Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 016
  • 533
  •   1
Отговори
# 225
Galactic Voyager, за хотелско описание ли става въпрос? Пиши ми на лични с детайлите, грешките могат да се поправят.

# 226
 И аз смятъм да се откажа, пишат ми някакви редактори специално за една моя снимка от Банско махнах я, а сега искам някои да ми обясни какво е това били ли сте въобще в Банско бе хора, моята майка е от там поразходете се малко http://www.trivago.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-88955 … BA%D0%B0-i7190113

И не съм искала да създавам грешно впечатление,явно вие самите го създавате Simple Smile) Пък и тук темата е за вашият сайт, атака че престаенте да повтаряте къде да пишем,защото от никаде ни звук ни стон, нито обяснение - както вече казах идеята е добра, но сте я направили не функионираща -- всички преписват от инетрнет , за да изкарат някой лев Simple Smile))

# 227
Galactic Voyager пък и поне да ни обяснят, защо е толков атайно и трябва да пишем на личните им майли Rolling Eyes

# 228
Кики, пиша само и единственно, защото създаваш много грешно впечатление за сайта. Уточнявам, че редакторите нямат изобщо техническата възможност да редактират мнения, и слава богу. Мнения само се одобряват, или се отхвърлят.
Виждам мнението ти за Девин: http://www.trivago.bg/девин-130186/хотел/orpheus-spa---resort-327011/мнение-o694203  и както се вижда, то не е одобрено още, и от него става ясно че си много разочарована от хотела.

За да се изяснят недоразуменията, моля те да се обърнеш към гида си.

А за мнението ми, че е редактирано , редактирано е и мога да го докажа!!!
Ами разочарована съм да! Работата ми е свързана с доста пътувания, много са малко хотелит, които отговарят на звездите и т.н - нали това е идеята на сайта ви да с дава адекватна информация ... Аз пътувам всяка седмица - в София на месец съм максимум една седмица - обикалям, гледам и имам мнение за много неща - не за да звучи злобно, а защото искам и тук да стане някога като в белите държави!!!За това се регистрирах и в сайта, зарадвах се на идеята да се споделя свободно  и въпреки, че аз не мога да пиша добре, поне мога да съм полезна с адекватна информация Simple Smile)
Но явно в БГ обратната връзка не действа положително, а точно обратното...
Жалко

# 229
Кики, наистина НЕ разбирам. Цитираното от мен мнение си е отрицателно. Къде е имало редакторска намеса? То си пише над мнението, че още не е видяно от редактор. Много съм любопитна да видя доказателствата ти, наистина.

Galactic Voyager пък и поне да ни обяснят, защо е толков атайно и трябва да пишем на личните им майли Rolling Eyes

За да не занимаваме цяла форумска аудитория с такива детайли, може-би?

# 230
  • Beyond the Frontiers
Татяна, утре ще намеря описанията и ще ги пратя на ЛС.

# 231
  • София
Здравейте!
И аз се регистрирах скоро с идеята да споделя моите впечатления, но четяйки тук в темата започвам да се питам дали си струва. Ще започна да пиша и се надявам да не се сбмлъсквам с вашите разочарования.

При мен съществува следния проблем. Не мога да вляза във форума и да чета ( нещо, което толкова се препоръчва тук). Въпреки че ме има като регистриран потребител, системата нещо не ме отчита. Писнах мейл до  Board Administrator, но засега нищо.
Може ли да ми помогнете и да ми кажете къде греша

# 232
Крео, за форума трябва да се регистрираш отделно - със същото потребителско име  Peace

# 233
  • София
Крео, за форума трябва да се регистрираш отделно - със същото потребителско име  Peace

Благодаря! Мисля, че се справих. Сега ще трябва да изчакам активация. Реших, че е по-добре първо да почета как се пишат мнения и описания и после да действам. Надявам се да ми остане време за триваго, но с тези две деца ще видим. Mr. Green Досега съм го ползвала само в търсене на хотели.

# 234
Айде и аз при вас. Мн съм неориентирана още, но щета.

# 235
Днес и аз се регистрирах  Wink
Искам да ви питам,как мога да редактирам мнението си?

# 236
Доколкото разбирам положението в Триваго окончателно се е забатачило.
Има ли смисъл да влизам там след тримесечно избягване?
Буукинг.ком се оказа твърде полезен (днес букнах през него за м. май), триваго има ли нещо, в което да е по-добър?

# 237

Кое те накара да мислиш така?  newsm78

Буукинг.ком се оказа твърде полезен (днес букнах през него ца м. май), триваго има ли нещо, в което да е по-добър?

триваго ти показва цените на сайтове като буукинг (включително буукинг), но и много други, та можеш винаги да избираш най-добрата цена. Не резервираш в триваго, там сравняваш хотелите и цените, и бъдеш препращана към съответния сайт за резервации (примерно буукинг).
Виждаш на едно място рейтингите на много източници (мнения на тривго потребители, рейтинг от холидейчек и други), снимки както от сайтовете за резервации, така и от потребители, а и можеш да селектираш според изискванията си - примерно хотел 4 звезди на Х км от даден адрес, който да предлага безжичен нет в стаите.

# 238

Кое те накара да мислиш така?  newsm78

Буукинг.ком се оказа твърде полезен (днес букнах през него ца м. май), триваго има ли нещо, в което да е по-добър?
...

Последните десет странинци на тази тема. Само те. Ако се разровя по-назад, сигурно ще отпиша сайта.

ПП - съжалявам, но се зътвърждава мнението, че българската платформа е излишно комерсиализирана. В смисъл, че някакви хора пишат само заради центовете, без дори да са доближавали обектите.

# 239
Публикациите от последните 10 страници не са актуални. Имаше критики от страна на кикиангелова преди 2 месеца, но тя така и не можа или пожела да ни даде доказателствата си, което е жалко, беше ми наистина интересно как може един редактор да редактира мнения на друг потребител.

Общи условия

Активация на акаунт