Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 045
  • 533
  •   1
Отговори
# 180
О я стига заяждания.

iana_st не ти прави чест. Това, че сме новаци не ни прави по малко неспособни. Просто някой от висшестоящите в БГ платформата не е направил добре организацията и то предварително. Ако бяха набрали по-рано и достатъчно редактори, сега нямаше да има забавяне. Ако бяха пуснали обясненията как се пишат описания на хотели по-рано пак нямаше да има некадърно написани такива или поне щяха да бъдат по малко.

И наистина е необяснимо защо за някои привилигировани темата във форума беше достъпна от самото начало, а за други простосмърни едва след като се нададе вой?!? Така старта не е равнопоставен.

# 181
  • след Околовръстното
Това със зеленеенето не го схванах newsm78

На мен ми звучи като "Млада и зелена си, брада, още много има да учиш"

И наистина е необяснимо защо за някои привилигировани темата във форума беше достъпна от самото начало, а за други простосмърни едва след като се нададе вой?!? Така старта не е равнопоставен.

Имало бъг от известно време /при мен от началото на октомври явно/.

# 182
Това със зеленеенето не го схванах newsm78

На мен ми звучи като "Млада и зелена си, брада, още много има да учиш"

ох.. надявам се поне брадата да ме е разбрала  Crazy

О я стига заяждания.

iana_st не ти прави чест.

не помна къде се заядох с някой  newsm78

ето това е заяждане  Twisted Evil

# 183
О я стига заяждания.

По-добре я стига глупости.

1во Играта не е организирана от ръководството на българската платформа, а от централата - за всички платформи.

2ро, достъпа до форума го дадохме на 30.11. вечерта, мислейки, че всичко е наред. Писахме линка, и чак с дни по-късно се разбра и то от тук, че същност нямате достъп. Защо не ни бе сигнализирано по-рано? Грешката я поправихме щом като научихме за нея, можеше и да е доста по-рано.

3то, от къдо пък си мислиш че не сме набрали по-рано редактори? Точно това правихме, дни преди играта ги обучихме. Питай ги как до последно, за отрицателно време си написаха описанията за да имат бройката за одобряване, и как сме работили с тях да разчистим грешките, за да можем да ги пуснем да одобряват! От къде да взимаме повече, от бюрото по труда ли? Питай ги как се чувстват те, написаха много описания преди играта и сега не могат, а трябва да одобряват и са подложени на голям натиск, и от горе на всичко се чуват и такива глупости от страна на някои явно вечно недоволни.

Това ми е последното включване в тази тема, повече няма да ви обърна внимание, не си струва.

# 184

не помна къде се заядох с някой  newsm78

И наистина е необяснимо защо за някои привилигировани темата във форума беше достъпна от самото начало, а за други простосмъртни едва след като се нададе вой?!? Така старта не е равнопоставен.

ето това е заяждане  Twisted Evil

Не е заяждане е неоспорим факт.

И явно Брадата не те е разбрала.  #Crazy

О я стига заяждания.

По-добре я стига глупости.

Благодаря за оценката! От Вас точно не го очаквах! Имах мнение за вас като диалогичен човек, който признава грешките си. Както и да е. Моя грешка.
О я стига заяждания.

1во Играта не е организирана от ръководството на българската платформа, а от централата - за всички платформи.

2ро, достъпа до форума го дадохме на 30.11. вечерта, мислейки, че всичко е наред. Писахме линка, и чак с дни по-късно се разбра и то от тук, че същност нямате достъп. Защо не ни бе сигнализирано по-рано? Грешката я поправихме щом като научихме за нея, можеше и да е доста по-рано.

3то, от къдо пък си мислиш че не сме набрали по-рано редактори? Точно това правихме, дни преди играта ги обучихме. Питай ги как до последно, за отрицателно време си написаха описанията за да имат бройката за одобряване, и как сме работили с тях да разчистим грешките, за да можем да ги пуснем да одобряват! От къде да взимаме повече, от бюрото по труда ли? Питай ги как се чувстват те, написаха много описания преди играта и сега не могат, а трябва да одобряват и са подложени на голям натиск, и от горе на всичко се чуват и такива глупости от страна на някои явно вечно недоволни.

Това ми е последното включване в тази тема, повече няма да ви обърна внимание, не си струва.

Май не ме четете внимателно.
1.Никъде не съм твъдяла, че играта е организирана от БГ платформата.

2.Не  е моя, а ваша работа да следите за проблеми. Интересно, че много често ви се случва да разберете от друг за проблеми, които касаят платформата. По правилно е аз да ви задам въпроса - Защо не сте разбрали навреме, че има проблем, а трябваше след толкова много дни от тук да го разбирате? И така да има неравнопоставеност между потребителите? Как ще бъдат компенсирани, тези които са били ощетени от липсата на достъп до форума?

3.Набрали сте редактори, но явно недостатъчно и не навреме. Определено не смятам, че пиша глупости. Това, че се дразните от напълно оправданото ми недоволство си е ваш проблем. Но истината си остава. Заради бавното одобряване на описанията и липсата на точно и коректно дефиниране на задачата и правилата повечето от описанията направени от потребители на БГ платформата няма да се доредят до наградата.
А за редакторите написах в предния си пост - който е станал такъв, не е станал насила, а доброволно. Сега да си носи кръста от избора.

4. Доста пъти вече повтаряте, че няма да обръщате внимание на темата и не удържате на думата си.

Оставам с уважение, вечно недоволна ral_p  bouquet
Приятен ден!

PS. Между другото все още не са ми начислени 1 000-та мили седмична награда за най-добре написано мнение. Или това пак е бъг за който разбирате от форума.  hahaha

# 185
УУУУпс, всички "стари" триваго "кучета" са на балкона!

Ей сега ще ме накълцат на парчета.   chef
Давайте!

Grinning Joy hahaha

# 186

Благодаря за оценката! От Вас точно не го очаквах! Имах мнение за вас като диалогичен човек, който признава грешките си. Както и да е. Моя грешка.
Добре, че пък ти си ги признаваш - затова все някой друг ти е виновен!!!!!!! Крива краставица ли си, бодливо теле ли си -каквото там си се определила, незнам но заключенията ти са крайно неправилни и елементарни!

# 187

Добре, че пък ти си ги признаваш - затова все някой друг ти е виновен!!!!!!! Крива краставица ли си, бодливо теле ли си -каквото там си се определила, незнам но заключенията ти са крайно неправилни и елементарни!

T.e. искаш да кажеш, че заключението ми за диалогичността на Татяна е неправилно и елементарно. Хахахаха  hahaha

Много се извинявам на Брадата като автор на темата, но не мога да се въздържа. Това е втората вълна на нетърпимост, която Триваго шефовете демонстрират към мнения, които ги критикуват. Първо направихте на две стотинки Аргун, сега мен...

Бодлива съм да, и нямам търпимост към подобни несправедливости.

Краставици много обичам... да ям. А ти?

А сега по същество. До сега не чух нито едно разумно обяснение на въпросите, които бяха поставени. Написаха се  само нападки как вечно сме недоволствали. И смешни обяснениея от сорта колко са под напрежение редакторите.

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 16:12 от Анонимен

# 188
Ral_p, защо се занимавате със сайта като толкова много явно ви дразни отношението на редакторите?  newsm78 аз ако съм толкова разярена като вас, въобще нямаше да се занимавам  Naughty

# 189
Здравейте!

Нова съм в триваго.

Татяна, напълно съм съгласна с теб.

На всички други, мисля че нямате право да говорите и да се държите така.
Да всеки има право на мнение, обаче нека се поставим на мястото на редакторите и на по "старите" в триваго.

Весела вечер! Simple Smile

Hug

# 190
Ral_p, защо се занимавате със сайта като толкова много явно ви дразни отношението на редакторите?  newsm78 аз ако съм толкова разярена като вас, въобще нямаше да се занимавам  Naughty

Разярена ли съм?  newsm78 newsm78 newsm78

Просто съм недоволна от неравнопоставеността на потребителите. А за това ние обикновенните потребители нямаме вина.

Написах едно единствено описание и след като видях колко е безсмислена задачата и схемата на работа не си направих труда да си губя времето да пиша следващо... Това доказва, че нито съм за 1-то евро, нито за 300-те мили.

Мнения ще продължавам да пиша, защото ми доставя удоволствие и така може и да съм полезна на някой. Макар да съм сигурна, че след тази "дискусия" тук доста от вас ще ме "оценят" назателно.

Слагам точка на моето участие в тази дискусия. Който разбрал, разбрал.  Да не отвличаме затормозените редактори от работата им все пак.  Grinning

# 191
мда.. определно сте разярена
стана ясно защо сте толкова сърдита, но не и защо на разбирате когато редакторите ви обясняват  newsm78
явно сте много разстроена, че бъга е оправен едва след няколко дни.. и за това никой, нито аз, нито дори редакторите могат да ви помогнат. Съжалявам че сте в това разярено състояние  Hug но едва ли ще получите по ясни отговори на въпрпсите си

# 192
мда.. определно сте разярена
стана ясно защо сте толкова сърдита, но не и защо на разбирате когато редакторите ви обясняват  newsm78
явно сте много разстроена, че бъга е оправен едва след няколко дни.. и за това никой, нито аз, нито дори редакторите могат да ви помогнат. Съжалявам че сте в това разярено състояние  Hug но едва ли ще получите по ясни отговори на въпрпсите си

Нито съм сърдита, нито разярена. Това, че не ви харесва истината не е мой проблем. Ясен отговор или обяснение до този момент не получих. А сега като чета и Триваго форума... и там същите питания не са получили нито обяснение, нито отговор. Явно редакторите или не искат или нямат ясно обяснение  newsm78

Въпросът, който поставих е: как ще бъдат компенсирани потребителите, които не са имали достъп до детайлните разяснения във форума и заради това са получили отказ на описанията си?

По ясен от този въпрос не успях да формулирам. Дано този път многоуважаемите редактори да го разберат и да отговорят ясно. И най-важното честно.  А си мисля, че и едно извинение няма да е излишно.  Grinning

# 193

Въпросът, който поставих е: как ще бъдат компенсирани потребителите, които не са имали достъп до детайлните разяснения във форума и заради това са получили отказ на описанията си?

Повечето вече са компенсирани  Simple Smile но вие няма как да знаете това тъй като има само едно описание на хотел, и не следите форума на сайта
Приятна вечер и от мен  baby_neutral

# 194

Повечето вече са компенсирани  Simple Smile но вие няма как да знаете това тъй като има само едно описание на хотел, и не следите форума на сайта
Приятна вечер и от мен  baby_neutral

Следя форума от момента в който имам достъп до него.  hahaha И за съжаление в него няма никаква информация за компенсация.
Все пак истината преди всичко. Да не си помислят читателите, че си говорим празни приказки.
Приятна вечер!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт