"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 116
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
от сутринта се зареждам пред компа да проверя кво сте си писали, и ... нищо няма, нищо няма...
докато зацепя, че има нова тема... ooooh!

аз си гледах календара / записвам си в една тетрадка колко кг съм се мерила на всяка дата- ами, много сериозна съм зациклила около 63 кг- вече цял месец!

чудя се дали е обикновено задържане, или трябва да сменя вечерята, която винаги ми е плодове- различни де, но плодове newsm78
посъветвайте ме какво да правя и ми дайте съвети какво освен кисело мляко мога да си взема за ядене навън с количката / и бутайки я Crazy/

# 76
 newsm78 изглежда не съм наясно с позването на темата във форума но ще свикна,благодаря за гостоприемството на всички Heart Eyes

# 77
имам и друг проблем-работа дневна смана тя е ок но след нея съм нощна и задължително към 03.00 посред нощ ми се дохапва нещо Embarassed  какво правя в случая newsm78

# 78
  • ВАРНА
от сутринта се зареждам пред компа да проверя кво сте си писали, и ... нищо няма, нищо няма...
докато зацепя, че има нова тема... ooooh!

аз си гледах календара / записвам си в една тетрадка колко кг съм се мерила на всяка дата- ами, много сериозна съм зациклила около 63 кг- вече цял месец!

чудя се дали е обикновено задържане, или трябва да сменя вечерята, която винаги ми е плодове- различни де, но плодове newsm78
посъветвайте ме какво да правя и ми дайте съвети какво освен кисело мляко мога да си взема за ядене навън с количката / и бутайки я Crazy/

Едно пилешко бутче става ли  Grinning С едната ръка държиш бутчето, с другата буташ количката  Wink
        А иначе сериозно, нормално е да имаш застой, не е страшно. Сигурно си пробвала вечеря със сухари, те стават да се ядат, бутайки.  Или зеленчуци и кисело мляко. Теменуга нали ги пасираше, за да може да хапва на крак  Peace

kohav, ако някой има време или ти, ако се справяш с руския, в руския форум има тема за тези, които работят на смени. Аз мога чак довечера да я прегледам. http://forum.mirimanova.ru/index.php?showtopic=13

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 10:06 от Мляко с нес

# 79
ще погледна мерси,другия вариант е да се наливам с чайче......  superuu

# 80
  • Враца
мляко с нес, как така пасирани зеленчуци? newsm78
много не-ядливо ми звучи...
пропуснала съм  поста на теменуга. Rolling Eyes

# 81
Здравейте! Hug Hug
Добре дошла на новата Системка!
Трън в очите,правих два опита с пасирането-кис. мляко,извара и сини сливи/или печен пипер.Получи се доста добре,засити ме и беше по-добрия вариянт от нищо или вечеря към 23,00часа.Много съм благодарна,че ми дадохте тази идая,иначе трябваше да вечерям само кисело мляко!

# 82
Здравейте и от мен! Hug

Поздравления за всички с минусчета! При мен новините продължават да са лоши: +1,4 за последните 6 дена или общо 80,4.  Sad Май ще трябва да си сменям линийката...  Rolling Eyes Не особено мотивиращо като за начало, но няма накъде да мърдам, харесва ми да се храня по системата, така че поне до началото на ноември (тогава ми изтича почивката от 90-дневната) със сигурност ще съм си тук. Пък дано поне спра да качвам.  Rolling Eyes

Жасмин, всички те чакаме на седмичен отчет!  Hug Няколко твърде остро интерпретирани думи не са причина да не дойдеш да ни се похвалиш с хубави резултати. Wink Hug
Цитат
2. Не приемай нищо лично

Хората не правят нищо заради теб. Ти не си център на тяхната Вселена. Ти си център единствено на собствения си живот.
Това, което хората казват или правят, е проекция на собствената им реалност.
Когато не приемаш нищо лично, когато проумееш, че животът на другите е резултат от техния избор, тогава ти имаш имунитет срещу мнението и действията на другите и няма да станеш жертва на ненужно страдание.
....
Престанете ли да приемате нещата лично, ще почувствате огромна свобода. Дори целият свят да злослови за вас, ако не го приемате лично, ще бъдете имунизирани. Може някой умишлено да ви изпрати емоционална отрова, но ако не го приемате лично, няма да я погълнете. Когато не приемете емоционалната отрова, тя ще стане още по-вредна за този, който я изпраща, но не и за вас.
Из „Четирите споразумения на толтеките”

kohav, добре дошла и успех!  Hug
Трънче, защо не пробваш за вечеря и така коментираните на последните страници оризовки? И всъщност никаква възможност ли няма да направите пауза за 5-10 минути на някоя пейка и да си хапнеш нещо приготвено от вкъщи (нарязана на хапки пържола, ориз с някакви зеленчуци)? Извинявам се ако въпросът звучи твърде наивно, идва от човек, несблъсквал се с гледането на дете. Mr. Green
Чакаме Мимето да се похвали с резултатите от палцестискането.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 12:04 от blaithy

# 83
Здравейте и от мен.
Отчитам се за обяд : сърми с лозови листа, 3 лъжици кисело мляко, салата от 2 домата, кората на 1 кряйщник бял хбял. След половин час следва кафенце Wink

# 84
Гледам днес много плюсове и задържания и аз да не се цепя от колектива съм с един претлъст плюс, за пръв път +900, но не го мисля. Системна си бях, но на моменти с по-големи количества за закуска и обяд, а слаби вечери, та това ще гледам да коригирам тази седмица.

Честито на всички с минусчета, а тези, които се оплюсихме бързо да се възстановим! Wink
Жани, и аз след днес започнах да се чудя, дали все пак това не са оптималните ми килограми за тази възраст.. Ама няма да се дам така лесно пък, ще опитам, колкото и време да отнеме.. виждам, че има още много какво да се желае..
kohav, добре дошла и успех!
Жаси, не се впрягай така, няма смисъл, чакаме те отново! Hug
Бебиш, да вземеш да минеш малко с метлата през табличката, аз лично виждам поне 10 ника, които никога не съм виждала да пишат откакто съм с вас..
Трънче, пробвай с оризовки на вън, и дребния може да хапва от тях, ние поне сме така, и пак плодче, от зеленчуците, морковите също стават, и разбира се пасирано шейкче, ако ти се занимава.
blaithy, не се отчайвай само, виж и аз с какъв голям плюс съм.. Системствай си и бъди търпелива, това, което може да пробваш, за да размърдаш нещата е да спреш за няколко дни нещо от менюто си, ти прецени кое, въобще наблюдавай се коя храна как ти влияе!

Хубав ден! Hug

# 85
Бебиш, да вземеш да минеш малко с метлата през табличката, аз лично виждам поне 10 ника, които никога не съм виждала да пишат откакто съм с вас..
Ми то хубу, ама ще ми се развалят формулите. За догодина като правя таблицата тогава Wink

# 86
Здравейте,отново! Hug
Да отчета менюто за днес:
з.кисело мляко с трици и бисквитена торта
о.задушени картофи с маааалко сиренце
в.500гр. кисело мляко "Маркели"
Споменавам марката,защото с никое друго мляко не се засищам така.А с това ми е достатъчно сито.Забелязах,че като добавя и плод,после озверявам от глад.Днес съм доста по-добре,но има излишна вода от вчерашното наливане и няма да отчитам какво е показал кантарът.
Миме-то,чакам да чуя резултата от листовките,че да отпусна палците  Joy
Жасмин,довечера искам да чета как е минал системният ти ден!  bouquet
Лек и успешен системен ден на всички! newsm10

# 87
Теменуга , от кой град си? Че аз в неделя имам пътуване до Свищов, та ако си близо може да си чукмен една среща като ми мине защитата Wink

# 88
  • Враца
мерси за идеите за хапване.
оризовки имам, ще хапна някой ден. моркови да хрупам- не обичам, но е идея за някой друг де Simple Smile
като вземе да се стъмва  по-рано, ще си взимам оризче или пържолки и ще си ги ям бутайки, че сега по светлото ме е срам така Blush
но определено съм зациклила зверски Close

# 89
Здравейте момичета! Отчет до сега:
з. сандвич и 2 бонбона
о. варена царевица, домати със сирене и маслини, малко кисело мляко
в. сигурно системната шопска салата от темата с рецепти

Общи условия

Активация на акаунт