"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро момичета,

Маик, мисля че страхотен резултат имаш. Особено свалените ти мерки са много добри. И много ми хареса това за трапчинката на брадичката. Все повече ще се откроява - да знаеш  Wink
Жасмин , да не мрънкам и аз отново, ама моят застой си е във вихъра си все още, без упражнения. Поне ти се стягаш, а аз мързела....се мотая.

Прави ми впечатление, че в определен период, доста от нас сме в застой заедно, а също така че и МЦ са ни по едно и също време горе-долу. Както всъщност става с всички жени, които се съберат на едно място да повече време ... Whistling

# 616
бебок - ограничението 4-6 сливи не е ли от 1ви вариант 'плодове с мляко', когато идеята явно е да изядеш повече мляко и няколко сушени сливи за вкус? ако е само сливи, то би следвало броят им да компенсира липсата на млякото.   newsm78
а и 2 шепи се равняват на 14-15 сливи, а това го знам, защото наскоро беше, преди едни танци нямах време за вечеря, та грабнах 2 шепи от буркана от нас и докато отивах към танците си мушках слива след слива, броях колко изяждам, и се вайках как 15тина сливи ще ме избутат до следващата сутрин, че и след подскоци и потене. и ме издържаха спокойно! разсъждавам си по темата просто. като казвате, че не може, значи не  може  Peace

евита - да, така е сякаш. с всичките си съквартиранки, с които едно време съм живяла, имахме долу-горе еднакъв старт на МЦ   Peace

# 617
Прави ми впечатление, че в определен период, доста от нас сме в застой заедно, а също така че и МЦ са ни по едно и също време горе-долу. Както всъщност става с всички жени, които се съберат на едно място да повече време ... Whistling

Laughing Laughing Laughing
Може би наистина има нещо такова... въпреки че не обменяме феромони по мрежата, ама де да го знаеш това подсъзнание какви ги върши и какъв капацитет има. Но си мисля, че има и нещо друго - дойдоха студовете и телата ни трупат мазнинки в запас за зимата - може и затова да имаме застой...

# 618
Добро утро, не съм ви забравила, просто не ми остава време за пред компютъра. Имам едно-две нарушения през изминалата седмица, което не попречи да имам малък минус. Надявам се от понеделник (който идва) да имам време да ви чета и пиша.

Меню за днес:
Закуска - 2 палачинки със шоколад в 06:30
Малко по-късно на работа имахме рожденник и хапнах 2-3 сладки, 1 бонбон и 1 чаша кока кола
За обяд - бели печени картофи със зелева салата и сирене
Вечеря - ще ме водят на пицария и ще е или ориз със зеленчуци или зеленчуци на пара.

На всички  Hug Hug Hug хубав ден, много минуси и само положителни емоции.

Актуализирам си линийката

# 619
бебок - ограничението 4-6 сливи не е ли от 1ви вариант 'плодове с мляко', когато идеята явно е да изядеш повече мляко и няколко сушени сливи за вкус? ако е само сливи, то би следвало броят им да компенсира липсата на млякото.   newsm78
Ами не е само за 1-ви вариант. Аз за това казах четете. В който вариант има сушени сливи има това ограничение. Не помня кой коментираше за сушените плодове, че ги потапяли в захарен сироп - може и затова да е ограниченито. И както виждате никъде за обяд или вечеря не се толерират сушени плодове, освен сливите Peace

# 620
  • Насред хаоса
Привет, момичета!
Днес правя една седмица, откакто отново съм на системата. Цяла седмица без прегрешения. Не съм се мерила, не смятам и да се меря, защото това много демотивира. Само снощи допуснах грешка - улисах се в работа и докато се усетя, то 6 часа минало и заминало, а аз не съм яла. Така че си пропуснах вечерята. То не че ми и липсваше много де.
Днес закусих няколко сухара с пастет и едно десертче. Обядът и вечерята тепърва ще ги мисля.
Лек ден на всички!

# 621
Ами не е само за 1-ви вариант. Аз за това казах четете. В който вариант има сушени сливи има това ограничение. Не помня кой коментираше за сушените плодове, че ги потапяли в захарен сироп - може и затова да е ограниченито. И както виждате никъде за обяд или вечеря не се толерират сушени плодове, освен сливите Peace

Като казахме сушени плодове, само да кажа, че в сушените кайсии има доста ценни съставки и в 2-3 сушени кайсии се съдържа дневната необходима доза калий. Но само сутрин могат да се ядат.
Аз пък още не съм яла сушени сливи, откакто съм на системата - може да пробвам зимата, сигурно е готино - майка ми прави едни  зелеви сарми с ориз и сушени сливи - мммммм...

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 10:14 от Анонимен

# 622
аз се чудех за червените боровинки - взех за децата ис е чудя дали и аз мога да ям, кога мога да ям и колко мога да ям  newsm78

# 623
  • ВАРНА
аз се чудех за червените боровинки - взех за децата ис е чудя дали и аз мога да ям, кога мога да ям и колко мога да ям  newsm78

На закуска колкото искаш можеш  Wink

# 624
Здравейте Hug
Бубето добре съм вече мила. Някакво леко неразположение беше и мина много бързо Hug
Жасмин сега като те четех и се сетих нещо.

Преди време разговарях с една жена. Седеше с детето си до мен на пейката. Беше ниска и с очевидно доста излишно тегло. Но пък беше много стегната и личеше че е тренирала. Тя започна да ми се оплаква че е започнала интензивни упражнения с идеята че така ще свали килограми и че ще си върне слабия вид който е имала преди да роди. Но за съжаление се е получило така че вместо да свали тя е направила мускули но не може да отслабне. Говорила е с някакъв лекар (не разбарх точно какъв) който и е казал че това с интензивните упражнетия е било грешка. И че първо е трябвало да отслабне и тогава да прави интензивни натоварвания. Видът и беше странен Thinking Беше около 160см. висока и каза че е 90кг. Изглеждаше с около поне 30кг.(та дори и 40кг) излишни и в същото време с мускули. Картинката определено е грозна.
Та мисълта ми е да внимавате с тези усилени тренировки преди да сте постигнали тегло поне близко до целта. Не казвам да не се спортува. А просто да се прави внимателно. Защото дебел човек с мускули се убедих че е много кофти гледка. Самата жена и се плачеше и се оплакваше как сега заради тези стегнати мускули и е трудно да свали дори и малко. Така че мили сситемки бъдете умерени и премисляйте кое би било във ваш плюс Hug Hug Hug

Хайде на кафе Heart Eyes

# 625
Здравейте момичета!
От доста време ви чета, но от вчера вече съм във вашите редици. Simple Smile
Прочетох първа страничка няколко пъти, купих си и книгата, но все още менюто за вечеря ме затруднява, затова се надявам на вашата помощ.
Има 5-6 излишни кг., които се надявам със системата да сваля, защото от 2 години се въртя в омагьосан кръг. Започвам диета, свалям ги и след това пак едно ядене и пак качване и така... Embarassed

Менюто ми за вчера беше: З - Кексче от трици /Дюканско, но много си го харесвам и мисля от време на време да си го хапвам/ и половин филийка бял хляб с мед и масло.
                                             О - Печени чушки с яйце и сирене - 3 бр., 1 домат и чаша мляко с нес кафе.
                                              В - 1 краставица, 1 домат и 1 коф. кисело мляко, но в 19.30 ч. / не успях да се прибера на време, а и нали ми беше 1-ви ден, реших, че постепенно ще измествам храненето/.

За днес менюто ми е почти същото, само вечерята още не съм измислила.
Да попитам, може ли за вечеря салата от домати и краставици /без подправки/ + извара?

Ами това е от мен за сега.
Когато имам възможност ще пиша и се надявам с ваша помощ да се справя с режима Simple Smile)))

Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 626
*Галка* , добре дошла при нас! Може да хапнеш вечерята, която си измислила Peace
janeta* , мисля, че си много права за упражненията. Дори имам спомен, че когато започвах диетата се обсъждаше това, дали да се правят МНОГО упражнения и какво би донесло това. И си спомням, че Сиси беше споменала, че е хубаво първо да се свалят повечето излишни килограми и едва тогава да се прави "стягане". Сиси, така ли беше или бъркам?

Аз пък по повод моя застой се замислих, че днес на обяд хапнах една шопска салата и купичка супа топчета. И в супата топчета имаше фиде (заглеждам се вече по детайлите доста). А нали месото и макаронени са забранени, та въпросът ми е: според вас трябва ли да се заглеждаме дори и в минималното количество? Дали единицата несистемна храна спира процесите на отслабване (както при Дюкан примерно-ако хапнеш някой въглехидрат и айдеееее всичко свърши) или по-скоро смесването на големи количества такава....

# 627
Аз пък по повод моя застой се замислих, че днес на обяд хапнах една шопска салата и купичка супа топчета. И в супата топчета имаше фиде (заглеждам се вече по детайлите доста). А нали месото и макаронени са забранени, та въпросът ми е: според вас трябва ли да се заглеждаме дори и в минималното количество? Дали единицата несистемна храна спира процесите на отслабване (както при Дюкан примерно-ако хапнеш някой въглехидрат и айдеееее всичко свърши) или по-скоро смесването на големи количества такава....
Ако е по изключение едва ли би довели до застой. Друг е въпросът че всяко нестриктно придържане към Системата или води до застой или до изключително бавно сваляне на излишните килограми. И друг път сме приказвали - от 1 път нищо няма да стане(примерно прияде ти се мусака и обядваш мусака), но ако стане честа практика тогава не знам какви ще са последиците.
*Галка* , добре дошла Hug

# 628
  • ВАРНА
........................

Заглеждай се, ама не го взимай прекалено навътре  Wink  Няма лошо, особено при застой, да си напълно системна - дори и само за това, да не се самообвиняваш после. Но чак две фидета да ти попречат на отслабването.... Много са индивидуални нещата, ако нещо пречи на един, за друг може да е от полза. Храни се системно и наблюдавай обиколките - няма начин там да не се забележат положителни промени, когато не мърдат цифричките на  кантара  Peace

# 629
здравейте  bouquet
за тренировките и аз да кажа:
без интензивни (мускулите затваряли мазнините,така ми казаха преди време)
но трябва движение:умерено и продължително ходене;колело  (ниво 1,ако е в зала;като на разходка в град,ако е навън) и минимум 45 минути(до тогава се разграждат захарите в кръвта,а след това мазнините).
НЕ НА КОРЕМНИТЕ ПРЕСИ Naughtyима много други упражнения за вътрешните коремни мускули Laughing
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт