90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ти  Hug

Ще ги тествам някои въглехидратен ден.

# 451
Добър ден! Simple SmileСлед вчерашния воден ден съм -0.800кг.Общо за 2-ри цикъл резултата е -3.200
Започнах да пия повече чай(неподсладен)-около 2 литра,отделно към 1 л вода на работата и кантара взе да мърда с повече от 100г Mr. Green
Lera тъкмо и аз щях да питам за кестените Simple SmileПоявиха се на пазара ,много са ми любими,а имам и един буркан сладки кестени...малее как ще дочакам въглехидратния LaughingХари,мерси за инфото!!
Да ви се оплача-днес най-сетне имах време да направя една рецепта ,подходяща според мен за белтъчен:патладжан кебап.Оказа се ,че патладжаните,които купих са отвратително горчиви SadРазочарована съм много.Ама ще го преживея де Simple Smile

# 452
Дани, не ги ли изкисна предварително? Thinking

# 453

Scarlett, и ти си понамалила порциите - да докладваш има ли ефект.

Моите 100 гр ориз са в сурово състояние(а и салатата е огроооомна)  Laughing Не мога да ям по-малко. Порциите май никога няма да ги намаля  Confused

# 454
Оказа се ,че патладжаните,които купих са отвратително горчиви SadРазочарована съм много.Ама ще го преживея де Simple Smile

Патладжаните са си по принцип така и аз като ги режа на парчета и ги посолявам и ги оставам в чиния или тавичка под наклон и то почва да им капе горчилката. Опитай следващият път да видиш, че ще има разлика във вкуса.
Аз си направих страхотна пица, с пълнозърнесто брашно, мая и вода тестото (малко сол и малко захар+ ким на зърна). Отгоре малко доматена паста, лютеница и зеленчуци отгоре. Подправките ми бяха риган и босилек.

# 455
  • София
Да си отчета днешния плодов, защото току що вечерях.

з - кафе и 1 червена ябълка
о - 2 малки зелени ябълки
в - 5 печени чушки

това е. Толкоз. Без ядки днес, защото много ме нервира кантара.

# 456
Пролетните и есенните патладжани са различни. Едните определено не горчат и кората им е по-тънка /могат да се готвят небелени/.
През есента /според мен и пролетните сортове, де/ е хубаво да се нарежат както ще се режат, осоляват се, стоят докато си пуснат сока /кафяв е обикновено/, измиват се и се правят каквото сте решили. Ако ще се пържат е добре да се подсушат след миенето.  Peace

# 457
Таня, благодаря за отметката,права си и ще се поправя  Mr. Green След малко към боба ще добавя и салата от марули  Simple Smile

# 458
  • Варна
момичета, благодаря за корекциите по менюто ми  Grinning Mr. Green освен, че диетата много ми вдъхва доверие (още повече ще е като мине първите 4 дни - за да се ориентирам в ситуацията), това, че вие сте тук и помагате с инфо е наистина незаменимо!  bouquet не че ви четкам, ама сте ми супер вдъхновители и помагачи (чета вече няколко теми назад)! Hug Hug а оризовото брашно (сега е купено де) ако е просто от смлян ориз може ли да се ползва в деня на варивата?! newsm78

# 459
  • На топло...
Отчет на въглехидратен.

З: банан в 8 часа (ставане в 6 - кафе с половин лъжичка мед, чаша топла вода с половин лъжичка мед), не издържах и в 10 награбих 2 сливи и 5 бадема;
О: две филии с лютеница, краставички и маслинки, две парчета от сладкиша на Рени без яйца;
В: три парчета от сладкиша, топка сладолед, редчето шоколад.
Поредната излагация с количествата Whistling...

# 460

rumi82 ,внимавай само да не намалиш порциите прекалено много,защото организмът може да премине в режим запасяване или след диетата да се получи йо-йо ефект. Колко кг имаш да сваляш?И аз мислех иначе да понамаля порциите,но се притеснявам точно от горните две причини - да споделяш как вървят при теб нещата.

таня не бих могла да кажа че съм свела до минимум но е определено по малко от обичайното,но пък какъв ще е ефекта ако ям като...грух-грух.имам 20 кг да свалям,но и 15 да сваля пак ще са ми от полза!!!
всеки ден пиша,дори и да прегреша ще споделя Blush
за сега успявам но едва е 5 -ти ден
лека и не толкова гладна вечер!!!

# 461
  • България
отчет за днес-закуска ябълка,обяд пържени картофки+домати,вечеря боб+салата марули.
лека вечер

# 462
Хари,Зизинка,Бубичка,изкиснах ги пустите патладжани!За това ме е яд!Даже ги обелих,макар че по рецепта май не трябва.Ама карай де,ще ядем само кюфтенцата LaughingТ.е. ядох само кюфтенцата,че вечерята отдавна мина!

# 463
  • София
Днес - плодов:
З - печена тиква;
О - банан;
Сл. закуска - тиква;
В - портокал, нектарина, 80гр. сурово кашу.

Утрешният воден ще го направя плодов, но без ядки. Имам портокал, киви, нектарина, тиква, банани и черно грозде. Ще видя какво ще хапна Peace

# 464
здравейте отдавна не съм писала ето ме тук бях на диетата 1месец свалих 5кг после спрях но не си върнах кг за това съм тук днес първи плодов трябват ми поне още 5кг

Общи условия

Активация на акаунт