СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 40 108
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Yanina_, имате време до 15ти. Само мисля резултатите от секретите (острици и т.н.) излизаха за повече време.
В 1вия пост има цитат на Ала-Бала с необходимите документи за записване.

# 721
  • София
Бях на родителската среща в ОДЗ 100. "Същественото" беше, че на 14-ти децата, които са по-отракани и нямат против сами да влязат в групите, да са облечени официално за тържествената част и важните гости. Някои хора ще показват колко много са направили Joy
Директорката е симпатична, изслушваше и обръщаше внимание на всеки.
Децата ще тръгнат, когато родителите преценят - някои ще направят това чак през януари, като за декември не дължат такса.
Наблегна се на изискването дрешките за там да са удобни - без закопчалки и аксесоари, които да затрудняват децата или персонала.
Отбелязваха по списъци кой кога ще тръгне.
И това беше като начало.

# 722
Аз незнаех , че има такава среща.
Ама утре мисля да намина да поразпитам.

# 723
  • София
Цитат
Трансформация на свободни места в 170 ОДЗ - филиал

Поради недостатъчния брой чакащи деца от набор 2006 в ОДЗ 170 - филиал, едната 2-ра група се трансформира в 1-ва градинска група за класирането на 11.12.2010 год. Капацитетът на групата е 25 места и ще се заеме от деца, родени през 2007 год.

Решението е взето от Дирекция "Образование" на Столична община и е съгласувано с директорката на детското заведение.

Екип ИСОДГ

# 724
Приетите в 100 Одз имат ли списък с необходимите неща за детето , че аз сега ходих ама забравих да питам. ooooh!

# 725
за какви приети деца става дума, като класирането е утре и за кой е била тази родителска среща - за приетите септември или за кандидатсктващите? Нещо много мътно взе да става покрай тази градина.

# 726
за какви приети деца става дума, като класирането е утре и за кой е била тази родителска среща - за приетите септември или за кандидатсктващите? Нещо много мътно взе да става покрай тази градина.

Е доста деца вече са се записали. Класиранията за 100-тно ОДЗ започнаха отдавна, сигурно това ще е 3-то или 4-то класиране.

# 727
извинявам се, обърках 100 и 170 ОДЗ!!! Съжалявам още веднъж за смута, който внесох!

# 728
  • София
Цитат
Трансформация на свободни места в 170 ОДЗ - филиал

Поради недостатъчния брой чакащи деца от набор 2006 в ОДЗ 170 - филиал, едната 2-ра група се трансформира в 1-ва градинска група за класирането на 11.12.2010 год. Капацитетът на групата е 25 места и ще се заеме от деца, родени през 2007 год.

Решението е взето от Дирекция "Образование" на Столична община и е съгласувано с директорката на детското заведение.

Екип ИСОДГ

Безобразие!!! За набор 2007 списъка с чакащи е с 86 деца. За набор 2008 списъка е със 196 чакащи, за набор 2009 списъка е е със 197! Как прецениха че ще прехвърлят свободните места за набор 2007 ?! Преди месец, когато звънях в общината да попитам за информация за това ОДЗ, ми казаха че спрямо чакащите ще определят групите.....явно не им се занимава с по-малки деца, както ми каза една приятелка! Много се ядосах!

# 729
така е, Дидка, и ако забележиш всички деца с 8 т. набор 2007 ще влязат, а при набор 2008 11 деца с 8 точки се борят за 1 място. Много е несправедливо наистина, но факт.

# 730
така е, Дидка, и ако забележиш всички деца с 8 т. набор 2007 ще влязат, а при набор 2008 11 деца с 8 точки се борят за 1 място. Много е несправедливо наистина, но факт.

Ами то си зависи и от персонала. Ако са предвидили предварително персонал за 3 градински и 1 яслена група, няма как после да преобразуват едната градинска за една яслена. Става пак градинска-за градинска, просто наборът е различен. Сигурно това е мотивът!

# 731
Честно ви казвам вече нищо не разбирам newsm78Това ми е трето дете,но с каките нямаше точки-мочки и тем подобни!Сега стоя и си чакам резултатите утре ама нещо немога да схвана!Синът ми е с 10 т. съвсем основателни!Това в краина сметка дава ли ни шанс или не?Кое е от значение точките,граничния номер или директорката?Защото няма и неискам да си плащам,не познавам депутати или други такива и ми остава само системата LaughingМоже и да ви се стори тъп въпроса,но вече незнам въобще за какво става въпрос EmbarassedБлагодаря предварително  bouquet!

# 732
  • София

Ами то си зависи и от персонала. Ако са предвидили предварително персонал за 3 градински и 1 яслена група, няма как после да преобразуват едната градинска за една яслена. Става пак градинска-за градинска, просто наборът е различен. Сигурно това е мотивът!

Ами и тук идва поредната недоумица....децата от набор 2008 догодина ще са на 3годинки, не се ли водят вече за първа градинска група?

# 733
  • София
Ох, аз го написах, но после го изтрих, че погледнах вашия списък.... вашите допълнителни точки за какво са? Че нали има определени места за децата със СОП....
Нека някоя мама по-навътре в материята да каже.

# 734
Ами точките ни са защота сме многодетно семейство(три деца).Незнам вече ще си чакаме до утре и каквото стане!

Общи условия

Активация на акаунт