Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 044
  • 533
  •   1
Отговори
# 195
  • Beyond the Frontiers
Добре де, каква е тази игра? На мен непрекъснато ми правят забележка, че пиша описание, а не мнение за хотелите Confused

# 196
този линк отваря ли ти се?
http://www.trivago.bg/static.php?&sid=2065

# 197
  • Beyond the Frontiers
Да мерси.

С риск да стана досадна, къде мога да видя коментар и състояние на написаните от мен описания.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 10:11 от Galactic Voyager

# 198
от Моето Триваго --> Операции, избираш описания на хотели --> излиза ти списъка с описанията, които си направила. На кръгчетата с процентите, ако са червени или оранжеви, можеш да цъкнеш на тях и да видиш какво ти е писал редактора, ако са сини - още не са прегледани, жълти - в момента се преглеждат от редактор

# 199
..само запис за сега Embarassed Embarassed,връщам се да чета!

# 200
и аз се записвам smile3523 и да питам само БГ хотели ли се рекламират или и чужди  Flushed и отивам да чета  smile3529

# 201
и аз се записвам smile3523 и да питам само БГ хотели ли се рекламират или и чужди  Flushed и отивам да чета  smile3529

Не се рекламират хотели. Споделят се лични впечатления и снимки от места и хотели, които всеки е посещавал. Впечатленията могат да бъдат положителни и отрицателни.

# 202
Вие получихте ли плащане за ноември? Confused При мен няма нищо и се чудя какво става. newsm78. Весели празници!

# 203
  • Бургас
Никой още не е получил парички. В българския форум се писа, че имало проблем някакъв в системата и затова още няма преводи. При запитване директно към германските колеги, отговорът е бил, че сега почти всички били във ваканция и в града имало само 2-3 души от екипа и затова било забавянето... Не знам точно какъв е проблемът, но не е в твоя или моя телевизор, да знаеш Laughing Май след празниците ще чакаме по някое време Rolling Eyes

# 204
Я, че и тука имало темичка за тоз сайт  Crazy
Аз се зарибих лятото ама никак не го взех насериозно..
Обаче като знам на колко милион места съм била.. просто грехота да не поразкажа туй-онуй  Whistling
Брадичке  Heart Eyes Ще се съветвам като закъсам  Blush

# 205
  • Бургас
Духи, с удоволствие, душко - с каквото мога ще помагам Hug

# 206
Здравейте момичета  Hug
И аз да цопна тук, че виждам много познати муцунки  Grinning
Аз се регистрирах преди около 2 години, май идеята ми даде Tatjana - нашият ветеран тук  Flutter не съм сигурна дали е тя, защото й имам само скайпа  Rolling Eyes
Много рано се отказох, защото нещо имах проблеми при писането на коментари. Днес реших най-после да се върна. Ама пак проблеми - не мога да публикувам снимка.
След първоначалния прозорец, ми отваря друг, снимката я виждам качена и отдолу пише:
Моля, напишете кратък коментар към снимката
Обаче няма  място за писане, нито пък някакви бутони  newsm78

# 207
Mishe333 пробвай с друг браузър.

# 208
Здравейте момичета  Hug
И аз да цопна тук, че виждам много познати муцунки  Grinning
Аз се регистрирах преди около 2 години, май идеята ми даде Tatjana - нашият ветеран тук  Flutter не съм сигурна дали е тя, защото й имам само скайпа  Rolling Eyes
Много рано се отказох, защото нещо имах проблеми при писането на коментари. Днес реших най-после да се върна. Ама пак проблеми - не мога да публикувам снимка.
След първоначалния прозорец, ми отваря друг, снимката я виждам качена и отдолу пише:
Моля, напишете кратък коментар към снимката
Обаче няма  място за писане, нито пък някакви бутони  newsm78
Нещо не ти е наред с браузъра така, както го описваш..

# 209
  • Бургас
Понякога се появява този бъг. Пробвай с друг браузър да качваш снимки. А ако имаш качени вече такива недовършени снимки, можеш да ги "оправиш" впоследствие - кликваш на "Моето Триваго" и после от падащото меню си избираш да ти се покажат снимките. Срещу всяка снимка има кръгче, което може да е синьо, оранжево, жълто или червено. Недовършените снимки излизат с червено кръгче (не съм много сигурна и ако бъркам, нека ме поправи някой) и като кликнеш на това кръгче, има опция за редактиране. Като кликнеш там, ще ти се отвори нормален прозорец без липсващи полета Peace

Общи условия

Активация на акаунт