Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 177
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Няма на4ин тоя Нихат да целува като Харун! Дайте едно клип4е за Нихат!
Няма начин Нихат да е като Серхан в нито едно отношение! Но все пак аз одобрявам избора му за този сериал, а ти? Предизвика ни с присъствието си! Кой друг би стоял достойно, а не нелепо срещу Харун?!

# 391
След време,ако Харун и Еда имат момче,преспокойно могат да го кръстят Едрум... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 392
Ох,умрях от смях! Знаете ли как турските фенове наричат нашите? Едрум или Серлем! Комбинирват им имената! hahaha hahaha hahaha

Това вече не е просто сериал, струва ми се, че стана легенда!

# 393
Тук някаква женска ръка ми се вижда как иска да изгори снимката .Дали е Мелда...? newsm78

Не е Мелда! Друга е ръката!

Шоколад4ето да се произнесе!
Много бих желала kalamitsi да взема участие в "разкриването на случая", но снимката не ми излиза Simple Smile

# 394
Тук някаква женска ръка ми се вижда как иска да изгори снимката .Дали е Мелда...? newsm78

Не е Мелда! Друга е ръката!

Шоколад4ето да се произнесе!
Много бих желала kalamitsi да взема участие в "разкриването на случая", но снимката не ми излиза Simple Smile
Момичета,това е 100% колаж,виждала съм същата ръка да гори други снимки... Laughing

# 395
# 396
И пак си търси помощ,надявам се от Харун!     

# 397
Каквото и да стане,старата любов ръжда не хваща!     

# 398
elia,мила внимавай със снимките,много са големи. Hug

# 399
Аз харесвам Нихат Алтънкая. Гледала съм го и в "Мелодията на сърцето", и в "Листопад" (и горед-олу, когато приключи ролята му там -"Листоапд"- спрях да гледам и сериала). Мнението ми е, че е изключително привлекателен, секси мъж, а освен това играе много добре.

Добре shocoladche , харесвай го. На мен ми прилича почти на мутра с външния си вид - много обикновена физиономия. След Серхан Яваш трудно бих могла да харесам някого, а Нихат пък съвсем не - от всякъде пращи......   Може да е добър актьор, но можеха да подберат някой с по-добра визия.
Да, Isis, харесвам го и се надявам това, че съм го казала  да не е проблем, тъй като тук вече идва мястото на лична гледна точка. Аз нямам намерение да налагам мнението си, тъй като - хора много и различни, идеали също! Това че харесвам Нихат Алтънкая не значи, че не харесвам Серхан Яваш. Според мен всеки от двамата има своите плюсове и минуси и като визия, и като игра! Извинявам се ако с това, че изразих мнение съм обидила някой!
Лека вечер Simple Smile
Ето, по4на се!
Аз лично си мисля,че всеки има право да изкаже личното си "аз".Шоколадче ...не се сърди,върни се и любимецът си защити.
Така е, намирам го за привлекателен персонаж, но не съм от хората, които биха се присъединили към един или друг лагер, особено пък в подобен случай. Харесвам както Нихат, така и Серхан. Просто смятам, че и той има своите достойнства и реших да не пренебрегвам неговите качества, заради това, че искам любовта на Еда и Харун да победи. Това е. Simple Smile

# 400
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug
Няколко снимки и вече страстите се развихриха- ще гледаме нещо страхотно наистина! Rolling Eyes И веднага ме изби на поезия- нашите герои постоянно са изправени пред дилеми: Thinking

Дилема 1

Любовта, родена под дъжда,
изпълнена с трепети и красота
се превърна в жестока игра...

Любов от всички отречена,
с грозни думи наречена,
на страдания обречена...

Съдбата реши любовта красива
да превърне в грозна интрига
и тогава светът стана за трима...

Един мъж между две жени,
свят- разделен на три,
но сърцето не се дели...

Сред коварства и лъжа,
любовта взе, че напук оцеля
между един мъж и една жена...

Въпреки долните интриги,
чувствата останаха живи,
още по- силни и красиви...

Любовта винаги оцелява,
никога не се забравя,
в сърцата следи оставя...

Но уви- не винаги става
от живота да се получава
това, на което се надяваш!

В нашата история така става-
добрите страдат-злото побеждава
и любовта на заден план остава...

Външните сили определят
бъдещето-безмилостно стрелят
и влюбените се разделят...

Но Любовта ще се надява...
Пак грешките ще прощава...
И времето ще побеждава...

# 401
Няма на4ин тоя Нихат да целува като Харун! Дайте едно клип4е за Нихат!

Ето това успях да намеря!

http://www.youtube.com/watch?v=nWf_4HUzXb0

# 402
    Дилема 1

Любовта, родена под дъжда,
изпълнена с трепети и красота
се превърна в жестока игра...

smile3501 smile3501 smile3501

# 403
  • София
Момичета оттеглям се....до утре  bouquet  bouquet  bouquet

# 404