Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 983
  • 533
  •   1
Отговори
# 285
Поправете ме, ако греша, но като че ли напоследък милите се харчат доста евтино  Rolling Eyes - над 9 хил. мили се превърнаха в пет евро ...   А с изравнението през шеър статистикс, останаха в последствие като баланс за началото на май 4, плюс 10 евроцента. За мен беше изненада.

# 286
  • Berlin
Здравейте!
И аз се регистрирах тези дни, обаче още разучавам интерфейса и възможностите на сайта. Малко ми е труден за ориентация.  Laughing Crazy
Качих 2 снимки и сега един админ ми иска да изпратя "оригиналите" на мейл, това легално ли е? Защо се искат оригинали, използват ли се тези снимки за комерсиални цели? Защото смея да кажа, че снимките, които сме правили и смятам да качвам не са перфектни, но все пак са хубави и не бих желала да се злоупотребява с тях.

# 287
Защото ако си свалил/а снимките от друг сайт и имаш неблагоразумието освен да си ги свалил/а и да не си променил/а името на файла, много лесно ще разберат откъде черпиш идеи. Ако не са оргинални, кръсти ги D2950, D2951,D2953 - да речем, и му ги прати  Whistling

# 288
Изчетох цялата тема...ще се регистрирам и ще разгледам сайта Simple Smile може пък да излезе нещо Simple Smile

# 289
  • Berlin
Е, разбира се, не крада снимки. Simple Smile Уважавам моя труд и труда на другите. Simple Smile Изненадах се, защото в такъв случай те ще имат оригинала също, но явно това е правилото. Отивам да разглеждам и да чета темата отначало. Simple Smile  Peace

# 290
Здравейте!
И аз се регистрирах тези дни, обаче още разучавам интерфейса и възможностите на сайта. Малко ми е труден за ориентация.  Laughing Crazy
Качих 2 снимки и сега един админ ми иска да изпратя "оригиналите" на мейл, това легално ли е? Защо се искат оригинали, използват ли се тези снимки за комерсиални цели? Защото смея да кажа, че снимките, които сме правили и смятам да качвам не са перфектни, но все пак са хубави и не бих желала да се злоупотребява с тях.

До сега няма случка в която да  е било злоупотребено с изпратени от потребители оригинали. А и какво може да се злоупотреби с 2 снимки, в тях ли ще си ги носят редакторите или ще си правят албумче ?!?  Ако говорим за злоупотребяване със снимки, това е дело повече на потребителите,  които си позволяват да вземат снимки от сайтове и да ги променят после, качвайки ги като свои. Такива потребители при две нарушения ги  Whistling

# 291
В темата бе повторено, че в триваго човек може да изкара пари, колкото на едно "нормално" работно място, ако се качи на горе по йерархията и поеме отговорни дейности, които съответно са по-добре платени. Статистиките на всеки един потребител са видими за всички, можеш сама да се уверяваш кой колко изкарва. Лично аз имам 255евро в момента, изкарани за 3 седмици. Ти до сега си качила само една снимка - какви пари очакваш да изкараш с това?

# 292
Повече са снимките - не знам гледаш ли правилния потребител, с две "лл" съм.
И все пак, пак гледах милите - вече са над 9500, в статистика ми изписва 4.06 евро - даже по-малко, отколкото на 8.200 мили. Не мисля, че имам силни мотиви да съм доволна.
Може ли да дадеш някаква съпоставка евро/мили? Хич не ми се вярва точно на мен да отчита грешно.

# 293
  • Berlin
Здравейте! Simple Smile
Аз пак имам въпрос. Simple Smile Видях напр., че има снимки от SkyCity - това  не е ли забранено по принцип - да се снимат такива обекти вътре, както метрото? Поради опасност от атентат да речем. На мен са ми правили забележка от охраната да не снимам в Мол София.

# 294
Описания може да пише всеки потребител, всеки новорегистриран, не е от това. Съотношението мили&евро можеш да изчислиш, гледайки твоята статистика или на който е друг потребител. Аз за този период до момента имам 486.152 мили = 250,61евро.

Това, че в миналото е имало едно съотношение мили - евро, не е никаква гаранция. Триваго изплаща всеки месец 35.000евро на потребителите си. Съотношението зависи от общия брой заработени мили - колкото са по-активни потребителите, толкова по-малко пари получаваш за всяка миля.

# 295
Благодаря, сега е по - ясно; този месец малко под 2000 мили/1 евр.
Преди няколко месеца се говореше за разпределение между 300 и 400 м./1 евр.
Т.е., "старите кучета" не биха осребрили в точките си в такъв месец, освен ако не се задава сезона на пътешествията, както сега.

# 296
Т.е., "старите кучета" не биха осребрили в точките си в такъв месец, освен ако не се задава сезона на пътешествията, както сега.
newsm78  Това не го разбрах. Ние нямаме избор - когато приключи един период, заработените в него мили се прехвърлят в "банковата сметка" в триваго, в равностойността йм в евро и могат да бъдат заявени за изплащане. Няма възможност да кажа че искам примерно 200.000 мили да ми бъдат изплатени през месец Х на по-добър курс.

# 297
Здравейте! Simple Smile
Аз пак имам въпрос. Simple Smile Видях напр., че има снимки от SkyCity - това  не е ли забранено по принцип - да се снимат такива обекти вътре, както метрото? Поради опасност от атентат да речем. На мен са ми правили забележка от охраната да не снимам в Мол София.

По принцип е забранено, но на практика зависи от охраната. По летищата също е забранено да се снима, но рядко се спазва.

# 298
Има ли някакво развитие относно сайта на триваго и неговите слабости?

Например относно този линк, който е публикуван преди месеци и според персонала на триваго вече е остарял въпрос, т.е. коригиран -

И аз смятъм да се откажа, пишат ми някакви редактори специално за една моя снимка от Банско махнах я, а сега искам някои да ми обясни какво е това били ли сте въобще в Банско бе хора, моята майка е от там поразходете се малко http://www.trivago.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-88955 … BA%D0%B0-i7190113

И не съм искала да създавам грешно впечатление,явно вие самите го създавате Simple Smile) Пък и тук темата е за вашият сайт, атака че престаенте да повтаряте къде да пишем,защото от никаде ни звук ни стон, нито обяснение - както вече казах идеята е добра, но сте я направили не функионираща -- всички преписват от инетрнет , за да изкарат някой лев Simple Smile))

# 299
  • София
Има ли някакво развитие относно сайта на триваго и неговите слабости?

Например относно този линк, който е публикуван преди месеци и според персонала на триваго вече е остарял въпрос, т.е. коригиран -

И аз смятъм да се откажа, пишат ми някакви редактори специално за една моя снимка от Банско махнах я, а сега искам някои да ми обясни какво е това били ли сте въобще в Банско бе хора, моята майка е от там поразходете се малко http://www.trivago.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-88955 … BA%D0%B0-i7190113

И не съм искала да създавам грешно впечатление,явно вие самите го създавате Simple Smile) Пък и тук темата е за вашият сайт, атака че престаенте да повтаряте къде да пишем,защото от никаде ни звук ни стон, нито обяснение - както вече казах идеята е добра, но сте я направили не функионираща -- всички преписват от инетрнет , за да изкарат някой лев Simple Smile))
Наистина е преместена и то отдавна, ако отвориш албума на обекта ще видиш, че не е там. Мога да ти дам линк с който снимката изглежда, че се намира в Уестминстър, но това не значи че е там. Снимката отдавна е тук: http://www.trivago.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-88955 … BA%D0%B0-i7190113

Общи условия

Активация на акаунт