Щастливи НОЕМВРИЙСКИ бебета, ритат още в коремите

• 23 831
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Всеки втори пост е мой, сори за което, ама мъж ми е окупирал тв-то, мачове, Левски  Rolling Eyes !
Изабел, това за направленията за бременни е точно така!  Peace Помоли твоята ЛЛ да издаде направлението без дата. Може и става така! Моето е без дата. В болницата също ни посъветваха така да ни го издадат за да не се налага да се разкарваме за второ.

# 91
Аз пък си гледам снимките от преди години и се гледам каква съм кльощава...сигурно вече никога няма да изглеждам така Sad

# 92
Oooo, Терминаторче, изобщо не мисли така !  Naughty Имам толкова много примери около мен: момичета, които след раждането дори са ставали по-слаби отпреди раждането!
Кой питаше за нощници за болницата? Аз си взех от Кауфланд една страстоубийка  за 7лв(!) На опаковката си пише, че е за бременни. До касите я намерих в онези кошове. Тип "прегърни ме" и е много подходяща за кърмене.

# 93
  • София
Аз пък си гледам снимките от преди години и се гледам каква съм кльощава...сигурно вече никога няма да изглеждам така Sad

Оххх,и аз тези дни си гледах моите с едно умиление...а пък мъжа ми с целия си такт като ги погледна в движение изтърси "Я мило колко слаба си била" #2gunfire ... Е неможах да отреагирам - само го зяпах с отворена уста...

# 94
А на мен моя ми вика бъчва Joy- нищо че наддавам само на корем.
И аз- търкул, търкул- кретам, съдба. Simple Smile

# 95
ХАХАХХА Деси- Joy мъжа ти ще ме разбие, моя поне супер тактичен, може да не се сеща да ръси комплименти, но ако предположа, че може би ми е време да тръгна на фитнес, само ще каже "Изглеждаш много добре в момента, но за теб ще е хубаво да се разнообразиш малко" Simple Smile

# 96
Има ли и други будуващи?  smile3506
Мен нещо сън не ме лови. Както казва една приятелка: колкото повече започнеш да будуваш, значи толкова по-близо е раждането на бебето.
А аз все си мисля, че е рано още  newsm12.
Отивам да се повъртя в леглото, пък дано заспя.
А пък по Нова дават за духчето Каспар  newsm62

# 97
  • София
Оооо, Malvinka, има и други будуващи!Досега се въртях в леглото,ама като не става - не става!Поне и бебка е будна,та ми прави компания - то са едни разтягания,едни мексикански вълни...ама не ми е самотно и скучно!

Дано това за будуването и раждането не е вярно - и аз мисля,че още е мноооогооо рано!

Аз май ще нападна хладилника...пък после ще видим...

# 98
Добро утро! Днес аз слагам кафето:

и отивам да будя малкия. Ох, голяма мъка с това сутрешно ставане!
Kölsches Mädel , мерси за инфото!  bouquet В събота ще прескоча до Кауфланд.

# 99
Добро утро маминки,има ли такива от вас които днес ще ходят на лекциите в ЦУМ?

# 100
  • София
Добро утро маминки,има ли такива от вас които днес ще ходят на лекциите в ЦУМ?

Да,аз ще ходя.В 10.00 имам среща с още една мама пред входа откъм Мария Луиза.Ако искаш можем да се видим там. Hug

# 101
Супер, значи в 10.00 и аз ще съм там Деси М.

# 102
Добро утро и от мен!Миньон-мерси за кафето   bouquet Заведох Неси на детска и днес не и се ставаше хич,ама какво да се прави,даже се пазари да не спи в детската,а баща  и я учеше на хитрости как да се прави на заспала пред госпожите  Joy Joy
Снощи сте били много активни,аз пък от вечер на вечер започвам да си лягам все по-рано (ако с безсъние настъпва раждането-значи моето се одалечава все повече  hahaha hahaha)Та по този повод вече съм в 9тия месец най-накрая последен надявам се  Joy JoyИ така снощи още почти към 20ч.едва се държах будна  #Crazyа и вчера хич не ми беше ден.Относно тези чаршавчета дето говореше beru6ka-добре ме подсети и аз ще си взема от аптеката,миналият път ми бяха много полезни и без това изкарахме в болницата 12дни.
Относно клизмата Миньон-е права за това,че няма нищо страшно,на мен ми правиха 2,но незнаех че може и вкъщи да си направиш което е страхотна идея.Миньон и на мен ми се наложи да ми поставят катетър нищо че бях нормално,няма такъв ужас  Close ,но ми го слкага акушерката.
По повод епилацията,ако не сте хубаво епилирани,по скоро за нормалното раждане става на въпрос те бръснат те наистина със самобръсначка с еднократни ножчета.Тъй като лежах с Неси за пренасянето на деня ми за раждане една акушерка ми вика я да видим колко си успяла да се видиш отдолу и аз се стресирах като я видях как смело държи тази гадна съмобръсначка,ама уви аз бях успяла да се справя  Joy Joy,а не да ме чегърта.
По повод превръзките за нормално раждане и със шефове always-хич не ми бяха удачни. Peace и този път няма да си ги нося в болницата.
мале много дълго стана стига ви е толкова.

# 103
  • Торонто/София
браво на мен - нова темичка и аз чак на 7ма страница  Shocked
при нас днес беше голям ден за мързелуване - много отдавна не се беше случвало - спах до по късно после понеже ми беше много криво нещо пак спах следобед и след това при майка ми седяхме и си приказвахме няколко часа и после с мъжа ми малко на ресторант.... никаква работа не свършихме ... пък само работа се е натрупала около нас  Crazy
като чета последните страници какво е държанието на лекари и т.н. в БГ болници, какви изисквания имат към пациентите (гледах списъка на Миньон) направо да ти призлее честно казано ... при нас нито има бръснене, клизми, викане от страна на доктор, нито нужда да носиш един вагон работи в болницата .... но навсякъде различно предполагaм
при мен най лошото от последните няколко седмици е че нещо много се притиска седалищния нерв и толкова много ме боли единия крак че едвам ходя, не през цялото време но през час два - някой друг с такова оплакване?
толкова от мен - лек ден на всички и до после
ПП остават само 24 дена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 104
  • 42.016399,23.101179
Добро утро и от мен,
didka banditka днес не е плакала Неси, нали? Аз Вики заради след обедното спането си я взимам на обяд. От доста време вече отказа следобедния сън, а сигурно си е голямо мъчение да лежи само и да се прави на заспала. Confused
Миньон това с клизмата в домашни условия и мен ме заинтригува. Трудно ли се прави?
С първото раждане и аз сама си се бях справил с епилирането, как нямам представа, то и сега ми е трудно. newsm78
Malvinka и аз от няколко дни отново си спя по добре и не будувам толкова. Пък и бебчо смени режима и през нощта ме оставя да се наспя - сутрин и вечер е най-активна. Laughing
Terminator, Деси М.  моя мъж пък нищо не вика, ама романтиката и тактичността са му изкоренени. Подаръка ми за св. Валентин, след като се роди Вики беше карта за фитнес.  Даже беше много учуден, защо вместо да се радвам че се е сетил за празника, аз се цупя.#Cussing out
booboo's mama 24 дни а, ще минат без да ги усетиш. При мен са близа 2 месеца. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт