"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 495

Иначе менюто за днес ми е:
з:макарони със сирене
о:пил.супа+сухари+сирене
в:кафяв ориз със зеленчуци и къри или елда,още не съм решила
За обяд не може да се комбинира месо и брашнени изделия Peace Супата ти не трябва да има фиде и картофи. Може да е с месо, ориз и зеленчуци. И към нея не може да се хапва сухар.

# 496
  • Далечният изток
Здравейте и от мен. Набързо да се отчета. Вчера - З-един сандвич със сирене и кашкавал; О- ориз и 1 кюфте; В- 2 шишчета и 1 кюфте. Днес- З- соленки, кафе 3 в 1; О- 1/2 наденица на скара /още ме държаха соленките/; В- за сега съм измислила някакво пилешко месо да е... Снощи прегреших с 30 гр ром в чая...  Embarassed Ама беше за лечение.  Simple Smile  То пък, как не се оправих вече 10 дена... кашлици, хреми, главоболие... писна ми.  ooooh! Айде, оплаках се.
Приятен ден на всички!

# 497
Снощи прегреших с 30 гр ром в чая...  Embarassed Ама беше за лечение.  Simple Smile  То пък, как не се оправих вече 10 дена... кашлици, хреми, главоболие... писна ми.  ooooh! Айде, оплаках се.
Пробвай с греяна ракия, сериозно говоря. Мен лично 2 пъти така са ме лекували Peace

# 498
Бебок, мерси за новата табличка!!!  Hug  bouquet
Я колко е прегледно така, като ги няма неактивните системки!

# 499

Иначе менюто за днес ми е:
з:макарони със сирене
о:пил.супа+сухари+сирене
в:кафяв ориз със зеленчуци и къри или елда,още не съм решила
За обяд не може да се комбинира месо и брашнени изделия Peace Супата ти не трябва да има фиде и картофи. Може да е с месо, ориз и зеленчуци. И към нея не може да се хапва сухар.
Вярно бе! Може ли да съм такава овца! Joy Супата иначе е приготвена по правилата,ама тези сухари.......добре,че не всеки ден я правя тази грешка!

Полимир не се отчайвай,че имаш плюс.Сигурно си в овулация и мисля,че настъпва фаза новолуние което също оказва влияние на теглото.
Неможе вечно да си минус!От много фактори зависи плюса така,че това е задържане на вода, а не натрупани мазнини.
При мен е по-вече топене на мазнини и кантара,не отчита почти нищо,но не обръщам чак такова значение,защото вчера прочетох една статия за топене на мазнините,което много по-добре и трайно от задържане и изхвърляне на течности от тялото.
Ще имаш и плюсове и застой и не трябва да се отчайваш както аз бях от самото начало.
Ако те стряска и отчайва кантара, а искаш да продължиш не се тегли постоянно,а на седмицата веднъж.Това е от мен дано съм ти била полезна!
Едва ли ще мога да изтрая да не се тегля всеки ден,имам си не 1,а 2 кантара и чудесна таблица, в която да си попълвам плюсовете и минусите  Hug

# 500
Полимер радвам се ,че имаш табличка и два кантара! Peace
Всеки си има по нещо.Аз напр. имам тетрадка и в нея съм си описала всичко което  ми е необходимо,какво може и какво не може за ядене кога и т.н
Всеки който има желание постига все някога резултат!

# 501
Искам да си изтегля упражнения, но не мога да се регистрирам в замундата Sad От къде мога да си дръпна някоя аеробика за вкъщи?  Rolling Eyes

Инае от сутрина - з. бисквити "Хогаренас", по късно вафла с кафенце
о. чушки с чесън, сирене и една филия препечен пълнозърнест хляб, за вечеря не съм измисла, но ще е нещо леко, че вчера как преядох  Rolling Eyes  Не знам как издържате на вечерните излизания  ooooh!  Да споделя за снощното си прегрешение, имаме си традиция с приятелско семейство и те с бебе, рядко успяваме да излизаме вечер, но когато излизаме отиваме на шкембе чорба  Mr. Green Гледам да не се обвинявам де, мисля че това е по добре  Wink  

Мляко с нес от сутрина си мисля за това дето преведе, по темата за вечерите...Чудя се ако правилно съм разбрала смисъла е да се чувстваш сит, защо да не вееряш две ябълки с кисело мляко ако това те засища  Rolling Eyes  

# 502
Чудя се ако правилно съм разбрала смисъла е да се чувстваш сит, защо да не вееряш две ябълки с кисело мляко ако това те засища  Rolling Eyes  
Ок, ако се чувстваш сит след ткава вечеря, може да вечеряш с това, но не всяка вечер. Смисълът е да се редуват различните варианти. Те за това са 7, а не 1 - ябълки с мляко примерно. Ама към тия ябълки може портокал, киви, сливи или друг разрешен плод да добавиш + извара. Гледайте максимално да използвате всичко от избрания вариант, като изключение има само при 6-ти - 1 вид месо с макс 1 яйце или само яйца Peace
Аз от сега си измислих закуската за утре - питки със сирене Crazy Само дано стана малко по-рано да ги направя, че да не закусвам в 10 часа Laughing

# 503
Искам да си изтегля упражнения, но не мога да се регистрирам в замундата Sad От къде мога да си дръпна някоя аеробика за вкъщи?  Rolling Eyes
Ето ти упражненията на Синди Крауфорд в арената- тук и тук
За мен са едни от добрите упражнения, ако нямаш време за тях има 10- минутна програма- http://vbox7.com/play:b12c5e3b
Ето и отчета за днес:
з: 2 парчета баница + кафе с мляко
о: шкембе чорба
в: шишче, пържола и кюфте на скара
Бебоче мерси за табличката, наистина изглежда много по- добре Simple Smile Сега само трябва да я напълним с минуси Wink
Замислила съм се, че скоро ще мръднем часовниците 1 час назад, предполагам и вечерното хранене ще се измести...
Лека вечер Hug

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 17:13 от Bubeto*

# 504
Най-накрая край на седмицата -о-  Гроги съм, но поне преборих първата седмица и си избрах хубави изборни курсове.  Simple Smile Бях системна тая седмица, но вече ми се губи какво съм яла.  Tired

Днес менюто ми беше:

З (6.00)- гофретки със сладко
О (12.15) - пиле с ориз и шопска салата
В (след малко) - кренвирши стара планина

----

А месните продукти на вечеря нали не трябва да се смесват или нещо съм недоразбрала? - вечерята на Бубето системна ли е?

# 505
А месните продукти на вечеря нали не трябва да се смесват или нещо съм недоразбрала? - вечерята на Бубето системна ли е?
Ами ако са от свинско всичките - системна е. По принцип авторката препоръчва да се избягва смесването на месо с риба и т.н.(дано бях ясна) Peace

# 506
и аз това щях да кажа - може всичко да е от свинско  Wink

моят отчет за днес е ужасен: мега късна закуска от мляко с корнфлейкс към 10.30-11, на която си счупих зъб, след това ходих да махнат счупената половинка и да спират кървищата, в следствие на което изтървах обяда и сега хрупам оризовки, защото след тая обърквация се оказа, че нямам друго налично; а мога ли да изям целия пакет или има ограничение? че съм прегладняла и нещастна сега...
отивам и аз да видя таблицата.
...
по-хубаво е така  Peace

# 507
Изу ситемна е вечерята на Бубето Peace По принцип е препоръчително да не се мешат различните меса защото по скоро може да ти стане некомфортно.
Герганчето за обяд и вечеря хляба е под формата на ръжени сухари или ръжен хляб. Пълнозърнести не стават Peace Това, което Мляко с нес ти показа за вечерите е масов съвет в руския форум. Там ако някоя напише че е вечеряла толкова малко (например ябълка с малко мляко) ще отнесе здраво каране от модератора Peace
Бубето направо запреглъщах гладно като прочетох какво си обядвала. Много обичам шкембе-чорба Crazy

Аз преди малко си купих ряпа и моркови. Ако знаете как ми се яде такава салата-рендосана ряпа и рендосани моркови Crazy Това ще ям сладко тази вечер. Плюс още нещо вероятно Thinking И се сещам да ви кажа, че ряпата е полезна при болно гърло. Четох, четох сега списъците-ряпата не е в забранените за вечеря Peace

Маик много неприятна случка. Да се оправяш Hug

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 18:01 от janeta*

# 508
сега хрупам оризовки, защото след тая обърквация се оказа, че нямам друго налично; а мога ли да изям целия пакет или има ограничение? че съм прегладняла и нещастна сега...
Ами не би трябвало да е проблем да изядеш цял пакет. На 100 грама пакет се падат макс 400 калории. Много кофти случка Confused
Ей Жани с тая салата от ряпа и моркови ме подсети и аз да купя тия дни. Ама само да се оправи времето, че да мога да излезна с количката и детето Sunglasses

# 509
Е, моята вечеря днес беше 1 айрян на крак навън. Чак е сега си влизам вкъщи, а вече е късно да ям друго.  Confused
Водих щерката на пиано, после на пазар и окъсняхме.
Нищо, като погладувам тая вечер, да видиш утре как ще съм си навреме за вечеря.  ooooh!

маик, много неприятен случай, дано се оправи бързо зъбчето! И аз съм си чупила зъб с ядки, та знам колко е гадно.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт