обувки Геокс

• 13 154
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
Е точно на мен няма как да ми сложиш точка - не си ми нито родител, нито началник. Вобще не виждам какъв е смисълът от умозакченията ти. Ти не си доволна, аз съм; твоите обувки са  пропускали, моите - не; ти очакваш да газиш в кал и локви, аз - не; не аз, а ти очевидно си запозната, с болкуците, които се продават по пазарите и цените им. Очевидно проблемът е в стандарта и начина на живот, не в обувките. Като не искаш не си купувай и не носи Геокс. Това няма да ги направи по-лоши, камо ли "скапани", както ги наричаш ти. Какво повече?

# 31
  • София
вампире...ти стана ясно какво очакваш от женски обувки, но при детските за мен именно издръжливостта, здравината, топлината и сухотата са най-важното...и да , да са от естествени материали, красиви модели, удобни и да запазват външният си вид....
щото ти може и само от колата до входа да ти е ходенето, ама за едно дете не е баш така и да според мен е важно и на локви, и на кал, и на пясък, и на тичане, и на скачане, и на катерене, и на търкане, и на спъване и т.н. да издържат.
Че ако щеш и на пране в пералня(въпреки, че аз такова не практикувам, това за мен си е изтезание за обувките).

# 32
ти очакваш да газиш в кал и локви, аз - не;

Аз не само очаквам, аз газя. Искам или не. Защото имам 3-годишно хлапе, което извеждам, независимо от времето.
А в какво положение са софийските улици, градинки и паркове - всеки, който има дете знае. Но това е друга тема.

Очевидно проблемът е в стандарта и начина на живот, не в обувките.

Това е смешно и жалко Laughing. Жалко за теб...
Нали не смяташ, че Геокс са суперлукс?! Или поне толкова, че да не се използват в ежедневието?
Нали не смяташ, че цените им са високи? Високи са за качеството, което предлагат. Защото боклукът не би трябвало да струва толкова. Затова те пратих и на пазара Laughing.
И ако възможността да си купиш Геокс за теб е страхотно висок стандарт, отново жалко и смешно. Пак за теб.

# 33
Sourcherry, много си права.

# 34
вампире...ти стана ясно какво очакваш от женски обувки, но при детските за мен именно издръжливостта, здравината, топлината и сухотата са най-важното...и да , да са от естествени материали, красиви модели, удобни и да запазват външният си вид....
щото ти може и само от колата до входа да ти е ходенето, ама за едно дете не е баш така и да според мен е важно и на локви, и на кал, и на пясък, и на тичане, и на скачане, и на катерене, и на търкане, и на спъване и т.н. да издържат.
Че ако щеш и на пране в пералня(въпреки, че аз такова не практикувам, това за мен си е изтезание за обувките).

Е, то има доста автомобили, които не отговарят на тези изисквани, какво остава за едни детски обувки. Но ако смяташ, че не са подходящи за твоето дете уважавам мнението ти. Както уважавам мнението на всеки, който казва "на мен това ми харесва/не ми харесва", а не прави заключения "това е скапано и точка" в стил слабоумната класна ръководителка.

Ламборгини Диаболо също трудно се кара на кал и пясък, но това не го прави скапан автомобил, само защото не притежава качествата на високопроходим джип. Както и Геокс не са скапани, само защото нямат качествата на подходящите за планински преходи Timberland. 

# 35
  • София
Ама вампирче... въпроса е, че  геокс все пак правят не само дамски обувки от най-фин лак или както там се изрази, имат си и съвсем ежедневни модели, а пък детските, част от тях,си изглеждат,  като, яка високопроходима обувка(маратонка) и някак, никак не им подхожда да пропускат през подметката....

За по-елегантните им модели, надали изобщо някой има претенциите и очаквания за "проходимост" Wink

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 15:26 от Angel_Dust

# 36
който казва "на мен това ми харесва/не ми харесва", а не прави заключения "това е скапано и точка" в стил слабоумната класна ръководителка.

Точно в стил "слабоумна класна ръководителка" ще си позволя да направя следното уточнение: Когато казваш "Това не/ми харесва" правиш заключение. Ако няколко пъти не ти е харесало, стигаш до заключението "Това е скапано".

Сравненията Тимбърленд/Геокс са повече от смехотворни.
Как в темата се промъкна и Ламборгини-то - наистина не знам.
Смешничка си, Вампир Wink.

# 37
Нито уточненията ти ме интересуват, нито какво ти е смехотворно. Очевидно си адски проста, а аз с такива хора не комуникирам в реалния живот, не виждам защо да го правя онлайн.

# 38
Повече от очевадно е, че трябва да напуснеш темата.
Нали знаеш - простакът, като няма какво да каже и започва да псува.
Та и ти така Laughing.

# 39
  • Варна
темата гледам се е отклонила  Rolling Eyes
Имаме геокс и аз и мъжа ми, нито неговите нито моите пропускат вода, много сме доволни от качеството на обувките. Обаче и 2-мата имаме един и същ проблем с всичките обувки които имаме на тази марка.....много се хлъзгат на мокро...и вашите ли са така?

# 40
Виждам, че вече май момичето отдавна  е спряло да чете темата за мнения за обувките, че малко се е превърнала в махленски спор, но да ви напиша и аз моето мнение, ние с мъжа ми си купуваме Geox от както отвориха магазина им при нас, вече мноооого години. Имаме всякакви стилове обувки. Сега на детето купувам пак единствено от там. Ние сме доволни. А за цамбуркане в локви, катерене на планини, ходене в калните градинки при много обилен дъждовалеж и т.н. си имаме Timberland, всички  Wink

# 41
  • София
Аз чета,чета и вече взех решение за себе си.
Благодаря на всички които дадоха мнението си Peace

# 42
Аз чета,чета и вече взех решение за себе си.

Би ли го споделила с нас?

# 43
# 44
  • зад парка
От личен опит споделям: това е марката, която избирам за "моя" на българския пазар. Пасва ми като номерация, свод, изисквания за визия и т.н.

От 8-9 години си купувам бутуши предимно на тях. Само че вече няма да го правя, защото последните 2 чифта почнаха да пускат вода през кожата след носене 1 зима.

Що се отнася за дупките на подметките на детските обувки - не знам дали пускат вода, но един приятел слага в дупките на ботушките на дъщеря си силикон  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт