Къде изхвърляте лекарства?

• 4 201
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Отделно всичко изпито отива пак в канализацията. Повечето пенсионери пият по 20-тина хапчета дневно, към 600 таблетки месечно/човек. Има и много млади хора с хронични заболявания (за съжаление).
И какво е решението? Да им спрем лекарствата, за да не ни замърсяват водата с токсичните си фекалии?

# 31
По-скоро е да не си замърсяваме фекалиите с токсини.

# 32
По-скоро е да не си замърсяваме фекалиите с токсини.
                           И най-вече ние самите да не се тровим  Peace. Поне безпричинно.
                           Относно фекалиите и лекарствата, водата е заложено да се пречиства от определени неща. Не могат да обхванат всичко, еле пък да са в крак с производството на всякакви нови съединения.

# 33
Е хубаво, обяснете го на пенсионерите и на хронично болните.

# 34
Моля да не съм аз, защото това въобще не е моя теза.  Mr. Green

Просто направих опит да преведа мислата на уважаемата съфорумка, че тя и сама не мож` си я разбра.

# 35
  • София
Аз питах в една аптека да върна лекарствата, но ми казаха, че нямало такава практика, сега ще търся друга. Надявам се, че има все някъде отговорни аптекари и ако има къде да се връщат и преработват, те го правят.
Миналият ден занесох една ютия, която падна и се счупи в магазин Зора. Там преди време имаше контейнер, на който пишеше "електрическо и електронно оборудване". И тъй като контейнерът от доста време го нямаше, казаха че е откраднат, влязох в магазина и там им предадох ютията. Приеха я, надявам се да не я хвърлят в кошчето.

Общи условия

Активация на акаунт