"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро.

Жаси, Мама на Марти сигурно е права. Като ги преживеем и ще може цялата Кама сутра да практикуваме и все ще се намери някоя поза за сецнат кръст Joy Joy Joy
Теменужке, никакво отчайване. Нали сме приказвали вече по тоя въпрос. Да не издирим сина ти и да го накараме да те вкара в правия път Wink
Жаси, дано скроо да се похвалиш че новите дънки са ти големи Hug
Още нещо щях да пиша, ама забравих
План за днес
З: тиквеник с айрян
О: кафяв ориз със зеленчуци - зеле, тиквичка, морков и лук, домашен доматен сок - сигурно 0.500 мл, може и 1-2 пилешки крилца да добавя
В: мисля същото като обяда да е, ама без крилцата
Лек ден Hug

# 256
blaithy, тия снимки са отпреди 2 години, тогава бях около 65 кг. След това, за година-година и половина качих още 24, ей така, безпричинно, от заседяване вкъщи (по майчинство с по-малкото ми дете)...
Нищо, вече махнах 12, боря се с останалите. После ще се опитам още малко надолу и така.
Ето, направих си снимки току-що, да видиш, че наистина си ми личат 76-те кила:
http://oi55.tinypic.com/2l92hs1.jpg
http://oi52.tinypic.com/21tq1t.jpg
Днес съм само -100 грама, нещо тоя месец много бавно ми върви свалянето. Явно трябва да се хвана вече за фитнес, а ме е срам... Като знам, че ще има само девойки по тия аеробики и гимнастики...  Embarassed ooooh!

Теменуга, имах проблем с гръбнака, да. От раждането на първото дете нещо ми стана - дали е прищипване на нерв, дали някаква форма на ревматизъм така и не се разбра, даже и след изследвания... Големи болки бяха, отминаха, ама кръста все още много си го пазя от натоварване. Но това със сецването на майтап го казах, де - къде ни вкарват нас в тия чупки и фльонги.  Laughing  
Ти като си ми наборка и си на моите кила, я кажи каква зодия си, че ми стана интересно? Аз съм стрелкиня - ние сме си бая големи чревоугодници (е, не колкото телците, ама все пак) и на зрели години повечето от нашата зодия напуФкавяват.  Grinning

Бебок, мерси за закуската, но аз вече закусих. Мусака  Mr. Green Crazy , сок от кайсия и капучино.
Сега чакам малко да се постопли и отивам да карам колело 1 час в парка.  Peace

Айде, днес нов месец - нов късмет; само минуси и то големи! Българки-юначки, да ги смаем рускините!!!
bg     newsm39 jump running   
Ох, чакай, че я пропуснах Диви:

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 10:01 от Анонимен

# 257
тц, за мен няма да е минус - аз пак съм с плюс. мога да си направя статистика, но съм сигурна, че общият извод ще е следният: нечетна дата - плюс, четна дата - минус. и понеже понеделник е четна дата, то тогава ще отчета минус   hahaha
както казвам непрекъснато - каквото-такова, колкото-толкова. важното е, че правя нещо, а отслабването не ми е фикс-идея. и много странно - обиколките ми са почти същите (- 1 см да кажем), обаче дрехите ми се поотпуснаха по тялото цялостно. имам чувството не че отслабвам, а че спихвам (образно казано) като балон - стойностите са същите, но формата мъничко се различава. и безумен пример - халката ми шава по пръста и мога да я сложа вече дори на среден пръст. та нещо там става по мен, но при мен не е чиста форма на отслабване, както е при вас. при всички се чувствам добре и не-гладна, така че май ще се позадържа тук. като допълнение, днес от 6.30 ще танцувам, така че вклювам малко движение.
и сега се 'изгубвам в превода' - буквално и преносно  Wink

# 258
  • Враца
жасмин, "истинската " ТИ си по-сладка от "фалшивата" в сайта на мириманова Hug Hug

жанета, дано малчето ти да е добре днес на прегледа Peace

моят кантар вчера и днес мръдна надолу, но аз няма да се радвам, докато не се повтори поне още няколко дни, щото това нагоре-надолу е от 1 месец- около 2 кг си ги подмятам..... Tired

айде, нов месец- нов късмет.

за мен ще става все по-трудно, щото зимата плодовете и зеленчуците намаляват, и така ще е до април, а аз я много такива лекички храни, и ако  започна да ям пак само манджи, може да кача... та незнам как ще е тая зима Thinking

# 259
маик, разбира се, че отслабваш! Балонът се спихва, защото е пълен с въздух, при нас спихването обаче си е живо отслабване - или както ти го наричаш - "чисто" (всъщност, има ли мръсно?  Mr. Green).
Ето гледай, сама казваш, че халката ти пада, дрехите са ти широки - тогава защо не вярваш, че отслабваш?  Crazy
Явно заради кантара, нали? Ами ако грешката е в него, а не в теб?  Wink

Трън в Очите, колежката от сайта на Мириманова вече беше окупирала тоя ник, та не можах да се регна така там; но се кръстих bx3m - това ми е ника в руския форум. То пък аз едни никове си измислям, да паднеш... В скайпа съм pistoletcheto (който иска, да ме адва като френд) - това да не си мислите, щото имам пищови, неее. Пистолетче е едно упражнение от фитнеса, което можех да правя, като бях млада и слаба - заставаш на един крак, другия го изпъваш напред и така клякаш и ставаш на един крак. Никъде не се държиш - ръцете също можеш да си ги изпънеш напред, за равновесие. Който иска, да пробва да види колко е лесно.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 10:22 от Анонимен

# 260
Жаси, пратих ти се за упълномощаване в скайпето Wink
Маик, щом и халката и дрехите казват, че отслабваш, какво повече от това да искаме Hug
И за да не е спам - Седмичен отчет на рускините

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 09:46 от bebok_86

# 261
Добро утро, момичета~  Hug Аз доволно днес игнорирах кантара, може да не му се мятам въобще за седмица две.  Crossing Arms

Иначе някой нещо против ТЕЛЦИТЕ ли има??  Twisted Evil Close Laughing

# 262
Привет на всички ! Ще се опитам да ............. и по тази система, звучи ми добре, че мога да похапвам ,попрочетох темата "по диагонала" , но не ми стана ясно - момичета как успявате да вечеряте? Аз докато се домъкна от работа взема детето и се прибера вече е 18.30..да си забъркам нещо.....хайде отиде ми диетата?

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 13:51 от Deina

# 263
КУКУ-РУКУ ВАФЛА ЧУДНА, ПЪЛНА С ТЕЧЕН ШОКОЛАД....

За книгата - в момента я сканирам  sweating Като стане ще ви пиша и 4акам заявки на ЛС с мейли и пълни данни - гр.обиколка, талия, ханш  hahaha Joy

Жаси - за теб беше офертата за ЦРУ-то, не ти трябва да разбираш от хора, набирането на информация е важното!! А ти от една дума, ферман можеш да напишеш!! Та така  Hug

Deina - добре дошла   bouquet Само няколко уводни думи - 1-во при нас не се гладува!!  Peace Работата става с ядене!!! 3 пъти на ден задължително и ядеш докато се почустваш сита - не си намалявай количествата храна, това не е диета, а разумен режим на хранене, няма нищо забранено има само часови ограничения в приема  Peace Така че прочети внимателно първо страница отново, препиши си списъка с разрешените храни и комбинации за обяд и вечеря, лепни го на хладилника и започвай смело!!
2-ро - ранната вечеря е въпрос на организация - можеш или да си приготвяш вечерята от сутринта и да си я носиш с теб или другия вариант, който лично съм го приложила върху прекрасното си тяло - да навлезеш постепенно в часовото ограничение - например първата седмица докъм 19,30 -20,00, втората до към 18,30 - 19,00 и чак после да я изтеглиш до 18,00. Аз направих точно това и през тези въвеждащи седмици смъкнах по4ти 5кг/можеш да ми видиш резултатите в табличката, за да не бъда голословна!!  bowuu/
3-то - запиши се в табличката и ти, действа много стимулиращо/отчитаме се всеки понеделник/ - прати ЛС на bebok_86 с данни - ръст, начални кг и желани кг и после само гледай промените .....
Ако има още нещо питай - винаги има някой на пост за отговор и подкрепа!!  Hug Пожелавам ти успех!!!

Nadi_dg -   Hug Hug Липсваше ми!!! Радвам се, че отново си тук и успех с търсенето на работа  newsm10 newsm17

Стелетуууу - аман от луди професори, кога се прибираш?????

Izu - сакън!!! Нищо против Телетата нямам, напротив много си ги обичам!!!   bouquet

Хайде цун-гун за сега!!!

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 12:01 от divimo -66,8

# 264
Divimo, трябвало е да се кръстиш Divane  Hug Мен всички ме обичат. Дори тези, които ме мразят ме обичат, ама още не го знаят.  Laughing

Дейна, добре дошла~ Бързо трий думата "гладуване", че като дойдата ветеранките в системата ще те набият  Wink Laughing  За вечерите, Дивимо ти е казала как да се справиш, сигурна съм, че и другите ще имат съвети - още повече, че доста от тях работят и се грижат за деца като теб, така че изчакай да видиш какво ще те посъветват.  Simple Smile

# 265
  • София
Така така, съгласна съм в Дилянка  Peace. Постепенно сваляй часа на вечеря, няма да ти е толкова трудно, колкото си мислиш. Това е като при децата, как ще си нагласиш живота след като родиш и вече не си свободен както преди. Еми нагласяш го, даже с 2 и 3 деца го нагласяш, даже е и приятно  Laughing   Hug

# 266
менюто ми за днес:
З: 1 геврек
О: варен ориз с подправки и 1 ябълка
В: 2 сварени яйца

# 267
Deina, ако ще се присъединяваш към нас трябва да ядеш. Тук гладуването е противопоказно. Ако мислиш да отслабваш с глад насочи се към някоя друга тема Peace
hubabuba , добави и някакава салата към ориза, даже и сухари може. Вечерята няма да я коментирам - дано те заситят 2 яйца Peace
Аз  таковата - май бъркани яйца ще обядвам, ама ще кажа като се наям Joy Joy Joy
Преди 1 час се върнах от лекар - водих малката, че носа тече - разминахме се с мултивитамини и капки с ехинацея.
Айде лек ден Hug

# 268
Благодаря момичета, за съветите и "посрещането"...ще махна гладуването, просто съм лакома и хм... двете яйца на hubabuba
направо така ми звучат   bouquet Мир  Simple Smile

# 269
Отчитам се за обяд - 3 бъркани яйца ( едното беше с 2 жълтъка hahaha Joy) с лук, пушен бекон и сирене, салата от 3 домата и около 15 маслини. Сега чаша домашен доматен сок с цигарка Mr. Green
Deina, ами като ти прочетохме поста няма как да те посрещнем топло. Иначе сме си много готини тука Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт