промени в приема за СМГ

• 91 970
  • 935
  •   1
Отговори
# 675
Бал > 79  . Това не е  прогноза - това са крайните  резултати.
Който иска да вярва  , който не - утре ще види резултатите.

Най-после някой, който ги е видял, да сподели. А ние тук само си чешаме езиците!  Rolling Eyes
Не е сигурно колко ги е видял, иначе щеше да е по-точен... Може и просто така да си пише да ни подразни.  Stop 
Истината е утре, на стената в СМГ.  Peace
Аз не вярвам на нищо друго вече. Дето казват хората око да види , ръка да пипне.  Wink

Ти така като ме гледаш... не усещаш ли майтапа в поста ми. Естествено, че не ги е видял/а резултатите. Но не изключвам да има връзки и да се е докопал/а до по-точни данни. Все пак с приближаването на понеделник лека полека и в данните на СМГ нещата стават по-точни и конкретни.
Няма значка. Утре ще видим.
Естествено , че не съм ги видял , но информацията е надеждна.
Бала доближава 80 (разбирайте го както си искате) .
Не се вълнувам от класирането.
Опитвам се да бъда полезен  в сметките с малко по-прецизна информация.

# 676
Всъщност... аз грешно казах, че утре по обед ще е ясно.
Утре по обед ще са ясни оценките.
А иначе тези, като мен, които си мислят, че детето им ще е с бал 79.53 май ще си почакаме до 07 юли да излезе класирането, защото няма никаква сигурност, че СМГ са поправили всички грешки, които открихме ние в рейтинга.

Гадно....  Sad

# 677
А иначе тези, като мен, които си мислят, че детето им ще е с бал 79.53 май ще си почакаме до 07 юли да излезе класирането, защото няма никаква сигурност, че СМГ са поправили всички грешки, които открихме ние в рейтинга.

Гадно....  Sad
Евала, как познахте точките на Модул 2, та изчислихте бала до стотните ?

# 678

А ти пък като уж имаш достоверна информация и знаеш бала, що не го кажеш до стотните, пък да видим колко си прав утре.

# 679

Гадно....  Sad

Да, и аз се запитах същото. Да не говорим, че в някои задачи (дори и от тези от модул 1, напр. веселата задача ЩРАК+ЩРАК  Simple Smile ) има доста подвеждащи и спорни моменти в условията, за съжаление...

# 680
Отговарям веднага - от модул 1 имаме 16 точки, от модул 2 - поне 10.
Детето изнесе черновата - първата задача му е вярна - всичките подусловия. Втората... мисля, че на нея няма да му дадат точки. За това смятам 10 точки от модул 2.
16+ 10 = 26 точки
рейтинг 27.53

общо: 52 + 27.53 = 79.53

Това разбира се са само предположения, но ми се струва, че са близки до истината.
Все пак може и да съм сбъркал някъде в оценката на модулите.

Hug

ПП. А и това е според мен бала на моето дете, а иначе pnt да каже колко ще е минималния бал до стотните за влизане...

# 681
pnt, тъпо е да пускаш такива провокационни изказвания. ЕЖК ??? Останалите поне си казваме източника на информация и той обикновено е достоверен. Мисля, че достатъчно сме изнервени, за да се пускат слухове!

# 682
Все още няма изнесени резултати по вратите в СМГ.

# 683
Показване работите на родителите на участниците в математическото състезание "Откриване на млади таланти"  ще става в стая 102 на СМГ по следния график:

на 04.07. 2011г.- от 14.00 до 18.00ч.

на 05.07.2011г.-от 09.00 до 11.30ч.

на 06.07.2011г.-от 09.00 до 12.00ч.

# 684
Все още няма изнесени резултати по вратите в СМГ.

Аз съм убедена, че и днес няма да ги изнесат от съображение за сигурност.  Whistling
Най-вероятно ще ги лепнат утре рано сутрин към 8-9 часа. Идеята за всеобща среща много ми допадна, както и на повечето от вас. Затова, предлагам да я обсъдим, ако искате де... Peace

# 685
  • София
Хайде, беееее... Пуснете ги тия резултати!!! Не ви е срам!  
Наистина как не ги е срам!!!! Joy

Ей, заради такива зорлии като теб не ги пускат резултатите! И аз да съм на тяхно място, и аз няма да публикувам предварително резултати. Заради такива като теб!
Кумчо Вълчо ли си, Мечо пух ли си, или не знам къв си??? Поогледай се, поослушай се малко преди да напишеш каквото и да било в тази тема. Тя съществува много отдавна, още преди да си помислиш, че въобще има такава тема. Тук сме си помагали много, но откакто се появи ти, нещо тонът загрубя. Не знам какъв ти е проблемът, дано да не е сериозен, че децата ни може да се окажат съученици- СМГ или ПЧМГ, но определено ти хлопа дъската! Peace

Фран, подкрепям те!!!

Ден и половина не бях в София и не съм влизала във форума, и толкова много глупости са изписани....
Май доближаваме 50 стр. с празни приказки.

# 686
  • София
Аз определено се  дистанцирах от темата след като паникьорите и тези с тайната информация я завзеха. Не е нашата тема просто.
Егати драмите, егати чудото, чунким ако не е СМГ, е белязано детето. Малко май прекалено сте ги натоварили с очаквания тия деца. А те са само на 10 години.
Неприятно ми е направо да чета.

# 687
Отговарям веднага - от модул 1 имаме 16 точки, от модул 2 - поне 10.
Детето изнесе черновата - първата задача му е вярна - всичките подусловия. Втората... мисля, че на нея няма да му дадат точки. За това смятам 10 точки от модул 2.
16+ 10 = 26 точки
рейтинг 27.53

общо: 52 + 27.53 = 79.53

Това разбира се са само предположения, но ми се струва, че са близки до истината.
Все пак може и да съм сбъркал някъде в оценката на модулите.

Hug

ПП. А и това е според мен бала на моето дете, а иначе pnt да каже колко ще е минималния бал до стотните за влизане...
Не знам бала до стотните. Това че една информация не е абсолютно точна не я прави недостоверна.
А и информацията е от преди няколко часа . Може вече да има леки промени в десетите и стотните .
Тя не е била окончателна. Окончателната е утре !

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 17:57 от pnt

# 688

Не знам бала до стотните. Това че една информация не е абсолютно точна не я прави недостоверна.
А и информацията е от преди няколко часа . Може вече да има леки промени в десетите и стотните .
Тя не е била окончателна. Окончателната е утре !

Освен това показването на работите на родителите поне теоретично може да промени мин.бал. Иначе щяха направо класиране да изкарат. Още повече след като са го сметнали.

# 689
Информация от 18.00 ч.-резултатите ще бъдат поставени в 9.00ч. утре

Общи условия

Активация на акаунт