"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 055
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Предлагам, за да се върне изцяло положителния тон на темата, утре да му ударим едно задружно системно палцестискане на Миме-то, поради щото е на листовъчен изпит от 10.00 ранносутрешно време  Peace Praynig newsm10 newsm17 newsm74 coolcool       bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 19:44 от divimo -66,8

# 31
Миме-то силно стиснати палци от мен newsm10

# 32
Я не се карайте  Naughty, бийте се  Laughing

Да бе, то само това остава... ooooh!
Това, че сме обсъдили дадена тема и не сме постигнали съгласие, не означава, че е дошъл краят на света. В спора се ражда истината, както са казали философите, важното е да не издребняваме и да превръщаме спора в заяждане на дребно, защото тогава наистина няма смисъл заниманието!  

Мимето, успех, стискам ти палци!  newsm10

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 21:06 от Анонимен

# 33
   Хайде да се отчета, че съм гладна..ама така е, който не обядва и яде мижава вечеря..да ми е за урок. Сега пия чай Laughing

з. тутманик
 о. фрапе
 в. 2 сухара с парче кашкавал

Миме, стискам палци и аз Peace

Диви, радвам се че прописа пак Hug

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 20:21 от Кашарел

# 34
Кашарел ще ти е за урок да не забравяш да ядеш и вечерята да е солидна. Ха пий сега чай Peace

# 35
Момичета да се отчета за вечерята - 2 печени кюфтета и варено яйце
чета аз '2 печени картофа...' и супер се втрещих, че пак съм пропуснала нещо смислено и важно от първа страничка. 100 пъти се връщах да чета и препрочитам и сега видях, че пише за 'сладък картоф', че е забранен. нищо не пише за нормалния. и си казах, че явно пак не съм разбрала 'щото ако може картофи - сладки, солени, каквито, то аз мога само с това да се изхранвам Wink добре, че се взрях по-добре, за да си видя грешката - идело реч за кюфтета, и картофи не може, както и си знаех Wink

моята вечеря са 2 пилешки бутчета + 2 дребни ребърца. филков прави bbq тая вечер, та затуй. обаче и аз отчитам, че месото не е за мен като за самостоятелно хранене. сега съм не-сита. експириънс му е майката и ще се науча  bowuu

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 22:02 от маик

# 36
Кашарел ще ти е за урок да не забравяш да ядеш и вечерята да е солидна. Ха пий сега чай Peace

Пия мила..и вода наливам..отминава вече, даже съм в Готварския  Laughing Правя си списък с ястия за да имам идеи като тръгна пак на работа, да ми е по-лесно какво разнообразно да готвя.

# 37
  • София
Ами аз се опитах да го изкарам на майтап, че вие на друго бяхте тръгнали  Peace
Благодаря за палците  Hug . Дано пак не ме скъсат утре, че излагацията ще е голяма  Crazy Луднах вече от светофари и предимство. Да видим утре и кантара какво ще каже  Praynig

# 38
Момичета май ставам малко досадна, но не ми се иска да сгреша нещо като съм могла преди това да питам. В увода пише, че за обяд може царевица на кочан варена, нали не съм сгрешила че мога да ям  на обяд Thinking  Ако греша поправете ме
Кюфтета ядох не картофи, чак аз се ужасих че може да съм сгрешила нещо  Shocked но не съм. Аз обичам месото и производните му та затова вечерята ми е такава, но ще разнообразявам разбира се,дори си мислех утре за вечеря да ям домати с извара

# 39
Да се отчета за днес:
закуска-макарони със сирене,малко грозде
2 кафета
обяд нямах в крайна сметка,защото закуската ми беше към 11 чак
вечеря-1 домат,4-5 печени чушки,малко сирене/по-вкусно ми е,а и нямах извара/
Сега се наливам с вода.

маик,ще свикнеш като пробваш различните варианти кои са най-подходящи за теб.Месото засища,но за кратко,а и все пак не може да го ядем в кой знае какво количество,мза разлика от плодовете и зеленчуците,затова аз повече тях предпочитам.
Миме,стискаме палци утре  Hug

# 40
 newsm51бНие ви четем редовно макар и да не пишем.Моят син вече свали 9 кг. дъщеря ми-6 кг а аз-8 кг.Лятото -юли и август не бяхме у дома.Но  от септември отново  влизаме във форума да ви четем.Продължаваме да спазваме този режим.Децата по-бързо отслабват от мен но не губя надежда. smile3511 За жалост имаме още много за сваляне. newsm45 newsm39 newsm19

# 41
Вместо запис, да редактирам отчета си от миналата тема:

В: месото от една порция телешко с картофи+малко варено пиле

В този ред на мисли: нали няма проблем да смесваме на вечеря различните видове месо? newsm78

Миме, успех утре, този път няма да имаш и една грешка  Wink Simple Smile

# 42
В: месото от една порция телешко с картофи+малко варено пиле

В този ред на мисли: нали няма проблем да смесваме на вечеря различните видове месо? newsm78

Не трябва да се смесват. Или пиле, или телешко.
"Можете да комбинирате продуктите от всеки вариант, с изключение на Вариант № 6 "Месо, риба". В този вариант по-добре не комбинирайте продуктите един с друг, или максимум на 200 гр. месо, половин яйце."

hi_itt, можеш да ядеш царевица на кочан за обяд, само да не я смесваш с месо и месни.

# 43
С царевицата трябва да се внимава и за количеството - не повече от една чаша седмично. Нещо, с което аз посмъртно не мога да се справя. Ама, това да ми е кусура.

о. пълнозърнеста филия с кашкавал (късно закусвах с един течен шоколад)
в. салата домат, краставица и печена чушка

А за месото във вечерята, аз го разбирам да не се смесват месо и яйце твърде много, за да не му стане лошо на човек. Иначе не виждам лошо да се смесят различни видове меса.

# 44
Писах, че един кантар за 80-90 лева е добра инвестиция, вместо 3 по 30 лв. Все пак, не става дума за някаква канска сума пари, а за нещо, което е с някаква разумна стойност, за добре вложени пари.
Имаш ли на представа, че за някои хора 90лв. са пари с които могат да се купят много по-належащи неща?
Мисля, че тук не е мястото да се коментират финансовите възможности!

Общи условия

Активация на акаунт