Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 803
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
И аз сега го прочетох. Напълно съм съгласна с nikita1696.
Хора, не забравяйте, че здравето е на ПЪРВО място!

# 91
  • София
Днес е последният ми ден от захранването, 2 кг. съм си върнала до тук

# 92
Здравейте!
Не знам дали тук е мястото да питам, но знае ли някой дали фуражната пшеница е подходяща да си правя житени кълнове за ядене?
Свеж ден на всички!

# 93
Не ви препоръчвам такава пшеница за покълване.Прекалено е ''груба''за човешкия организъм.
Има достатъчно сортове пшеница за покълване.

# 94
Явно ентусиазмът малко е поспаднал.Искрено се надявам всички да са добре и заредени с енергия за нови подвизи,свързани с Житния режим.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 16:17 от solej

# 95
Здравейте момичета..не се колебайте и почвайте..житото е много полезно преди седмица бях на тази диета..житото прави кожата почиста косата по здрава ..сьщо се чувстваш много причистена..Хайде и усрех!!!

# 96
  • София
Добро утро, житенки!  Hug
Явно ентусиазмът малко е поспаднал.Искрено се надявам всички да са добре и заредени с енергия за нови подвизи,свързани с Житния режим.
solej, не е спаднал, а събираме сили за новия режим!  Sunglasses
Аз от сряда съм на линия! Кои сме в групата?
Пожелавам лека и успешна седмица и настройка за предстоящия режим!
27 октомври - начало на житния режим

# 97
  Момичета , искам да се включа. Четох много за житния режим и съм страшно интусиазирана. Бройте ме и мен от сряда.  Joy

# 98
  • София
Здравейте!  Hug
Aradia  Hug добре дошла!
За момента сме само двете! Предполагам, че групата ни ще се увеличи!
Хубаво е от днес да се подготви всичко необходимо - жито, мед, орехи и ябълки.
Настрой се психически за предстоящите дни!

# 99
    Здравейте момичета,
    От утре и аз съм с вас, приготвила съм си житото и ябълките сега отивам да си изчистя малко орехи и съм готова. Единственото което ме притеснява е че довечера е Димитровден и съм на троен празник колкото и да се навивам сигурно ще прегреша,  Embarassed дано поне да не прекаля.

# 100
  • София
Ванче, ама Димитровден е днес! Естествено, че предстои довечера по-сериозно мероприятие.
Въпросът е от утре какво правим  Laughing
Ето, че попълваме редиците!  Grinning

# 101
      От утре няма мърдане, само че ми се искаше деня преди режима да съм на по- лека храна,  но няма начин. Joy

# 102
nikita1696, KikiBiki - Много ви благодаря и на двете. Добре е да знаеш, че групата се грижи за теб. Но.. аз самата дъм лекар - патолог / обща медицина/. Писах това, което се случи с мен за да покажа /ако мога така да го нарека/ ПОЛОЖИТЕЛНОТО ДЕЙСТВИЕ ОТ РЕЖИМА. Т.е. някъде насъбрала се мърсотия и застояли екстременти в дебелото черво се откъснаха и СЕГА - всичките тези 20 дни нямам никакво подпиране в лявото подребрие. Успях и да задържа 4 кг, / от свалените 5кг / и от вчера 25-10 съм на режима. Нали бяхте казали че се зъпочва от първия понеделник или сряда след пълнолуние. Тук чета че новия режим е от 27-10, но мисля че не съм в голяма грешка. Така че съм в групата. Исках да пробвам какво се случва и получава при два последователни месеца - ЩЕ докладвам.
Сега да ви кажа - имаме и още ПЕТ човека Гърци в групата. Мои пациенти, но няма как да пишат, че не знаят български, пък на английски не е удобно.
Желая на всички леко "диетуване" и да удържим до края newsm10 smile3525

# 103
    Ето фазите на луната през месец октомври : http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2010/10/23/ .
    Не е грешно да се започне в понеделник ,но след като сряда е близо до пълнолуние. По-добре е да се започне тогава. Предимството на такъв режим е ,че захранването  малко по-лесно  се започва в петък.
  Покълналото жито /или във фазата на покълване/ е много добър ''чистач''на червата.Нормално е понякога да има някои физиологични реакции.
 Успех на всички и през този режим !

# 104
     Добро утро на всички,
Режима почна, групичката се заформи. Hug Пожелавам успешно житуване   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт