ОКТОМВРИ вече е наред и с него да вървим напред!

• 5 248
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
Хайде и аз на отчет  Mr. Green.
Като цяло сме добре. Дребното /дето вече е 105 см  Crazy/ ходи на ясла, а майка му и баща му на работа. Аз се позабатачих с разни здравословни проблеми последните месеци, но до края на октомври се надявам всичко да приключи.  Рядко ми остава време за каквото и да било, иначе ви попрочитам. А и в общи линии нищо интересно окло нас и нямам какво да разкажа. Бобо вече ходи с кеф на ясла, не млъква и за миг, играе го коафьор и моден консултант, та само ме тормози с какво съм се облякла и с какъв лак за нокти съм  Laughing. Всичко останало е рутина и ежедневие.
Рапорт даден.

Честити празници на всички, които пак не съм поздравила  Embarassed. Нека са здрави и щастливи.

Hug Hug Hug.

# 46
Брей, какви послушни били! Айде и другите сега да драснат  Wink

Веселушко, брех! Явно към модните подиуми ще го влече детето. Това е добре, защото там хляб има! Peace Я кажи сега какво си го закъсала, че ще те мисля! Целувам те и специално благодаря за СМС-а! Heart Eyes

Берни, надявам се не е нещо сериозно. И ние тримата с децата тези дни сме на същия хал, но е нещо лекичко де.

Красе, ми дай снимки да погледаме тази проходила красавица де!

# 47
  • София
Като най-видна клюкарка да ви зарадвам.

Току що в отчетната на октомврийките видях, че Пашик е станала мама на Симона! С тегло 2970 грама!   bouquet

# 48
Ей, страхотна новина, Пашик! Жива и здрава да ти расте Симона! Много са се радвате на близостта си! На тебе бързо възстановяване желая!   bouquet
Ние за Нани Банани чакахме новини, и то чрез Пашик, а то ...  Grinning Heart Eyes
Весе, крайно време беше да пишеш вече.  Hug
Краса, покажи снимки, моля!
И къде, вярно, изчезна Мечундрата???  Thinking

# 49
Честита дъщеричка на Пашик! Да расте здраво, красиво и игриво детето и да радва всички около себе си!  newsm51

# 50
  • Варна
Честита дъщеричка на Пашик! Да е жива и здрава и много да ги радва!

# 51
И къде, вярно, изчезна Мечундрата???  Thinking

Засрамих се. Тук съм, ама само чета. От работа мога да чета, но не мога да пиша. От вкъщи мога да пиша, ама не се дореждам до компютъра.
Много ви се радвам, другарчета, и на обебилите се и на окоремилите се. Живи и здрави да сте.

Ние сме добре, малката мечка вече мина в първа група на градината, ама нали е най-мъничка и още й е трудно да се напасне към "училището". В яслата ги глезотиха повече и сега има сблъсък със суровата действителност  Mr. Green. Доста взе да говори, една дума на български и останалото на английски, ама се разбираме. Вкъщи само на български й говорим, но май не е достатъчно. Ще я чакаме да порасне и да намести и двата езика в малката мечешка глава.

Аз наскоро разбрах, че ще ме оставят на работа, нали бях по заместване и сега съм много щастлива, че се уреди този въпрос.

Това е от далечната тундра.

Последно, специално към Кроелай да се обърна - от сърце ти желая да се присъединиш към клуба "10 април" - гарантирам, че никога няма да ти е скучно:hug:

# 52
Их, каква хубава вест!

Добре дошла да е на белия свят мъничката Симона! Heart Eyes Жива и здрава да расте! И много палава, че да не скучаят мама и татко!
А на мама желая бързо възстановяване!  bouquet

Ооо, меченце!  Hug Радост за окото ме беше като отворих форума и видях, че си писала. Поздравдления за работата и за прехода от ясла към градина! Дано бързо свикне мъничкото ни меченце! Heart Eyes

# 53
  • София
Аз пак тук, щото Пашик е станала вестителка на Нани  Grinning

Та, Нани е родила също днес - момче - Александър - 3500 гр. Лесно и е щастлива!   bouquet

# 54
Честити рожби на силните майчета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 55
ЧЕСТИТО МИЛИЧКИ , Hug Hug Hugмного се зарадвах като прочетох ,
да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват .

# 56
Ехххх,че хубави новини в този иначе доста сив ден,много ме зарадва прочетеното,поздрави от сърце на всички мами,да са им живи и здрави бебоците и само хубави преживявания вече  bouquet

# 57
Светле,не е сериозно,явно нещо сезонно.Вече сме значително по-добре.
Весето забрави да спомене,че имахме случайна среща преди около седмица,и добре,че беше тя иначе като нищо щях да я подмина каквато съм заспа  Mr. Green
 Hug на всички

# 58
   newsm44да са живи и здрави малките бебоци Александър и Симона !Много късмет на дечицата и бързо възстановяване на силните мами Пашик и Нани! Hug  bouquet

# 59
Пашик, честито щастие! Да е здрава Симона и да Ви радва много, много.... Hug.
Нани ,честито и на теб! Жив и здрав  да е Александър, да расте и хубавее.... Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт