90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 380
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Бубичка  , Жива, здрава и щастлива да е майка ти, да се радва на внуци, правнуци и праправнуци, но да не забравя и личния си живот!

Аз да се оплача, днес кантара ме изкара + 1 кг и то след като снощи бях пила Сание и добре си изпразних червата сутринта. Оправдавам го с проблемите си около МЦ, че при мен вече има аномалии, впредвид годините ми Blush

# 316
Днес съм на плодове. Взела съм си разни готини чайове-плодова целувка, ябълка с канела, и билкови също, взела съм и разни плодове. За обяд мисля да ям зеле с малко сол и оцет. За 3 дни кантара не е мръднал, но все пак са само 3 дни. Ще очаквам резултата след днешния ден. Все още не мога да ям вечер наполовината на обяда. Иначе за разделното хранате и спазване на часовете горе-долу се справям.

# 317
Благодаря за пожеланията, момичета!  Hug

Бети, въобще и не се замислям за плодове. Не искам да настръхвам предварително заради 1 ден водица Simple Smile Няма да ми е за първи път... приеми го като просто един ден, който минава и точка Simple Smile Да не идвам да ти връзвам ръцете  Mr. Green Hug

# 318
  • София
Добро утро!

Вчера бях на полодове. Закусвах и обядвах плодова салата с орехи. За вечеря няколко моркова. Сутринта кантара показа +200 гр. Очаквах минус Sad Успокоявам се с това, че съм пред МЦ.
Днен съм на белтъци

З: банан
О: пилешка пържола със салата от патладваж ( нещо като кополу, носамо патладжан и чесън)
В същото на половина

# 319
  • София
Бубичка, и на мен 11-ти ми се пада воден, но честно казано все още не съм решила дали изобщо да се опитвам само на вода или директно да реша проблема с плодове  newsm78 Все пак ще обменяме информация, пък покрай теб може и аз да се навия  Grinning

А да паля ли колата?  Mr. Green

# 320
Бубичка, и на мен 11-ти ми се пада воден, но честно казано все още не съм решила дали изобщо да се опитвам само на вода или директно да реша проблема с плодове  newsm78 Все пак ще обменяме информация, пък покрай теб може и аз да се навия  Grinning

А да паля ли колата?  Mr. Green
Мини ме вземи, че и аз й се навих  Joy

# 321
Добро утро, фиданки!

И днес кантара ме обича, още -400гр. ги няма и съм 61кг.
Остава ми само 1кг. до целта ми.

Днес ми е воден и края на 1 цикъл. До тук съм свалила 6кг. Ще видя и след водния колко ще съм смъкнала и ще пиша утре, както и последни мерки на т., х. и т.н.
Много ми е интересно колко още се сваля за другите 2 цикъла.

did_i - днес и аз и rositooo сме водни, сигурно има и други русалки, така че ще се подкрепяме.

Мен ми е много студено днес, направо....си ме втриса, седя си с пуловер и завита с одеяло в къщи а термометъра показва 22 градуса.
Водата не ми върви много, че ми става още по-студено въпреки, че си я правя топла. 
Но не мисля да си развалям водния. Ще си я топля и така.

Лек ден момичета и дано днес да имаме много минуси.

# 322
Днес съм на плодове. Взела съм си разни готини чайове-плодова целувка, ябълка с канела, и билкови също, взела съм и разни плодове. За обяд мисля да ям зеле с малко сол и оцет. За 3 дни кантара не е мръднал, но все пак са само 3 дни. Ще очаквам резултата след днешния ден. Все още не мога да ям вечер наполовината на обяда. Иначе за разделното хранате и спазване на часовете горе-долу се справям.

През плодовия ден зеленчуците не трябва да са овкусени!!!!

# 323
Добро утро!

За днес: плодчета - грозде, ананас, 1 банан и 50 гр.бадеми

Радвам се, че днес пак мога да кажа - честито на всички с минусчета!

# 324
Здравейте  и от мен,днес съм на плодове, закусих с един банан, после мисля грозде да хапвам и малко орехи.
Водата изобщо не ми върви в този студ, ама се мъча  Whistling Иначе кантарчето ме радва много вече съм - 5кг за 8 дни  Mr. Green
Успех на всички и във водните не се отказвайте, моя първи е чак на 29-ти и съм решила да го  направя  Peace

# 325
  • София
Днес съм на варива:
Закуската ми беше един банан, обяда сигурно ще е варени картофи с домат и маслинки, а вечерята орис със соев сос, домат и няколко маслини Peace
И на мен 11ти ми се пада воден, но най-вероятно ще го правя втори плодов.

Бубичка, честит рожден ден на майка ти! Да ти е жива и здрава Hug

# 326
  • Сливен
Здравейте момичета,

Отчет след 4-дневката: -0 кг. Weary Но не съм и очаквла повече от вчерашният плодов., а и на въглехидратния прекалих с количествата. Освен това МЦ се бави
Бях режимна вчера, но денят беше кошмарен в личен план и хапнах само сутринта 1 ябълка и чак вечерта /19.45/ два банана, че бях прегладняла. Водата хич я няма, да е най-много литър
Приемам, че съм в етап на застой и забравям за вчера.

Днес съм белтъчна:

з-банан
о-голяяяяма шопска с мноооого сирене и бульончето, може и филийка
в-сирене по шопски и малка салата

Бубичка, да ти е жива и здрава майчицата!

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 11:19 от MEIA

# 327
  • България
Добро утро, фиданки!

И днес кантара ме обича, още -400гр. ги няма и съм 61кг.
Остава ми само 1кг. до целта ми.

Днес ми е воден и края на 1 цикъл. До тук съм свалила 6кг. Ще видя и след водния колко ще съм смъкнала и ще пиша утре, както и последни мерки на т., х. и т.н.
Много ми е интересно колко още се сваля за другите 2 цикъла.

did_i - днес и аз и rositooo сме водни, сигурно има и други русалки, така че ще се подкрепяме.

Мен ми е много студено днес, направо....си ме втриса, седя си с пуловер и завита с одеяло в къщи а термометъра показва 22 градуса.
Водата не ми върви много, че ми става още по-студено въпреки, че си я правя топла. 
Но не мисля да си развалям водния. Ще си я топля и така.

Лек ден момичета и дано днес да имаме много минуси.
и тук студ...........от сутринта камината е на 6 Joyами замръзнах........така ми е винаги при плодов,а днес на воден ще се мръзне повече маи............
след плодовия-1,200кг.обедена съм че луната помага много така изведнъж кантара да слезе на долу.за сега само 1 чай,бягам да взема детето от училище и почвам да се наливам с многооооооо многооооооооо вода  bouquet Hug

# 328
Браво rositoooo  Hug давай в същия дух и като нищо утре ще си с подобен резултат като след плодовия.  Peace
И това ако не е стимул за да издължиш.
Всяко кило надолу е спечелена борба срещу тлъстините.

# 329
здравейте и от мен!
Бубичка, да ти е живо и здраво майчето!
Роси, Лера,Дид и, стискам ви палци.Приятно плуване!
Маша, благодаря за кафето.
Днес на въглехидрати.
З-грозде
О- патладжан с дом.сос,хляб и половин пакетче марети.
В- пица или макарони.
Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт