Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 000
  • 533
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Тц, не те виждам при моите приятели, но това не ми пречи да те открия и да зяпам снимки, като качиш Hug

# 16
  • Видин
Просто не разбирам от какъв зор някои хора влизат и слагат само отрицателни оценки на ВСИЧКО?!  Close

# 17
Я да се запиша, а после ще ви търся и добавям в приятели. Там пак съм Ral_p.

# 18
Въобще не схванах аз как се добавят и добавят ли се приятели Blush

# 19
  • Видин
Сега го намерих и аз  Crazy
Като напишеш в търсачката да речем моя ник ти излиза профила ми, после под снимката има Маркирай член на триваго - натискаш го и готово. Не знам обаче каква е файдата от приятелите?

# 20
  • Бургас
Въобще не схванах аз как се добавят и добавят ли се приятели Blush
И аз... както и изобщо не разбрах, чрез кого се регистрирах, но за сметка на това си имам наставник  - каква е неговата роля?

# 21
Разрешено ли е да напиша едно и също ревю на няколко езика Blush Повечко мили ли ще взема? Blush

# 22
  • Бургас
Просто не разбирам от какъв зор някои хора влизат и слагат само отрицателни оценки на ВСИЧКО?!  Close
Има комплексари понякога - в такъв случай докладваш на твоя триваго-гид (Ani е обикновено) Peace

но за сметка на това си имам наставник  - каква е неговата роля?
Да отговаря на абсолютно всички твои въпроси за всичко, което не ти е ясно или при възникнали проблеми Peace

Не знам обаче каква е файдата от приятелите?
Между приятели и маркирани потребители има разлика. Маркираните просто са ти подръка винаги и можеш да влизаш в профилите им да четеш какво са писали и да гледаш снимки, както и да гласуваш за техните неща. Докато "приятел" е потребител, регистрирал се през твоя профил като такъв. От него печелиш 30% от милите, които той е направил с мнения и снимки - не се отнемат от неговите, просто и ти печелиш от неговите мили, като награда за това, че си го поканил и евентуално напътствал. Затова и обикновено гласуваме винаги за нещата на приятелите си, тъй като имаме и интерес от това (все пак и малко реализъм де - не може мнение от три изречения и 5 грешки да се оцени със 100%) Peace

Разрешено ли е да напиша едно и също ревю на няколко езика Blush Повечко мили ли ще взема? Blush
Thinking Идея си нямам - пробвай, пък ако не е можело, най-много да ти изтрият излишното Mr. Green

# 23
Много благодаря за изключително подробното описание! Ще пробвам и аз Simple Smile
А горе долу какви пари се плащат на миля?

# 24
Ами, не знам и аз още, опитвам се да следя. Имам 302 мили и 36 цента. Thinking Написала съм 2 мнения, гласувала съм за едно чуждо.
Мисля, че ми дава 115 на мнение. Thinking Опитвам се да кача снимки, ама май не ми се получава, та писах на гида, ако може да ми каже как точно. Blush

# 25
  • Бургас
Различно е и зависи от това колко са постъпленията за даден месец и колко активни са били потребителите, като съотношението се мени постоянно - в началото на месеца е доста високо, но постепенно пада към края. Примерно септември е бил добър месец и за 1Е бяха към 1400 мили. Но се падало и до 2000 мили за евро, според форума им Peace

Иначе милите зависят от много работи - дали е добавен обектът (че ако напишеш мнение за някой обект, дето го няма и само ти си го добавил, се взимат само едни мижави 40-50 мили), колко мнения има за него, какъв е интересът и колко хора и как са гласували за него Wink

# 26

Не може, разбира се. Всеки потребител има така да се каже само един глас. Представи си да не ти е харесал някой ресторант и му поставяш лошо оценка, и то на 5 езика - все едно 5 човека да са го оценили ниско.

Затова и обикновено гласуваме винаги за нещата на приятелите си, тъй като имаме и интерес от това

Това не е разрешено, да се заформят групички, които гласуват по между си. В такива случаи могат да бъдат изтрите всичките оценки, които са давали участниците.  Naughty  Такива работи се следят, вижда се и ако някой примерно дава 100% на всички, така че използвайте тази функция обективно и отговорно!

# 27
  • Бургас
Да де, ама аз затова добавих:

(все пак и малко реализъм де - не може мнение от три изречения и 5 грешки да се оцени със 100%) Peace

Мисълта ми беше, че всеки ден гласувам за различни мнения и снимки (според зависи накъде ме е "отвял" вятъра), но в профилите на приятелите гледам да влизам всеки ден и да гласувам за тях, ако са ми харесали мненията и снимките им. Не че гласувам само за приятелите си добре, а другите да не оценявам или да оценявам слабо Peace

# 28
  • Видин
А каква перспектива има? Аз съм посетила да речем 20 места, писала съм какво мисля за тях, качила съм всичките 200 снимки, които имам ... и сега какво  Laughing Стигнах до 20 евро, сега вече са 16. Понеже няма какво вече да се коментира и да се снима - парите ще продължават да падат вероятно. Къде е бъдещето  hahaha

# 29
Недей да мислиш само за местата, които си посетила през ваканции. Помисли и за местата в града, в който живееш - със сигурност там има забележителности или ресторанти, които си посетила  Wink

Общи условия

Активация на акаунт