Новите ни козметични похождения 12

• 56 578
  • 691
  •   1
Отговори
# 645
Моделче, много хубави лакове, но май не са от БГ Rolling Eyes

Не са от БГ,от Германия са. Peace От магазин ДМ,в друга тема попитах дали има козметика на p2 cosmetics,но все още няма отговор!
П.C. Ако някой тук знае моля да ми каже! bouquet

# 646
  • Belgium
В ДМ Берлин има p2  Peace

# 647
Благодаря, ще отида да си купя задължително Simple Smile

# 648
Извинете,объркала съм се! #Cussing out #2gunfire
Исках да попитам дали в БГ в магазините на ДМ я има тази козметика?? Peace Аз ще се прибирам скоро и затова  Praynig
Иначе тук в Германия я има във всички ДМ Peace

# 649
  • Belgium
В България я няма.

# 650
  • София
Моделче,  Joy сродна душа си явно! Това лято и аз бях в Германия и се върнах със свръх багаж от козметично джунджурии. На р2 Да знаеш, лакочистителят е страхотен. Като се изключи миризмата (която не би допаднала на всеки), чисти перфектно и не изсушава ноктите. Откакто го ползвам не ми се е чупил нокът.

От мен това:

И черен топ лак на Перфект за ефект "напукан лак". Обаче не знам защо не ми се напука като си го сложих. ЛАкирах се с розов лак на ОПИ и отгоре сложих топ лака. Никакво напукване! Пълна мазаница настана.

# 651
Моделче,  Joy сродна душа си явно! Това лято и аз бях в Германия и се върнах със свръх багаж от козметично джунджурии. На р2 Да знаеш, лакочистителят е страхотен. Като се изключи миризмата (която не би допаднала на всеки), чисти перфектно и не изсушава ноктите. Откакто го ползвам не ми се е чупил нокът.
hahaha P-r-o-l-e-t  Hug ,същата съм...хората като ме видят,че само един куфар ми е пълен с козметики и т.н. казват ти не си добре,трябва да се прегледаш,май се запасяват за черни дни  Joy Joy hahaha Еми така де....тук в Германия има толкова много и интересни неща,които ги няма в Бг,че няма как просто  Whistling Crazy За този лакочистител съм се чудила доста дали да си го купя,иначе аз ползвам един от Rewe(нищо особено Peace )
За да не става спам,да покажа едни сенки и 1 руж,които си купих преди 1 седмица някъде

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 18:27 от modelche

# 652
# 653
Оооо,казвайте за готини продукти от Германия,може и на лични,че за Коледа ще съм там и може да се обзаведа с това-онова. Whistling

# 654
# 655
Да сенки са.Не са така както изглеждат-бялото не е бяло,а е много светло зелено със златист отенък.Другите цветове са светло розово,златисто и последния е м/у кафяво и лилаво.Всичките са перлени(много блестящи)

# 656
  • USA, Steak State

# 657
  • In The Middle Of Nowhere
Да сенки са.Не са така както изглеждат-бялото не е бяло,а е много светло зелено със златист отенък.Другите цветове са светло розово,златисто и последния е м/у кафяво и лилаво.Всичките са перлени(много блестящи)

Мерси   bouquet Обаче това светло-зелено хич не го очкавах.. аз се бях наточила за абсолютно същите цветове като на снимката   Confused

# 658
# 659

+мострички на фдт, база за грим и сенки на Sephora

Общи условия

Активация на акаунт