Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 077
  • 533
  •   1
Отговори
# 240
Публикациите от последните 10 страници не са актуални. ...

Ъф корс  Grinning

# 241
ПП - съжалявам, но се зътвърждава мнението, че българската платформа е излишно комерсиализирана. В смисъл, че някакви хора пишат само заради центовете, без дори да са доближавали обектите.

За жалост се регистрираха наистина потребители, които бъркат триваго със сайт за кликване, в който могат да изкарат бързи и лесни пари. Това е благодарение на потребители, които по този начин се опитаха да канят потребители, от които да спечелят и те. Но и в тази насоки са били взети мерки. Разбира се, че и ние предпочитаме потребители, които са в сайта не заради парите, а заради страстта за пътуване!

# 242

Ъф корс  Grinning

От преди 2-3 месеца са, че и повече. Всеки сам си решава дали да вярва на стари публикации или дали да не се убеждава сам какво е положението сега  Peace

# 243
ПП - съжалявам, но се зътвърждава мнението, че българската платформа е излишно комерсиализирана. В смисъл, че някакви хора пишат само заради центовете, без дори да са доближавали обектите.

За жалост се регистрираха наистина потребители, които бъркат триваго със сайт за кликване, в който могат да изкарат бързи и лесни пари. Това е благодарение на потребители, които по този начин се опитаха да канят потребители, от които да спечелят и те. Но и в тази насоки са били взети мерки. Разбира се, че и ние предпочитаме потребители, които са в сайта не заради парите, а заради страстта за пътуване!

Да, това е само от няколко години. Години...
Слаба работа...

Ъф корс  Grinning

От преди 2-3 месеца са, че и повече. Всеки сам си решава дали да вярва на стари публикации или дали да не се убеждава сам какво е положението сега  Peace

Аз самата съм публикувала за последен път преди 4-5 месеца. Т.е. се имам за "стар потребител".
Ако някоя млада трътка се опитва да ме игнорира като "стар потребител", толкова по-зле за нея.

# 244
Стари публикации тук в тази тема, нали за това говорим, за последните 10 страници?  

# 245
Горе главата.
Платфомата е кофти, какво от това?

# 246
Не се притеснявай за главата ми   Flutter

# 247
Татяна,
нямам нищо против този персонален ник.
Но този сайт е слаб. Платформата е слаба.
Тази структтура е губеща. Ако началниците ти имат желание за печалба, ще трябва да нанесат промени.

# 248
Хъм, изглежда интересна тази идея - макар че и преди съм чувала за Триваго, още си представям тригуна като го чуя  Simple Smile
Понеже не успявам 100 процента да се ориентирам в обновената бг-мама платформа, може ли някой да напише къде да гледа девойката Спинели, за да види този Триваго подфорум, за който се споменава? Плийс   bouquet

# 249
Татяна, това че постовете са стари изобщо не значи, че не са верни и не отразяват напълно разочарованието ни и до ден днешен от правилата на платформата. Аз също не съм влизала и писала от месеци.  Peace

# 250
... може ли някой да напише къде да гледа девойката Спинели, за да види този Триваго подфорум, за който се споменава? Плийс   bouquet

На стр. 15 на тази тема Хепи Анета е дала линк.

# 251
Благодаря ти /и на хепи анета  Wink /

# 252
Тази структтура е губеща. Ако началниците ти имат желание за печалба, ще трябва да нанесат промени.

Печалба реализират, и то отдавна  Wink

През изминалите седмици имаше доста промени, и то все положителни, но с такова утвърдено мнение за триваго едва ли ще ми вярваш.

Татяна, това че постовете са стари изобщо не значи, че не са верни и не отразяват напълно разочарованието ни и до ден днешен от правилата на платформата. Аз също не съм влизала и писала от месеци.  Peace

Разбирам те относно разочарованието, обаче въпросът е дали тогавашната ситуация, водила до това разочарование, е все още актуална  Wink 

# 253
Мнението ми се основава и на това, което прочетох на предните страници от други потребители. Особено това, което е писала Галактик Вояджър - чела съм нейни постове в На път и определено е потребител, на когото имам доверие. Прочетох постовете на Рал п и Брадата, няма нищо, което да навежда на съмнения.
В интерес на истината персоналът на триваго не помага много за доброто представяне на сайта. Такива неща прочетох в тази и в други теми за Триваго, че просто няма как да имам добро впечатление и да не ги сравнявам например с модовете и админите в този форум. Можете да вземете няколко урока по овладяване на нерви и начини на комуникация с потребителите.

# 254
От месец съм регистрирана, но не ми остава вр да пиша. Искам да пиша за с. Ягодина. Писах на админ, но още не са го добавили. Да чакам ли?

Общи условия

Активация на акаунт