Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 926
  • 533
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Пиши ми в триваго за да видя ника ти и да ти отвора правата, никът ми е Ani

# 436
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Тези игри със снимките са доста интересни, но когато имаш малко дете и малко свободно време е доста трудно да се включиш Grinning . Направи ми впечатление когото се рових из Англия че има доста дублирани снимки. В БГ съм разглеждала доста обекти и не съм попадала на такива явно нашите редактори си вършат по добре работата  Hug

Да, и аз съм доволна от нашите редактори
 bouquet
Mr. Green newsm03 newsm47

# 437
И аз искам да се присъединя към похвалите на нашите редактори  Hug
Искам и да им благодаря за търпението и за разбирането към новите и не толкова опитни попълнения   bouquet

Макар и отдавна регистрирана и във форума, едва тази седмица установих, че ако не си логнат нямаш достъп до изключително полезните теми с разяснения кое как се прави  Rolling Eyes
Тепърва се ориентирам там и искам да попитам дали в темите пак правата за писане са различни според ранга... а има ли значение от кога е темата ... или нещо не мога да се ориентирам?
Знам, че ако пиша на гида си или на кой да е редактор ще ми отговорят, но да си призная не ми е удобно  Embarassed затова да питам тук
Над 100 000 мили ли по принцип може да се докладва за изтриване снимка или обект? 

# 438
  • София
Grinning Добре, че не съм ти аз гид защото щеше да се получи смешно.
Да, форумът също има нива. Ти виждаш този за ниво туристи, защото не си редактор.
Вече ти отворих правата за доклади, за тях няма лимит в милите;)
100 000 е лимита само за попълване и добавяне на хотели.

# 439
Мерси много   bouquet
Вече се възползвах от новата си функция, дано се е получило нещо  Embarassed
Ще чакам коментари и забележки  Hug

# 440
 Заедно с функцията за добавяне на забележителности след 5000 хил мили, ми се отключи и тази за добавяне на хотели. Не знаех, че има ограничение за милите и добавих хотел, след като беше одобрем, добавих и още два. Но ми писаха, че нямам право едва днес. Защо ми е отключено, като опция въобще, щом нямам право да го ползвам?
И още нещо ми стана интересно. С моят акаунт мога да влизам и в английската платформа, там имам повече опции. Мога ли да я ползвам?

# 441
  • София
Защо ми е отключено, като опция въобще, щом нямам право да го ползвам?
Отключва се автоматично от системата. Ограничаването е ръчно така да се каже, поради
огромната опашка от хотели, които все още чакат да бъдат одобрени. Борим се усилено с проблема.
И още нещо ми стана интересно. С моят акаунт мога да влизам и в английската платформа, там имам повече опции. Мога ли да я ползвам?
Би ли ми казала какви други опции в повече виждаш в английската? Преди имаше разлика, но сега не би трябвало. За съжаление, не може да полазваш опциите в другите платформи, както и техните членове не могат да се възползват от опциите и игрите при нас.

# 442
Сега разбирам, чак ми е неудобно, че повдигнах въпроса и пред гида и пред miss_varna, дано да не се изтълкува като заяждане.
А относно функциите, всички са ми отключени в английската платформа: добавяне на хотели, забележителности, попълване на хотели и прочие.
Преди да пиша тук, пробвах да ползвам някой от функциите и след, като ми се увеличиха милите, реших, че е разрешено. Разбира се сега, след като знам, че не е, няма да влизам повече там.

# 443
  • София
Колко мили имаш? Не зная ника ти. При 5000 мили и при нас и в английската се отварят опциите за които каза.

# 444
Имам близо 13,000 мили. В БГ платформата нямам отворени опциите: "Профил на хотел", "Описание на забележителност", Добавяне на партн. линк" и "Попълване на хотел". Съответно в английската тези са достъпни.

# 445
Момичета, някой пише ли вече в сайта. Питам се, защото все срещам мнения от ноември месец най-рано, та се чудя само аз ли вися в сайта. newsm78

# 446
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета, някой пише ли вече в сайта. Питам се, защото все срещам мнения от ноември месец най-рано, та се чудя само аз ли вися в сайта. newsm78
Всеки върши в триваго, това, което му е приятно и интересно - едни качват повече снимки, други пишат повече мнения, трети добавят нови забележителности, а четвърти и пети се занимават с редакторски дейности!
Дори и да си сама, което повярвай ми не е така, какво те притеснява, нали извършваш дейности, за които ти се заплаща!?

# 447
 Аз съм активна в сайта. Постоянно следя новите снимки и мнения и ми е интересно и развлекателно.

Имам един проблем. Периодично (за по 1-2 дни) не съм допускана в сайта. Изписва ми грешка 403 Forbidden. Това се случва няколко пъти месечно. Някъде четох, че така се получава ако си баннат. Но не мисля, че е това, първо защото не съм направила нищо, което да е в разрез с правилата и второ- пробвала съм да вляза от друг интернет доставчик и ме е допускало. Във форума на триваго също не мога да влизам, когато не ме допуска в сайта.
 Някой сблъсквал ли се е с това?

# 448
  • София
sunflower_ не мога да се сетя за друго освен за проблем в интернет провайдера ти. До сега не сме имали такъв случай, и със сигурност не е бан.

На ден имаме средно 20 нови мнения, които можеш да следиш тук :
http://www.trivago.bg/user.php?pagetype=info_newopinions
а новите снимки тук :
http://www.trivago.bg/user.php?pagetype=info_newimages

а тук, можеш да прочетеш седмичните награди за снимки и мнения, както и актуалните игри с бонуси:
http://www.trivago.bg/user.php?&pagetype=news_overview

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 11:59 от х_diabet_mama

# 449
Благодаря х_diabet_mama, ще се свържа с vivacom да видя дали могат да направят нещо. Днес пак не мога да вляза.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт