Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 016
  • 533
  •   1
Отговори
# 210
Понякога се появява този бъг. Пробвай с друг браузър да качваш снимки. А ако имаш качени вече такива недовършени снимки, можеш да ги "оправиш" впоследствие - кликваш на "Моето Триваго" и после от падащото меню си избираш да ти се покажат снимките. Срещу всяка снимка има кръгче, което може да е синьо, оранжево, жълто или червено. Недовършените снимки излизат с червено кръгче (не съм много сигурна и ако бъркам, нека ме поправи някой) и като кликнеш на това кръгче, има опция за редактиране. Като кликнеш там, ще ти се отвори нормален прозорец без липсващи полета Peace
Така вече стана, благодаря  на всички за бързите съвети   bouquet
Иначе и с друг браузер не успях.

# 211
  • Ямбол
И аз преди месец се регистрирах само ,но не съм влизала и не съм на ясно.Ще чета  Laughing

# 212
Ето ме и мен там! Онзи ден се регистрирах, сега тепърва ще го разучавам, но ми изглежда и интересно, и ползотворно Simple Smile Никът ми е verche.

Брадата - bouquet

# 213
  • Добрич
Засега запис  Simple Smile

# 214
Здравейте и от мен, в тривагото съм sisolina. Регистрирах се на 21 дек 2010, но чак сега виждам тази тема. Общо взето сама успях да се ориентирам там. Написах 3 описания и Слава Богу, че не продължих. Одобрени са ми на 100%, но са и доста редактирани. Само едно не мога да разбера, как от 17 написани мнения откакто съм регистрирана до този момент, всичките са ми със син статус и пише "Вашето мнение е вече онлайн, но ще бъде прегледано от Редакторите по-късно". Та се чудя, доста време мина, само при мен ли е проблемът или да продължавам да си чакам одобрение?  Thinking

# 215
Одобряването става много бавно, понеже одобряващите редактори са само 2-ма. Спокойно и твоят ред ще дойде. Има форум в триваго. Там можеш да питаш за всичко Simple Smile))))

# 216
Здравейте и аз днес станах член на тази общност.

видях че за един обект - пише "Този обект все още не е получил одобрението на общността trivago"
а аз писах мнение за него. какво се случва от тук нататък

има ли смисъл да пиша за тези обекти или да ги избягвам

# 217
Здравейте! И аз съм нов член на Триваго  Simple Smile Все още разучавам как точно стават нещата. сега ще поизчета темата. Лек ден на всички Simple Smile

# 218
Здравейте,

... и аз се регистрирах онзи ден - 19.01.2011 Simple Smile Не го разбирам този сайт, написах мнение за един хотел в Девин, мнението ми е цитирано дума по дума от някаква редакторка, никой не обяснява защо , както и не ми обясниха защо ми трият снимки, които са си лично мои Simple Smile Какъв е смисълът да пишеш мнения като никой не ти ги зачита Simple Smile Аз не знам как може примерно мнение за връх Мусала, което не отговаря на истина да е с 100% харесване - и този, който го е писал и редакторите явно не са се качвали на върха -а аз минавам през Мусала 11 пъти на сезон ( имам предвид лятото), но моето мнение беше отхвърлено Simple Smile)) Поредния сайт, който може би цели да е интересен и полезен, но  не е нито едното, нито другото  Joy #Crazy

Сега четох отзиви за Дуранкулак - казвам ви дали пишеш две изречения или двеста - личи когато си хоодил и когато не Simple Smile)) Отхвърлиха ми снимка от плажа, а ние имаме къща там Simple Smile)) Ох, незнам много са зле - май редакторите действително не са пътували и ми става  Joy много, ама много смешно... продължавам да чета БИСЕРИ НА ПИШМАН ТУРИСТИ - въпреки че те не са виновни горките, виновни са тези, които ни одобряват и не са ходили Simple Smile)

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 17:48 от kikiangelova

# 219
Може би за това е добре да се обърнеш към твоя гид. Вярвай, че никой не трие снимки и мнения без причина.

# 220
Аз пиша за места, които съм посетила и, за които съм информирана Simple Smile Примера за Мусала е красноречив - не може да се пишат глупости, че има лифт от Самоков - това са глупости, 4 часа чета препоръки - точно за места, които съм обиколила и познавам като 5-те пръста на ръката ми - смея се и се чудя, защо идея , която е добра отново е не работеща ooooh! Поздрави

# 221
В този случай може да си много полезна за сайта.
http://forum.trivago.com/viewforum.php?f=175  това е форума , в които може да се коментира всичко, което те вълнува.

# 222
аз имам вече регистрация и във форума, ще пиша - обратната връзка трябва да има ! Според мен цялата идея не сайта е не само да се печелят пари, а да се предоставя и адекватна информация на хората решили да посетят дадена дестинация ...и най-вече обмяна на мнения и опит Simple Smile
 NaughtyМежду другото мнението ми за хотела в Девин беше отрицателно, защото там действително беше под всякаква критика и обслужване и храна и всичко - а СЛЕД РЕДАКЦИЯТА ИЗЛИЗА, ЧЕ АЗ СЪМ ОЧАРОВАНА ОТ ХОТЕЛА  - НЕ, НЕ Е ВЯРНО АЗ СЪМ РАЗОЧАРОВАНА ОТ ВЪПРОСНИЯТ 5 *  ХОТЕЛ  
Хубава вечер , пак ще пиша Wink

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 18:26 от kikiangelova

# 223
Кики, пиша само и единственно, защото създаваш много грешно впечатление за сайта. Уточнявам, че редакторите нямат изобщо техническата възможност да редактират мнения, и слава богу. Мнения само се одобряват, или се отхвърлят.
Виждам мнението ти за Девин: http://www.trivago.bg/девин-130186/хотел/orpheus-spa---resort-327011/мнение-o694203  и както се вижда, то не е одобрено още, и от него става ясно че си много разочарована от хотела.

За да се изяснят недоразуменията, моля те да се обърнеш към гида си.

# 224
  • Beyond the Frontiers
kikiangelova, явно сте ми колега Wink Честно казано и аз леко се разочаровах, след като един усърден редактор реши да доукрасява текста с "всечки стаи с изглед към море", което категорично не е вярно. И след моя коментар, че написаното не отговаря на истината, ми обясни, че не можело да се поправя вече. 
А пък от както прочетох, че хотел на който 4 години съм била управител е на първа линия с изглед към море - което категорично не е така, просто не пиша.

Общи условия

Активация на акаунт