"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Враца
жанета,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 226
Момичета,

Нещо не ми остава време за четене, а и съвсем ми се обърка режима с тръгването на работа. Сутрин хич не ми остава време за закуска, не винаги успявам да изляза на обяд, а вечерята ми идва малка и като резултат в 8-9 часа като тръшна детето да спи, нападам едни бисквитки. Мрън.

Менюто за днес: з. Кремвришка с айря, кафе със сметана
о. Кашу и две праскови
в. Сирене котидж, домати, чушка

Още веднъж да питам - къде да открия изварата в Била, че миналия път търсих, търсих и нищо.

# 227
Здравейте.
Ми мина ми - немога без да пиша, щот някои много си ги обичкам, въпреки че не съм ги виждала.
Отчет ще давам довечера.
Жани , благодаря за кафенцето. Ще ходя май да си правя още едно.
Жаси, айде идвай и ти да пишеш и да оставим сръдните на една страна.
Имам една страхотна новина - писах на Екатерина Мириманова във Фейсбук-а. Пратих и също линк с последната ни темичка - демек с тая, и дано пише. Голям стимул ще е ако авторката на Система Минус 60 се включи в нашата българска групичка.
Ми това е. Лек ден Hug

# 228
Джилиан стягай се мила и вземи да закусваш и обядваш достатъчно засищащо. Изварата в нашата Билла е близо до салатите в кутийки, майонезите и корите за баница-в хладилната витрина ниско долу. При вас не знам как е Peace
Бебочеее радвам се че писа и още повече се радвам на това, което пишеш-браво мила Hug Най-после една от нас да пише на Мириманова. Супер си  bouquet
Трънче благодаря Hug

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 18:54 от janeta*

# 229
Ето примера от мен.Ставам рано за да имам време за закуска/обезателно/яде ли ми се или не -трябва да се закусва.
Обяда ми е точно в 12ч.Вечерята като си дойда захвърлям всичко и ям.
Плюс това работя на полето и успявам.
Така,че намерете време сутрин ако трябва и половин час по-рано да станеш,но да успееш със закуската.И всичко което е забранено го яж сутринта
На обяд ядох пилешка супа,и зеле на фурна с месо.
За вечеря имам от снощи зеле,но в тенджарата под налягане без мазнина или тиквички на скара с кисело мляко.
Но в момента поставяме една алуминиева дограма и е ужас та ставам!

# 230
Момииичета  Hug Hug Hug Много ви благодаря за страхотните идеи! Благодарение на вас ще се справя в тия понеделници Heart

Бебок!! WOW!!!  Shocked Това би било супер~ Трябва да я поканим да дойде в България да ни дръпне някой семинар (ама на нейни разноски)  Laughing

# 231
и аз искам да се спрат споровете в темата, но преди всичко иска ми се да стане ясно едно нещо:
темата е това, което е, защото има 2-3 момечета, които дават съвети и помагат на другите.
всички останали  момичета влизат тук да се отчетат, да се оплачат, да си запълнят времето, но това не е от полза за темата.
ако мен ме няма в темата- все тая. но ако ги няма 3-те, които помага- една от които е мляко с нес, темата става безмислена!
не скачайте току-така срещу момичето, след като самите вие не помагате на никого?
аз не бих посмяла Naughty
хайде, с мир, и се надявам да се замислите!
Напълно съм съгласна! Peace
Здравейте.
Ми мина ми - немога без да пиша, щот някои много си ги обичкам, въпреки че не съм ги виждала.
Браво bebok_86 много се радвам! Hug

# 232
Отчет за деня
З: 4 патченца тиквеник
О: малко пържени картофи, 2 пържени пилешки крилца, паниран кашкавал на хапки - 3 броя, салата от 4 домата
В: салата от 4 домата, 2 пълнени чушки със сирене

# 233
Лелел това е огромно  #Crazy http://forum.mirimanova.ru/index.php?showtopic=131&st=180&start=180 от 102 на 65 последнате снимки ... Супер  Crazy

леле, жасмин, на първата снимка на линка да не си ти? newsm78

Не съм, слава Богу! Чак до 100 килограма никога не съм стигала през живота си.
Бебок, радвам се, че размисли и не се отказа да пишеш! Изобщо не мисля, че твоят труд да систематизираш и подредиш всичко в  темата, да направиш таблицата и да я поддържаш непрекъснато, като нанасяш данните на всички тук, е по-маловажен от това да даваш съвети. Даже напротив!
И на мен ми мина и размислих - не мисля да си унищожавам целия труд от юни до сега заради някакви дрязги и неприятни пререкания с хора, които нито познавам, нито са ми близки. Не си заслужава заради това да изоставям приятелската група, в която пиша ежедневно от толкова време, като с някои момичета тук се сдружихме вече и в реала, а с повечето - само виртуално.
Това е засега, отивам да си нахраня домочадието.

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 13:54 от Анонимен

# 234
Жаси,много си симпатична!Не си те представях такава,по-готина си! HugРадвам се,че се завърна!
Бебочето и Мляко с нес ги харесвам също,ааа,и онова диваненце-Дивимо,абе сладурки сте ми всичките!

Няма да се отчитам,не съм системна днес  Confused.Вярно,че вече вечерях,ама хич не по правилата,така чеее...
И аз си харесах сандвичите,дето сте ги предложили на предната страница!

# 235
Жаси мила много се зарадвах че си писала Hug Страхотна сладурана си. Радвам се, че така мислиш днес. Благодаря ти за загрижеността за малкия-днес е добре, през нощта също нямаше никакви проблеми. Благодаря отново  bouquet

Ох, днес нещо след толкова време на системата на обяд се изложих Embarassed
Няма да казвам какво хапвах....не е по системата определено. Но да ви се оплача....много ми е ниско кръвното и се чувствам вчера и днес много зле. И днес много ми се ядеше сладко-та обяда беше въглехидратен от сладки неща. Сега преди час едва сготвих....но сготвих. Вечерята беше на 100% системна-зелен боб на яхния +кисело мляко отгоре, и малко домашна извара. Като хапнах малко ми просветна пред очите. Така винаги ми пада кръвното при МЦ и ову. А сега е точно ред на овуто ooooh!

# 236
  Привет ви Hug Днес най-после първи системен работен ден..кога се изнизаха тия първи 5 дни даже не усетих. С лекота си системствам, на гости ходя и не ми се прияжда нищо. Пфух, остава да започнат и минусите Laughing

Сиси, мила както винаги! Благодаря, добре съм. Не е вирус, явно е било от зелето.

Аууу, тиквеник! Как обичам! Има ли вече тикви? Извинете, ама по нашият пазар не съм видяла или съм спала Laughing

Наде
, успех с търсенето и от мен! Никак не е лесно, стискам палци да е скоро Peace

маик, браво за минуса! Не е само при теб това действие, важно е да има минуси , другото майната му Laughing

Бебок, страхотна идея! Дано се включи Катето Peace

Изу, ха честито и на теб! За обедите са ти помогнали, аз поне в там имам богат избор на работата.

Джижи, много се радвам че не си се отказала! Евала за търпението, ето резултати има! Hug

Алиена, това не е възможно. Аз пред МЦ съм същата история, вода е.

Мама на Марти
, браво и на теб. Аз също почнах по време на МЦ, но още нямам минуси. Но пък коремчето се поприбра, освен това съм в ову веднага след МЦ, та хич не ми пука. Ще почнат и минусите.

Жаси
, много се радвам да те видя Hug

Жанета, така е мила МЦ, ову..все има нещо. Радвам се че си по-добре, няма да ти се отрази обяда ще видиш Hug

Сега да се отчета, че като се прибрах от офиса реших да ви попиша и почета, днес имам много енергия:

з. тостер с шунка и кашкавал
 о. ориз с тиквички и моркови на фурна, айрян, малка шопска салата
 в. 2 оризовки , 1 ябълка

# 237
Hello, hello~

Аз на вечеря пак си хапнах стереопорчета и портокали. Леле как се пристрастих към тия стереопори  Laughing  Crazy

Каш, днес гледах в Кауфланд бяха докарали някакви тикви, така че явно вече плъзват по пазарите.  Hug

Днес менюто ми беше:
З - шоколадено руло (почти половинка)
О - 2 яйца на очи, малко кашкавал Cheddar и салата
В - стереопори и 2 портокала.

--

За утре за закуска си купих едни кифлички с ягодово сладко  Blush Обяда сигурно ще е кебабчета стара планина и салата, а вечерята... не знам... утре сигурно или ще ям много рано или след 18.00, че ще водя баба ми на зъболекар и часът й е от 17.00  Rolling Eyes

# 238
Кашарел моята тиква е от камерата на хладилника ми Peace Есен баба ми рендосва тиква (имат много тикви) и прибира в пакетчета рендосана тиква като за една баница. И така през цялата година ако ми се дояде баница имам замразена в камерата. Свекърва ми като чу онзи ден за този начан на съхраняване и каза, че и тя така ще си сложи дози като за баница във фризера. Сега точно излизат по пазара тиквите. Може ако имаш къде да съхраниш в камера да си сложиш така за през сезоните когато няма тиква на пазара Peace
Гушкам те и поздравления за системността на работа Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 19:55 от janeta*

# 239
Добър вечер, добър ден и добро утро!!! По желание за всяка географска ширина и дължина!!!

Диване 1 брой - в наличност!!!  hahaha Joy
desi_max -  Hug Flutter Шъ ти идвам на системно гости, да си знаИш!!!

Срещичката я уредихме!!! Този път ако не снимам, те па на!!! Само дано не си забравя фотото  Whistling

Стелету, Жане - как са бебоците? Да пускам ли палчетата?
Джиджи - радвам се, че си на линия!! Само така!!
Каш, Трънче -   friendship
Жасииии - ЛИБОФФФ МОЯ!!!! НАЙ-СЕТНЕ!!!  Hug
И на всички останали любими системки -  Two Hearts newsm76 Heart Eyes

Толкова ми се спи, че не знам какво точно да пиша, освен кантарни новини - без изменение!!!
Правя една "Йога за плосък корем" - която по график е 3 пъти седмично, през ден!! За 2 пъти правене/понеделник и сряда/ - днес един от малкото панталони, които все още ми стават и е подходящ за хладното вече време, взе че ми падна!!  ooooh! newsm78
Та сега си ходя с един от преди балканската война, който съм купувала, когато за последно съм била около 75кг и той...таквоз, се ослушва, аха да падна, ама се крепи!!!  newsm78
А да не ви казвам, каква мускулна треска си докарах!!! Въпреки пилатес и ала-бала!! Не мога  да разбера как такива простички телесни положения могат да бъдат толкова трудни за изпълнение и невъзможни за задържане?!!!!  #Crazy

Хайде стига съм ви каканизала, утре пак - на кафенце и системна закуска!!! Мляски!!!   bouquet  newsm51 smile3525

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 20:58 от divimo -66,8

Общи условия

Активация на акаунт