обувки Геокс

• 13 155
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Много харесвам Геокс но ги нося само ако навън е сухо.

# 61
  • Пловдив
Що се отнася за дупките на подметките на детските обувки - не знам дали пускат вода, но един приятел слага в дупките на ботушките на дъщеря си силикон  Grinning
Shocked Да дам 120-150лв за ботуши 27 номер и после да ги лепя и да им слагам силикон!?!?!?!?!?! Shocked Не са познали! Аз ги харесвах преди време, за мен съм си купувала и бяха хубави, но..... се скапаха, от 2-3г насам. За децата купувам ботуши на Ессо. Същия ценови клас като Геокс, обаче грешка нямат. Не пропускат, топлят, не спарват краката. Аз нося маратонки от младежката серия на Ессо, мисля, че са момчешки, обаче си ги обожавам трета година.

# 62
Ние с мъжа ми имаме доста обувки от Геокс, аз съм много доволна, но на него някои му пропускат. А на дъщеря ни купуваме само от там. Ботуши, сандали, обувки, маратонки - от всичко съм доволна детско. С ботушките влиза в локви, киша, сняг, никога не се е прибирала с мокри крака, много съм доволна.

# 63
Никога повече Геокс. Вчера пропусна поредният чифт.

# 64
  • София, център
Имам 2 чифта - ботуши и спортни ходенки.

Спортните са ОК, но ботушите 2 пъти ги връщах рекламационно заради разшиване. На третото разшиване на кожата до подметката започнаха да пропускат вода. Повече от там няма да пазарувам.

Дъщеря ми имаше спортни обувки - стават.

Общи условия

Активация на акаунт