативно за мен си питам Hug

# 154
>////< Мерси, момичета, но в неделя ще трябва да си пазарувам дрешки, че няма с какво да се облека - нямам грам есенни дрехи, а и нови дънки ми трябват... Вижте се в събота, както си го бяхте планирали, а на следващата среща ще дойда и аз  Hug Hug Hug Благодаря ви  все пак  Hug Hug Много  Hug

# 155
Бебо, доста си бяха около 2 шепи (примерно 15 сливи, без костилки) и много ме заситиха, повече отколкото нормални сини сливи, даже се замислих да не ги топят в някакъв захарен разтвор. Ядох ги към 16.30 преди да излезем, носих си ябълки и кисело мляко, но така и не ги изядох.

# 156
ооо, със сигурност се топят - те така се захаросват. портокаловите корички, които правя с тъмен шоколад, искат за захаросването преди сушенето 2 ч.ч. захар. разбира се, коричките си вземат само нужното - после захарният сироп се изхвърля, така че човек далеч не изяжда 2 чаши шекер, когато яде сушени плодове. за сливите не знам какво е количеството на захарта, но според мен е съизмеримо  Peace

сиси - ще свалиш пак, щом веднъж е станало. а  може би наистина 65 е цифрата, около която тялото ти иска да се върти без да изпитва лишения  Thinking

среща - събота от много години си ми е ден за мене си. тогава излизам на закуска с кафе и шопинг с вярно другарче. неделята съответно е денят на филков за риба, гъби или билки - каквото там му е в главата. така че аз отпадам тоя уикенд от сглядата  Peace
...
ejjj, да бе - забравих на миме-то да честитя листовките, от тук нататък е ясно, че ще караш скоро  Peace

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 22:50 от маик

# 157
  • София
И аз знам, че сушените плодове са с много захар  newsm78

# 158
Здравейте,Системки! Hug Hug Hug
Миме-то,браво за листовките,хайде успех и на кормуването!
Аз нещо се провалям -от вчера цифрите не падат под 77 и ми е гадно.На всичкото отгоре не ми е комфортно на стомаха и преди малко ядох 1 настъргана ябълка  EmbarassedНе разбирам- що за тяло,що за метаболизъм??? newsm78
Сигурно трябва само на вода да карам? Thinking
Оххххххх  #Crazy
Възможно ли е да е от малкото вода,която пия? newsm78

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 22:55 от Теменуга

# 159
  • ВАРНА
Здравейте,Системки! Hug Hug Hug
Миме-то,браво за листовките,хайде успех и на кормуването!
Аз нещо се провалям -от вчера цифрите не падат под 77 и ми е гадно.На всичкото отгоре не ми е комфортно на стомаха и преди малко ядох 1 настъргана ябълка  EmbarassedНе разбирам- що за тяло,що за метаболизъм??? newsm78
Сигурно трябва само на вода да карам? Thinking
Оххххххх  #Crazy
Възможно ли е да е от малкото вода,която пия? newsm78

Не знам при какъв режим може всеки ден да намаляват килограмите. Дори и съвсем да спреш да ядеш, пак няма всеки ден да сваляш. Тялото е много хитро - като не му даваш храна, то намалява използваната енергия. И я си започнала да ядеш, я е започнало да трупа запаси за следващите гладни дни.
     Само ми кажи, ти за колко време напълня - за два-три месеца?

# 160
Моята будна съвест е тук и подтиква добрата ми страна да не се предава! Laughing
Здравей,Мляко с нес,права си както винаги-килограмите ги натрупах за 1 година.А сега бързам-за къде? Thinking
Обаче като извадя черният тафтер чета,че преди 1 месец пак съм била толкова/и мерки ,и кг./
Май допускам някъде грешка,или трябва да посетя Личния л-р? newsm78

# 161
Добро утро! В тази дъждовна сутрин пожелавам дъжд от минуси! Hug

Днес имам -400 от вчера, и съм 65,800. Продължава да се опитва да ми дойде, кафеникави истории.. надявам се хубаво да се отпуши, а с МЦ-то и плюса да изчезне, но определено е от това.

Със сигурност на фурмите слагат захар, но за останалите плодове не съм съгласна! Naughty Също стафидите и някои други обработват със сяра и затова от няколко години искам да си взема машина за сушене на плодове в домашни условия, но така и още не съм.. Но специално за сливите мисля, че нямат захар, киснала съм ги във вода, която не става сладка след изваждане. А и нямат сметка да ползват захар.

Теменуга, не е толкова дълъг периодът на натрупаните излишни килограми, но пък си била и на друг режим скоро. Трябва малко повече време. Опитвай се да пиеш повече вода, но не е задължително в това да е причината, аз лично не се насилвам много, така както съветва и Мириманова.

# 162
Добро утро. Плюсът си ми седи  Sad Измерих се и на см - на места съм с плюс 0.5-1 см. Не знам какво ми става...  Sad

Снощи вечерях стериопорчета (изядох един пакет без 2-3) и една ябълка. За зауска хапнах мляко с корнфлейкс и 5 cookies. За обяд сигурно ще ям салата и омлет. Мисля днес да пропусна фитнеса...

# 163
  Добро утро и от мен! И аз вечерях стириопорчета вчера, че на обяд много ме разхлаби зелевата салата и ме беше страх да рискувам на вечеря пак със зеле. Не съм се мерила, рано ми е, преди ден ми привърши МЦ , не ми се мери нещо. Този път ще се водя по дрехите. Освен това пропуснах и вц-то днес, но се събудих много гладна. Хапнах един тостер, малко солети и кашкавал, сега ще пия още едно кафенце.

Хубав ден Hug

Изу, преустанови меренето, спри за малко фитнеса и виж какво ще стане. Тия плюс 0.5см направо  Joy Joy Joy абе хора, та тва става при мен от чаша вода! Я, се стягайте.  Hug

# 164
и аз отчет за днес
З: 2 сухара с майонеза,фреш грейпфрут,бонбон
О: малко  патладжани с дом.сос (че са пържени) със сухар,салатка от цвекло с лимон
В: пил.месо на скара
за вечеря може ли домашно кисело мляко без маслото от горе?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт