Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-19

• 42 943
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Най-накрая и аз ги получих днес следобед. Hug

# 616

Леле.....голямо забавяне.....

Момичета, има вероятност да се направи репортаж за детските по телевизията......Кажете какво точно искаме да се промени в тяхното получававане.....

# 617

Момичета, има вероятност да се направи репортаж за детските по телевизията......Кажете какво точно искаме да се промени в тяхното получававане.....
Най-вече датата за получаване да не се чака в последния момент.До 20 число на месеца.И без това ги получаваме един месец след като сме подали документите!

# 618

Най-вече датата за получаване да не се чака в последния момент.До 20 число на месеца.И без това ги получаваме един месец след като сме подали документите!
Точно така и освен това да ги изплащат едновременно в цялата страна,а не като сега всеки месец си играем на тука има,тука няма

# 619

Точно така и освен това да ги изплащат едновременно в цялата страна,а не като сега всеки месец си играем на тука има,тука няма

Гледайте късните новини по бТВ  тази вечер......

# 620
Гледахме Laughing
Искам да обещая, че няма да закъсняват,но не мога.
Май това беше отговорът,уж след януари месец нямало да има закъснение,но кой ли ще им повярва Whistling

# 621
  • в пустинята
здравейте,МНОГО МОЛЯ,ако някоя майка знае и може да ми помогне да ми пиши на лични,за следното.във форума на бгмама,ако има тема за неизплащане на издръжка от страна на бащата.качете ми линк МОЛЯ.благодаря предварително за помоща.цял ден търся такава тема и не мога да открия

# 622
  • Пловдив
здравейте,МНОГО МОЛЯ,ако някоя майка знае и може да ми помогне да ми пиши на лични,за следното.във форума на бгмама,ако има тема за неизплащане на издръжка от страна на бащата.качете ми линк МОЛЯ.благодаря предварително за помоща.цял ден търся такава тема и не мога да открия

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470992.0 - това е темата в този форум

# 623
Дали има вече детски

# 624

По това време на месеца наличието на детски е в сферата на фантастиката.......

# 625
  • Mediterraneo
Освен за почесване на езици, респективно клавиатури, за друго не може и дума да става към настоящата дата  Whistling

# 626
З А П И С  Mr. Green
Банално,но факт!
Детски след седмица минимум Peace

# 627
  • София
Съществува и малката вероятност някой да не си ги е изтеглил от предния месец - та в този ред на мисли - да, има детски  Grinning

# 628
Съществува и малката вероятност някой да не си ги е изтеглил от предния месец - та в този ред на мисли - да, има детски  Grinning

Е...аз по принцип избягвам да тегля детските....Така че аз имам детски не само от предния месец, а и от по-предния....Но контекста на въпроса не бе този.....След 10 дни може и да се надяваме на актуални детски по картите.......

# 629
Във форума на Darik News пишат че са пуснали детските а може би се лъжат една на друга

Общи условия

Активация на акаунт