обувки Геокс

• 13 153
  • 64
  •   1
Отговори
  • София
искам да купя на дъщеря ми ботушки на тази марка,но се притеснявам да не пропускат вода.
Миналата година и сина ми и дъщеря ми бяха с такива ботушки и на единия пускаха на другия не.
дали е било лош късмет или зимните обувки на тази марка не са удачен вариант?
споделете мнения от първа ръка Peace

# 1
Ами мъжът ми има 6-7 чифта и никои не му пропускат. Незнам дали просто    е късметлия.

# 2
Според мен при вас е било лош късмет.
Дъщеря ми изкара миналата зима с ботушки на Геокс, никакви проблеми, дори съвсем запазени останаха и ги подарих на друго дете. Маратонки има на тази марка, същата работа. Сега изчаквам новата колекция, за да й купя ботуши отново.
И аз, и мъжа ми имаме техни обувки, и спортни, и мокасини, и летни имам, много сме доволни, никакви забележки. Нищо не се е развалило, нищо не е пропускало вода.

# 3
Явно е лош късмет,и двамата с мъжа ми имаме и обувки ,боти,сандали,от няколко години купуваме само тази марка,не са мръднали.

# 4
Не разбирам колебанието при положение,че обувките си имат гаранционна карта ,която покрива такъв евентуален дефект.
Още повече,че самата вие казвате,че имате и чифт,който не пропуска.Не искам да излиза като реклама ,но цялото семейство сме само с тези обувки и никога не съм имала проблеми.
Ако бих могла да помогна с повече информация съм насреща!

# 5
  • София
ми мъжът ми има 3-4 чифта есенно-зимни всички пропускат...поне едната обувка...днес говорихме с една позната за обувки, на нейното дете също пропускат, пак есенни....явно по някаква причина през дупките за проветрение, на някои чифтове става така.

цвети... - тя гаранцията е месец...най-често почват проблемите малко след това Wink

# 6
  • София
И аз съм чувала,че пропускат.

# 7
  • София

цвети... - тя гаранцията е месец...най-често почват проблемите малко след това Wink

и аз това щях да кажа

Благодаря за впечатленията,засега се отказах определено Whistling

# 8
  • София, Хаджи Димитър
След половин година и на мъжа ми едните взеха да пропускат, но само в много мокро време. На другите им няма нищо

# 9
На съпруга ми също пропуска само едната обувка.

# 10
Пропускат, поне личния ми опит го доказа.

# 11
мъжът ми има 8 чифта, 3 от които дишат навътре  Mr. Green
На детето купихме маратонки и не течат

# 12
  • София
Момичета изхвърлила съм наще гаранционни карти,но имате ли представа дали гаранцията покрива този им дефект
защото наистина много съм харесала един модел,а следващата седмица ще е дъждовна и можем да ги тестваме,пък ако пускат да ги върнем ooooh!

# 13
  • София
ако чак толкова си го харесала - може да ги купиш за по-сухо време, а за дъжд гумени ботуши...както писах горе, този дефект не е задължително да се появи на първата локва още.
ако изобщо се появи де..

# 14
въпреки че има и протекли - мъжът ми пак си твърди че от геоксите е по-доволен, пък и не е задължително да протечат

Общи условия

Активация на акаунт