"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 125
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Трънче, към пържолката може и яйце да добавиш или само 2-3 сварени яйца примерно. Сухари с кашкавал(че сиренето много цапа) и айрян също става. Другото е да си направиш зелевата супичка по рецепта на Жанито, да я пасираш и да пиеш по време на разходките.

# 91
Я да питам аз, че се чудя от известно време - тези следобедни кафенца чисти ли ги пиете? Щото с мляко май може само прикрепени към обяда или вечерята. Или бъркам? newsm78

Сиси, не съм се отчаяла, системата много ми харесва и вярвам, че това ще е моят начин.  Peace Но честно казано се попритесних, защото за последните месец и половина - два качих страшно много килограми, върнах си почти всичко от 90-дневната, от почти 10-те свалени останаха само 2. И ми е криво.  Sad Записах си днес час за ендокринолог за другата седмица, пък да видим.
Иначе си мислех днес дали да не махна сладкото за една седмица, с изключение на плодовете. Но много ми се хапваше сутринта и си изядох редче шоколад, за да не се изкуша пък по никое време следобедно да ям. Не знам, ще помисля какво мога да променя, но нямам никакво намерение да се предавам.  Peace

Иначе менюто за днес:
З- филийка с шунка и кашкавал, 1 оризовка с шунка, сухар с пастет, домат, редче шоколад, мляко с нес (може би закуските като цяло са ми прекалено големи newsm78)
О- ориз с тиквички и кайма, айран, домат, малко сирене
В- засега неизвестна

Трънче, аз след като веднъж в метрото видях един да си нагъва грах от консерва, директно с пръстите, зрънце по зрънце, вече нищо не може да ме впечатли.  Joy

# 92
Я да питам аз, че се чудя от известно време - тези следобедни кафенца чисти ли ги пиете? Щото с мляко май може само прикрепени към обяда или вечерята. Или бъркам? newsm78
З- филийка с шунка и кашкавал, 1 оризовка с шунка, сухар с пастет, домат, редче шоколад, мляко с нес (може би закуските като цяло са ми прекалено големи newsm78)
За кафето - аз лично през повечето дни го пия чисто. Ако ми се допие мляко с нес, гледам да вечерям вариант млечни+нещо си и го пия след вечеря.
За закуската - ако си вече гладна, когато дойде време за обяд, значи не прекаляваш със закуската. Ако те държи по-дълго сита може малко да я намалиш, ама да не взеше сега да закусваш само с 1 ябълка примерно Peace
Трънче, аз след като веднъж в метрото видях един да си нагъва грах от консерва, директно с пръстите, зрънце по зрънце, вече нищо не може да ме впечатли.  Joy
Представям си ориза - зрънце по зрънце hahaha Joy hahaha Joy

# 93
Отчитам ссе за днес:
З: тутманик, вафла, нескафе
О ориз, месо, сирене, домати, 1 кисела чушка, оризовки
след малко кафе
В: мисля да направя зеле с ориз (никога не съм го правила така...но ми се е прияло и ще се пробвам Crazy)

blaithy аз пия следобяд кафе...но не е чисто Blush Мириманова съветва във втората половина на деня да се постараем да заменим бялата захар с кафява. Така че съм слагала и подсладител, и кафява захар и бяла...но без мляко. Бях решила да се пробвам с подсладено леко кафе и ако в някой момент видя че кантара зацикли за дълго да махна подсладеното кафе следобяд. Но за сега това не ми се наложи. Иначе гледам скоро след като се наобядвам да пия и кафе, че да мине като едно с обяда. Хубаво е всеки сам за себе си да си прецени дали кафето му ще е чисто или леко подсладено Peace

# 94
моето меню за днес:
з: 2 кафета с нес + шекер + 2 десертчета корни + 4 бисквити. и това с напъване. нито ми се ядеше, нито кафе ми се пиеше. обаче и хапнах, и пийнах  Joy
о в 12: остатък от вчерашните детски макарони със сирене + 1 домат
сега хапнах малко сини сливи. явно се претоварвам с работа, защото мозъкът ми иска нещо сладко и сливите са не-лош вариант Rolling Eyes
в: сухари с ескуиза ще бъде - ще си ги мажа някак в колата, докато пътувам, че сме на детски РД от 6, а ще излизам към 4-5.

и в допълнение да споделя, че обмислям скоро да запосещавам някоя школа по народни танци - хем ще се стегна, хем ще понауча стъпките на някое хорце. притеснява ме само,ч е март скъсах връзка и глезенът още ме понаболява. може би с наглезенката ако ходя, няма да имам проблем. поне ще опитам, пък то ще си покаже ще ли го бъде, или не. не че трябва да ви вълнува това, ама така, да кажа

жасмин - нова съм тук, за да те хайкам и аз, но всякое отпадане от тема при мен лично е свързано с натъжаване. всеки пише добронамерено, вярвам, но често нетът изкривява смислите. а и съм сигурна, че всеки не от лошотия тръгва да пише/споделя/мрънка/оплаква се/каквото там. та, хайде, кам бак хиър  bowuu а и вечното съгласие на всеки с всеки ще доведе до оприличаването на темата на секта - то и без това целокупно хрупаме сухари и оризовки, едносрично говорим за 'Системата', та близо сме май до понятието за секта  hahaha шегичка  Wink

сиси - забравих специално да потвърдя - да, ще се видим на срещата.
и на -.8 (дивомо -66.8, по-ми е кратко така да те пиша, не се сърди   Hug) благодаря за сърдечността. ще се видим някъде, когато  Peace

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 14:55 от маик

# 95
Здравейте!Аз и днес не успях да се изтегля,но утре  ще видя как вървят нещата.Смятам обаче да ходя и да си купя по-малък номер дънки-моите нещо  ми станаха доста големи и ако не е колана-ще си ги изгубя  Grinning. Много е приятна тази промяна-все повече и околните ме забелязват.Да ви се похваля,че маникюра ми е безупречен,прибягвам до по-вталени кройки ит.н.-все неща за които не ми оставаше време,желание,които бяха без значение ,...Смело вече си извадих късите поли-ами дочакаха си времето   Mr. Green.За днес:
з.кашкавалка,вафла боровец
о.ръжени сухари,кашкавал,домати,няколко маслинки,десерт-ябълка и половина
в.кисело мляко Верея-2.9%+2зелени ябълки
За сега толкова от мен.желая ви приятна вечер.Довечера ще намина да ви дочета  Wink

Благодарности за новата тема   bouquet  bouquet

# 96
minilini,честито,ще чакаме и снимни от Преди и След  Wink
Миме,чакаме новини  Simple Smile

Аз правих пилешка супа с ориз за обяд,изядох две купички без хляб.Сега хапвам ябълка,вечерята не съм я измислила още,сигурно като вчера.

# 97
Аз си измислих вечерята - плодово-зеленчукова ще е . Сега тъкмо изядох 1 ябълка, а към 5 и нещо ще е зелен боб в доматен сос и салата домати.
minilini, радвам се, че вече ще си загубиш дънките Joy и за късите поли Wink Hug

# 98
Само запис, днес опропастих системата, пуканки в 16:00ч. Солени!!!!

Взимайте тенджерите и тиганите и бой бой, че не ща да правя повече такааа!!!!!

Хайде  Hug

# 99
  • ВАРНА

Само запис, днес опропастих системата, пуканки в 16:00ч. Солени!!!!

Взимайте тенджерите и тиганите и бой бой, че не ща да правя повече такааа!!!!!

Хайде  Hug

А, `що, яж си... Щом не бързаш....  Wink Hug

# 100
Здравейте момичета,

Днес ви четох от офиса, но не съм си нагласила още работното място и не мога да се логна оттам.

За отчета съм -200 гр. или 56,8 кг. Щяха да са повече, но октоподено-рибената вечеря си каза думата.

Днес: з. десетина лъжици кисело мляко с бисвити (детето не ги искаше); кафе със сметана и захар към 10 ч.
о. ориз с пиле, бира
в. кисело мляко, 2 праскови (нямаше друг свестен плод в магазина)

Сутрин съм много зле с организацията и закуските ми рязко ще се намалят като бързам за работа.

А за царевицата - бях го чела на първа страница и така съм го запомнила. Гледам, че вече е махнато. newsm78

# 101
Добрютро!!!

Аз досега имах гости, пък и нещо гея ме изнерви сутринта, та се чудех какво точно да му направя #2gunfire #Cussing out #Sniper fight hit badcomp
Целият ми 600-грамов минус отиде та се не виде!!! Пак сме на 97,3  Sick #Crazy newsm78  А поради ЩО? не става ясно!!! НОООО.... линийката не я сменям, на пък!!!!
На всички минуси - ЧЕСТИТО!!!!
На всички плюсове - кураж, иде нов тираж!!!  Hug Peace

ЗА СРЕЩАТА - СЪБОТА 02.10.2010/искате ли една среща и на 20.10.2010  hahaha/  hahaha Joy ОТ 11.00, САМО МЯСТОТО ДА УТОЧНИМ, ЧЕ МИМЕ-ТО Е С КОЛИЧКА!!! ПРИЕМАМ ИДЕИ!!!

АЙДЕ МЛЯСКИ И ГУШКИ!!!

P.S. - ЖАССССИИИИИ -  Cry Cry Cry Къде си!!! Пишииии!!! Да не ти звъня по тел-а, че 6е става страшно, както съм му набрала и на доФтора от днес!!!! 'Бичкам те!!!  Hug   bouquet

Мама на Марти - добрезавърнала се!!! Радвам се отново да те 'видя'!!!   bouquet Hug

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 20:31 от divimo -66,8

# 102
А за царевицата - бях го чела на първа страница и така съм го запомнила. Гледам, че вече е махнато. newsm78
И аз го бях чела, но сега като прирових всички стари теми никъде не го видях. Даже в руския форум влизах и там го няма. Може в някоя друга дията да съм го гледала, ама май беше тука. Оф не знмам newsm78

# 103
За царевицата и аз го помня, ама къде съм чела незнам  Rolling Eyes

# 104
Аз понеже се рових из старите теми, сега погледнах пак - пише го на първа страница във всички теми до 10-а.  Peace Вече откъде е била информацията, нямам представа.  newsm78

Благодаря за отговорите за кафето, значи правилно съм си била разбрала, че всякакво междинно пиене (освен ако кафето не е чисто) си е собствена интерпретация.  Peace
Иначе аз покрай 90-дневната поне свикнах да си пия кафето неподсладено (от млякото обаче не ми се отказва). Единствено фрапето ми е по-вкусно със захар.  Shocked  Също така си обещах и подсладител повече да не ползвам, ако толкова примирам за сладко, калории-некалории, поне да си е естествена захар, а не да се тъпча с химии. (Обаче за всеки случай подсладителят все още не е изхвърлен, де.  hahaha)

И да си допълня отчета: вечерята ми беше фреш портокал, една ябълка с канела и няколко оризовки.

А днес в мъдрите съвети, които пускат от време на време по "телевизията" във фитнеса пишеше, че като се яде люто, обмяната на веществата през следващите 2-3 часа се увеличавала с около 25%.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт