Строеж-къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-18

• 48 312
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Аааа не! Акси, аз съм си противоречала, без да се усетя даже.  Crazy Първият вариант, втория линк съм харесала.  smile3544

# 31
ааа, Аксиии, чакай и аз да кажа де  Laughing
На мен Вариант 1 повече ми харесва! По просторно ми е, а 11-12 кв хич не са много!
Това което гледам и си мисля аз е за прозорците?! На какво отстояние от пода са, колко са широки?! Над мивката как мислиш да се отваря?!

Тааа, Здравейте де, Любознателна  Hug
Толкова сте изписали, все интересни неща, само попивам!

Лара, честито  Hug Пусни снимки, моля  Wink

Галана, и аз съдейки по картинката съм за Врачански камък  Peace Вие подово на цялата къща ли направихте?!

Пепита, много се радвам и за вашата къща, много добре се е получила! Верандичката ме изкефи най, браво!

# 32
  • Банкя
Колкото и да я мисля кухнята, като нищо някога, когато е готова къщата, да вземе да ми дойде друга идея за разпределение Mr. Green. Ще гледам поне преди полагането на тръбите и кабелите, да са ми се изяснили нещата. Grinning Wink

Rени А при вас как вървят довършителните работи? Hug

# 33
И аз съм за вариант 2 Simple Smile Като може би бих сложила котлоните до стената, т.е. от едната страна на ъгъла е мивката, а от другата страна са котлоните... така няма да имаш висящ абсорбатор, който да ти спира част от светлината от другия прозорец, според мен ще е по-хубаво в по-малкото пространство и ще имаш повече плот. От тази страна плота ти ще е по-светъл и ще ти е по-широко, аз лично не обичам да седя на ъгъла на плота  Rolling Eyes
Също ще избегнеш почистването на цялата кухня след готвене, защото ще си пръска доста докато готвиш. имам една приятелка, която е с такива плотове и като видях колко чистене му хвърля, защото има пръски навсякъде и ми стана лошо.
Може би не мога да обясня много точно, но съм полузаспала, а ако трябваше да оставя за утре щях да забравя... Така е мозъка ми отдавна изтече с кърмата, а и продължават да изтичат малкото останали сиви клетки  Whistling  Peace

# 34
  • Перник
Любознателна, благодаря за хубавата темичка!  bouquet  И аз щях да питам за праза  Wink
Галана, и аз съм за врачански камък  Peace - египетския много жълт  Naughty
Акси, решихте ли кухнята? На мен първия вариант повече ми харесва.  Flutter

При нас - ново 20 - мъжът ми пак говори със съседа, дето преди няколко години ремонтира къща като нашата. И той викал архитект, и на него му казали да събаря, пък той си укрепи къщичката и сега е перфектна. Ще си ходим на гости тази седмица да гледаме и да обсъждаме.  Crazy
Иначе през уикенда си разкрасявахме двора - садихме лавандула, къри, розмарин и хризантеми  Grinning Не съм снимала, а и тия дни в това гадно време едва ли ще го направя. Но като огрее слънчице, обещавам да ви покажа картинки  Wink

# 35
и аз тук  Flutter
Акси на мен ми харесва повече първия   Wink На каква програма си я правила ?

# 36
Запис!

# 37
Поръчахме врачанския. И камината ще направим с врачански така че ще се вържат нещата Wink
Рени, на цялата къща, където настилката е гранитогрес правим водно подово вкл. и баните, а където е паркет ще има само радиатори Peace

# 38
  • густо майна Филибето
galana_s, какво да кажа, освен честито Simple Smile Ти преди време не беше ли показала теракот с подобен цвят? И четиво за пода на кухнята Wink

Мен още ме мъчи кухнята. Подредбата засега я докарах до два варианта, но стила никак не мога да го реша. За кухнята съм готова дори да си затворя очите за останалото обзавеждане и да си я направя както ми е кеф, обаче не мога да решаш как ми е кеф Thinking Така или иначе ще е наполовина поръчкова, наполовина направи сам, заради финанси и мои претенции, но практичната ми страна иска нещо такова: http://2.bp.blogspot.com/_YTBYu7ZUP1c/SZvb5GI8HbI/AAAAAAAAA_I/VI … 3%B6k1_alvhem.jpg , а желанието ми за уют се хвърля на нещо такова http://www.picvalley.net/u/2452/118910169982893274212861936897sk … rHAf2NrEeRsGX.JPG и такова http://www.picvalley.net/u/2200/7172929917835989951286194543DcLe … q0WE7sX6KoGpe.JPG Ужас! В мен живеят две личности и само обстоятелствата могат да накарат едната да си трае ooooh! Grinning

# 39
Поръчахме врачанския. И камината ще направим с врачански така че ще се вържат нещата Wink
Рени, на цялата къща, където настилката е гранитогрес правим водно подово вкл. и баните, а където е паркет ще има само радиатори Peace

Мога ли да попитам как точно ще го правите? Ние сигурно ще слагаме водна помпа, отоплението ни ще е на нея, та ми е интересно как точно, има ли специални тънки тръби? Няма нищо по-хубаво от топли плочки в банята Simple Smile и в кухнята де и в коридора... абе хубаво е плочките да са топли  Laughing сами ли ще си го правите или майстор/фирма?

# 40
Любознателна да ти се похваля , купих си катерливи рози - http://www.florov.com/index.php?option=com_content&view=arti … =51&Itemid=57 - № 27 , 2бр. за перголата , и бордюрни - http://www.florov.com/index.php?option=com_content&view=arti … =53&Itemid=58 - № 36 и № 38.
Дано успея да ги отгледам като твоите.Ако имам въпроси ще помагаш  Heart Eyes

# 41
Ljuboznatelna, първата кухня дето си постнала е точно каквато аз искам ...направо си е почти мойта  Wink това ми е мечтата ...бяла кухня, с дървен плот...може би и мъничко цвят  newsm78 за допълнение  Peace моля те кажи сайта дето си я копнала да поразгледам...предполагам, че е някой скандинавски...те са по бялото  Grinning

# 42
  • Перник
Аааа, *2К*,  това си е моята кухня Mr. Green, Любознателна, аз НЕ бих си направила никога втората и третата - притрупани ми идват. Мъжът ми обаче би искал тях като по-уютни. Но МОЯТА определено е първата, може би не изцяло бяла обаче  newsm78 и с повече контакти над плота - за хлебопекарната и сокоизстисквачката например.
Пепита, успех с отглеждането на розите!

# 43
  • густо майна Филибето
*2K* , позна, намерих я с ключова дума "кухня" на шведски Grinning http://www.google.bg/images?hl=bg&q=k%C3%B6k&um=1&ie … =1272&bih=859  Харесва ми простотата и светлината в скандинавския дизайн. Но все пак си мисля, че толкова наблягат на бялото заради тъмнината през голяма част от годината. Ето от тук копирах картинката : http://melbomba.blogspot.com/2009_02_01_archive.html
Но имам и голяма слабост към италианския и френски провансалски стил.

# 44

Мога ли да попитам как точно ще го правите? Ние сигурно ще слагаме водна помпа, отоплението ни ще е на нея, та ми е интересно как точно, има ли специални тънки тръби? Няма нищо по-хубаво от топли плочки в банята Simple Smile и в кухнята де и в коридора... абе хубаво е плочките да са топли  Laughing сами ли ще си го правите или майстор/фирма?
Ами има циркулационна помпа, вървят разни тръби по земята-сини и червени. Червени с горещата вода от котела, а сини с охладената. Тръбите са с диаметър около 2 сантиметра. Наш близък ни го проектира и сега  работниците го изпълняват, но то едното е майсторче Wink

Общи условия

Активация на акаунт