Интересно-как разбирате че дадена тема е пързалка?

• 13 338
  • 198
  •   1
Отговори
# 60
  • София
По всички мои критерии тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530123.45 е пързалка

# 61
Някои ги познавам по стила. Други по несъответствия в разказа. Трети по пресоляването на манджата. Има и няколко истории, които от години се въртят, разказвани уж от различна гледна точка - брата, сестрата, майката, лелята - психопатична работа. Тъй като не са ми забавни, гледам въобще да не участвам.

# 62
Тук съм нова, но такива теми има в почти всички форуми. Обикновено са объркани или много нагласени мелодрами. Много рядко участвам в такива теми, някои чета за забавление.  Laughing

# 63
  • Vienna
АААА, и мен са ме набеждавали, 4е пускам пър3алка, а бях тогава доста отдавна във форума... И хи4 беШе пър3алка, просто мъжът ми ме беШе побъркал...

# 64
  • София
Хайде да чуя познавачите, това пързалка ли е?
Здравейте момичета,
бих искала да разбера от млади хора до кога очакват младите хора помощ от родителите.
Става въпрос за дъщеря ми и зет ми, и двамата са с добри професии, завършили университет, подпомагани от родителите.
Миналата година се ожениха, ние се разбираме с родителите на зет ми, поделихме си разходите за сватбата, за да може младите да имат добър старт в живота. Преди няколко месеца им се роди бебче и съм щастлива баба. Двамата живеят при родителите на зет ми,
те им помагат до колкото могат, купуват храна и плащат разходите, аз също помагам, но се питам до кога.
Преди около седмица дойде свекърът на дъщеря ми с брата на зет ми в нас и поискаха разговор на 4 очи с мен, казаха ми много истини в очите от които ме заболя, но съм им благодарна.
Свекъра на дъщеря ми ми каза, че тя се е държала много нахално към семейството им, със зет ми се държали така все едно са им длъжни. Бащата на зет ми го е взел да работи във общата фирма, но зет ми работил два месеца и не пожелал повече. След това
му намерили друга работа, пак поработил малко, парите били много добри около 900 лева, което е два пъти повече от моята заплата, но миналата седмица напуснал и от там, защото много го експлотирали и не оценявали.
Заболя ме , защото пред мен нещата бяха представени по друг начин.
и възможно ли е да дойде свекърът при тъщата заедно с брата на зетя да говорят срещу зетя?

# 65
Сигурно могат да отидат да искат пари.  Mr. Green

Иначе темата, която визираш, на мен лично ми звучи прекалено странно и съмнително.  Crazy  Даже намирисва.  Mr. Green

# 66
Сигурно могат да отидат да искат пари.  Mr. Green

Иначе темата, която визираш, на мен лично ми звучи прекалено странно и съмнително.  Crazy  Даже намирисва.  Mr. Green

Ама много пък сте мнителни!

# 67
  • Враца
Общо взето не е невъзможно.
Аз също вярвам на всичко написано,
защото просто главата ми не може да побере, защо човек би лъгал за такива неща ..  Shocked newsm78

# 68
  • В Космоса
И на мен ми е чудно с каква цел се пускат "фейк" теми. Предполагам за сеира...

# 69
и възможно ли е да дойде свекърът при тъщата заедно с брата на зетя да говорят срещу зетя?
Някак си не е достатъчно драматично и е слабичко откъм секс.  Laughing Барем девера или свекъра да ходеше с булката или с тъщата, пък ако е и с двете - цял сериал става (и сеир).  Laughing Laughing

ПС: Не се смея на проблемите на хората, а на темите "партенки".

# 70

Що пък да не е възможно? Всякакви ги има...

# 71
Объркани разкази обикновено са пързалки. Такива с хиляда грешки в ДиС също...

Иначе какви ли не истории има, но някои са направо абсурдни.

# 72
  • София
Оказва се, че за да разберем, коя тема е пързалка, най-сигурно е да вървим по Татти  Mr. Green

# 73
  • София, в полите на Витоша
Време беше някой да пусне такава тема, благодаря ти, MagdaleneJoy
Втурвам се да разбера размислите на милите ни съфорумци пък дано добия яснота дали това става с хвърляне на боб или просто защото има хора, дето живеят толкова добре, че чак не им се вярва, че може да има такива истории. newsm78

# 74
Да споделя и аз некои мисли.
Стигнала съм до извода, че няма пързалка, която да е със сюжет, който да не се срещне в живота. Нямам нищо против да се пише по такива теми, пък дори след като е станало ясно, че е пързалка. Но когато вече вземе да става грозно с мазане, оплитане, сърцераздирателни вопли и съфорумки, които приемат много надълбоко измислиците на скучаещите, вече е по-добре да се удари катинара. Имам предвид теми като онази на тинейджърката, която искаше да прави аборт в 5 или 6 месец беше, тук имаше потребителки, които взеха нещата много навътре и така.

Общи условия

Активация на акаунт