Отговори
# 570
  • Пловдив
Извинявам се за глупавия въпрос, но за какво точно пиете и препоръчвате Зеления чай.

и някой има ли представа приблизително колко дози има в кутийката?

# 571
jumil имаше следния случай - 2 поръчки направени в един ден пристигат с няколко дни разлика.
Кодовете си ги пишеш в тази тема след всяко изказване  Laughing

Ваня Simple Smile аз мисля да го ползвам като антиоксидант. Още информация

Код за 5$ отстъпка NEV687 в http://www.iherb.com

# 572

Filkam, изморяваш ме. Вадиш ми някакви изследвания, безопасни дози и пр. Искаш да ми кажеш на мен и на майките тука, че след като имам пред очите си информацията за оловото във  витамините, да се самоуспокоявам, че то навсякъде имало олово и то не било толкова много. Ми то точно за това трябва да го избягваш, особено, когато знаеш и можеш да го избегнеш. Ей това примиренчество никога не съм го разбирала и репликата "ми то въздуха, водата, храната, всичко е замърсено...".

След като има марки, в които не е открито олово и след като има критерии, по които да си избереш какво точно да си купиш, значи имаш избор. Можеш да проучиш всяка марка, която те интересува, можеш да им пишеш, да им искаш независими лабораторни тестове. ТЕ имат интерес да ти продават. А щом ТИ не искаш олово, ако искат да продават, ще се наложи да се изчистят.

Пинко, никак не обичам някой да ми казва, че изпадам в крайности, когато става дума за детето ми (ти имаш ли между другото?). Също така никак не обичам в ерата на интернета, когато цялата информация е на един бутон разстояние и когато човек има избор, да не се възползва от него.

П.С. И имам филтър на чешмата! Разработка на НАСА  Mr. Green

П.С.2 И биологична градина (плезеща се емотиконка).

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 23:53 от I see you

# 573
  • Пловдив
Не знам за лютеницата в Куклен,но знам за био производство на моркови в Крумово.Идея нямам как е регистрирано това нещо и как са взели сертификати ,но е факт.Да уточня за хората ,които не са в Пловдивския регион,че Крумово е на 1 км от КЦМ.
Иначе е био..... newsm78

# 574
Аз съм абсолютно съгласна с I see you, по въпроса за оловото и ен сам, а за всички отрови окло нас.КАквото мога да избегна, го правя.

# 575
Искам да попитам някой пил ли е 5-HTP или нещо друго за контрол на апетита и най-вече безпричинното желание за въглехидрати и сладко?

http://www.iherb.com/5-HTP?p=1&sr=0

# 576
  • София
Искам да попитам някой пил ли е 5-HTP или нещо друго за контрол на апетита и най-вече безпричинното желание за въглехидрати и сладко?

http://www.iherb.com/5-HTP?p=1&sr=0

Може да ти пада кръвната захар и за това да си има причина /заболяване, напр. ИР и т.н./

Иначе Хром или Магнезий Simple Smile

ПП. В дните около О. и 2-3 дни преди М - може да ти се яде сладко и това си е нормално /спада към ПМС/ - причини промяна в нивата на хормоните и от там дискомфорт в целия организъм

ППП Ако имаш проблеми с Кр.захар внимавай с Хром-а

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 577
  • София
Извинявам се за глупавия въпрос, но за какво точно пиете и препоръчвате Зеления чай.

На една чаша се слага около 2-3 грама - зависи колко силен искаш да бъде.
Аз си имам специална лъжица цедка  - дори не меря, слагам на око Simple Smile
Чаят много бързо поема миризми - внимавай, къде го държиш и дали е добре затворен.Simple Smile

Времето за приготвяне също е важно:
ако го запарваш до 4-5 мин. се отделя теин, алкалоид подобен на кофеина , ако го запарваш по-дълго време се отделя танин - който понижава кръвното налягане....и на мен ми се доспива в такъв случай Simple Smile

Аз не запарвам чай повече от 3,5 мин.
Водата да не е кипяща - като заври - изчакваш малко и тогава заливаш
Да се приготвя чай е изкуство - не е лесна работа Simple Smile - чаша чай може много да те впечатли както и да отврати от тази напитка Simple Smile

Аз го пия за удоволстие Simple Smile - не точно този

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 09:03 от denis_d

# 578
  • София
Аз също мисля, че каквото мога и знам, че е с някаква токсичност (общо казано) макар и в минимални количества трябва да се избягва, особено, ако се касае за детето ...искам да благодаря на I see you за споделената информация    bouquet

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри
Кофата
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 579
Дайте да видим едни детски витамини без олово  Praynig,  че аз каквото погледна и харесам, все е в таблицата.  ooooh!
   bouquet

# 580
  • София
Дайте да видим едни детски витамини без олово  Praynig,  че аз каквото погледна и харесам, все е в таблицата.  ooooh!
   bouquet
Doodoo, заповядай  Simple Smile

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри
Кофата
Таблица за … 4; мг

# 581
  • Благоевград

Привет и от мен този чай не е нищо особено в метлана кутика - много хубава но чая.....не - имам предвит не е лош чай но е като българския тук.
Аз на малката купих тези витамини http://www.iherb.com/Solgar-Kangavites-Complete-Multivitamin-Min … ablets/12489?at=0 не са скапи стигат за дълго време и малката има страшен апетит!

Моля ви препоръчайте ми хубава избелваща и щадяща събите паста за зъби  newsm78 renydent?
 Hug

# 582
  • София
А в тези витамини имали олово, аз поне не виждам или не знам под какво име да търся? Confused
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Big-Friends-Children-s-Chew … Tablets/2516?at=0

# 583
  • София
Може ли да ми препоръчате някакви витамини за капеща коса? Сигурно сте писали , но съм пропуснала. За възрастна жена /92 год/, не че най-големия проблем е косата, ама....да я поглезим  Rolling Eyes

# 584
  • София
А в тези витамини имали олово, аз поне не виждам или не знам под какво име да търся? Confused
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Big-Friends-Children-s-Chew … Tablets/2516?at=0
Има-  средна работа, ако мога да така да се изразя:
Natural Factors Children's Chewable Multivitamin   Tablet/Capsule     0.0266   0.154

Общи условия

Активация на акаунт