ОКТОМВРИ вече е наред и с него да вървим напред!

• 5 248
  • 99
  •   1
Отговори
# 30
   bigdance2 newsm59За порасналият Вики!Да е живо и здраво голямото момче на мама Светла!  bouquet

# 31
  • София
Честит рожден ден на Вики и Мирко!Да са здрави и щастливи дечица! Hug

# 32
Честит рожден ден на Вики и Мирко! Да са много здрави, много щастливи и успехът да ги преследва навсякъде! newsm67
Честито и на мамите!   bouquet Hug

# 33
  • Варна
Светле, честит празник и на теб на патерички! Зло да ви забрави. Да е жив и здрав Вики и много усмивки и щастие да ви носи!  newsm59

# 34
  • Варна
 newsm59 за рожденниците на Светлето и Рени, да са много здрави и винаги да изпълват живота ви с мноооого щастие и любов  Hug

А аз да подшушна, че от този месец почваме с опитите, стискайте палци милички, да стане бебето, а пък после ще стискаме да го износя безпроблемно, че с това секцио...много ми е страшно.
 Целувки на всички   bouquet

# 35
 newsm67 Честито на рождениците!Светле,Рени,много да ви радват! newsm51
Днес е почивен ден в Испания и ми остана време да намина да видя какви ги вършите и съм щастлива,че sisi83  носи добри вести-от сърце и душа ти желая успех и късмет! newsm10Пожелам го и на себе си, Blushа притеснения и страхове имам от сега,макар че знам че не бива така!Сиси,сигурна съм,че всичко ще е наред,хайде дано да имаме късмета да бременеем заедно! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
 Навън вали от снощи,но поне не е студено,то с моя късмет такова време ще случа аз в моя почивен ден!На всички пожелавам много усмивки и да е слънчево в душите ви!  Nature Sunny

# 36
Светле, Рени, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕТАТА!   bouquet   bouquet Да ви носят много радости, много шестици и най-добрите снахи да ви доведат Mr. Green И аз бях рожденичка, ама най-шантавия за последните 100 години.

# 37
Светле, Рени, да са ви живи и здрави рождениците, и много радост да ви носят   bouquet

# 38
Лили, то се оказа че не са останали хора, които да не са родени на датата на Вики.  Simple Smile Жива и здрава да си!
Как е мадмоазел прекрасна?

# 39
Лили, на патерици но от сърце ти желая да си жива и здрава, много обич в семейството и безгрижни дни!
А относно пожеланието доста ме развесили -това със снахата .... Laughing

# 40
Оооо, дами!  bowuu Известно време нямах нет, тъй като правихме разни размествания с цел оптимално изполване на отопляемите стаи, та бяхме разкачили и компютъра, та ще ме извините за отсъствието

Благодаря за хубавите пожелания! И от мен на патеричка:

Честито и на порасналите Мирко и Лили! Grinning Живи и здрави да са ни! И зло да ги забрави!

Лили, аз не мога да си представя достойна по добрина снаха за свекърва като мен, ама нейсе
  Mr. Green

Мацки, не ми работи бутонът с точката, та затова по-горе липсва такава Mr. Green

Херко, къде си? Я  бързо на отчет пред дружината! Mr. Green

# 41
Лили, аз не мога да си представя достойна по добрина снаха за свекърва като мен, ама нейсе[/size]  Mr. Green
Светле, точно това бях написала след пожеланието, но го махнах преди публикуването  hahaha hahaha hahaha
Как е мадмоазел прекрасна?
Ронче, добре е. Бърбори по цял ден и ме действа. Ама аз съм много послушна Mr. Green

А как са вашите сладури момичета? Вярно, че не е отчетна тема, ама много ми липсват разказите за дечицата. Много мами зачезнаха Ники, Рита, Веси, Лейди, Шер, Аги, Зори, Мечетата...и други НЕ писали скоро, разпишете се като ви останат 3 минути.

Целувки и прегръдки  Hug

# 42
Много мами зачезнаха Ники, Рита, Веси, Лейди, Шер, Аги, Зори, Мечетата...и други НЕ писали скоро, разпишете се като ви останат 3 минути.

И други девойки също.  Naughty Айде сега по горния списък да се разпишат! И другите липсващи - и те!

# 43
Здравейте мацки!Отдавна не съм писала и влизала и чела...но си имам уважителна причина.Най сладурската която ангажира цялото ми време и внимание Heart Eyes
Ние сме добре Рая проходи сама на 10 месеца и сега направо тича GrinningНа рождения и ден ще направим и кръщенето и така като имам повече време ще кача снимки и ще по прочета пропуснатото  Grinning
Целувки от нас

# 44
Мен може и да ме няма в списъка,но понеже съм послушна веднага се разписвам  Laughing
Ние тази седмица сме си в къщи.Марти се разболя,а след него и аз,и сега си стоим и пазим леглото.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт