90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 311
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте Фиданки Simple Smile
Днес ми е белтъчен ден
З - ябълка и кафе с мляко
О - пилешко бутче на Нанюк - предполагам , че може с малко млечна салата но мое производство
В - едно варено яйце с малко млечна салата
Вода над 1,5 няколко чайчета и още едно кафе пих , че днес ми беше доста натоварен ден Simple Smile Отивам да приспивам мойто зверче , че утре е на градина след седмица почивка Simple Smile

# 556
Аз щях да попитам боза кога може да се пие ? Днес малкия ми поиска и на мен ми се препи , аз по принцип не я обичам , но една чашка поняко пия , не съм пила , реших да попитам преди това? Сега съм пред МЦ и направо се побърквам вместо да отслабвам задържам , макар че така добре тръгнах   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 557
Здравеите моми4ета.
Днес добре си хапнах,маи прекалих
3.кафе с мляко и ябулки
о.миш-маш
в.пил.бон филе панирано-5-6 пар4енца,шопска салата сьс сирене
Моми4ета да ви питам,при вас има ли такова нещо като,след определени дни сваляте,след други-не

# 558
  • София
И аз днес на варива:
З - кафе и 1 круша
О - консерва едър боб натурална, краставица, салата моркови и ряпа
В -  консерва боб в доматен сос и 1 домат
За втори път вечерята ми е доста по-малко като количество от обяда Blush

Може ли във въглехидратният ден да се яде баница със зеле
Може Peace
Аз мисля, че може само с прясно зеле. Според РХ скорбяла и киселини не се съчетават!

Да, само че 90-дневната диета НЕ Е разделно хранене. А видоизменено такова.

# 559
Няколко дни нямах достъп до компютър, но съм режимна. Днес варива:

З: 2 малки банана
О: варени картофи, салата зеле
В: постни лозови сърми, салата зеле

# 560
Моми4ета да ви питам,при вас има ли такова нещо като,след определени дни сваляте,след други-не
Има да, аз например след въглехидрати в 90% от случаите свалям(особено ако хапвам сладолед  Wink), а след бобови - в 90% от случаите качвам, само от лещата съм добре. С течение на времето се разбира кои храни как действат, но въпреки всичко, не ги избягвам, все пак в режима всичко се хапва. Така, че не се притеснявай, няма как постоянно да се сваля. Иначе мисля, че днешното ти меню е много добре, не си прекалила  Hug
Аз днес бях въглехидратна - закуска - портокал, обяд - обикновени бисквити почти цяло пакетче, вечеря - палачинки и черния шоколад. Мисля, че скоро няма да погледна сладко  Crazy

# 561
nana77, Въпрос на интерпретация! Мое лично мнение /което не натрапвам на никого/ е, че е възможно отслабване с по-бързи темпове, ако освен последователността на дните се спазват и принципите на РХ при приготвяне на храната за съответния ден.

# 562
Престарали сте се с писането тия дни  Laughing
Минавам за отчет на плодовия - 2 ябълки, 2 банана, 90гр кашу
Лека вечер!

# 563
Аз щях да попитам боза кога може да се пие ?  
Не съм сигурна ,но мисля че не може по време на диетата.Аз ако много ,много ми се препие бих пийнала 3-4 глътки във въглехидратния ден.

# 564
Мерси Мартин4е,колко е хубаво някои да се интерисува от теб,и да не подминава постовете ти,а да отговаря
И аз моми4ета бих отговаряла на вашите вьпроси,но..за сьжаление сьм още неопитна,и мога да подведа някои
И на мен в на4алото този режим ми се стори мнооого странен,толкова много хора около мен го правеха,но не виждах истински резултати,и все исках за кратко време да сваля много кг,пробвах какжо лине-японско 4удо,безвьглехидратната,ходих даже и при диетолог,но до сега така не ми е пасвала диета,хем да хапвам(което много оби4ам)хем да слабея(е поне до сега сьм доволна)
И лека полека,ден след ден,благодарение на вас,ще я докарам този пьт до краи,4е и на мен в кьщи не ми вярват ве4в с тези мои безкраини опит-неопит
НЕКА ПОКАЖЕМ,4Е И НИЕ ИМАМЕ ВОЛЯ,И СТЕ СТАНЕМ ФИДАНКИ  Heart Eyes

# 565
Здравейте сладурчета Hug Голямо браво на мойте водички newsm51 newsm76 и аз с вас днеска изкарах само и единствено на вода,проблема ми не беше нуждата от храна(поради заангажираноста на целия ден),а адското не спиращо главоболие което ми се получи ooooh! Все пак  welcome на новите кандидат фиданки и повечко воля и ще сте доволни от резултата Hug Лека и приятна вечер ви пожелавам   bouquet

# 566
И аз съм с канско главоболие... ама ми се струва че защото сме пили по-малко вода от 2 л. Поне аз не ги докарах до толкова... има няма литър и половина... насилвам се ама...
Сега си разтварям упсарин че то не се трае...  Sick
Лека вечер на всички!

# 567
И аз съм с канско главоболие... ама ми се струва че защото сме пили по-малко вода от 2 л. Поне аз не ги докарах до толкова... има няма литър и половина... насилвам се ама...
Не винаги боли глава от малкото пиене на вода.

Четох някъде(статията нямаше нищо общо с диетата)  ,че ако се прекалява с водата също може да има главоболие.

# 568
  • София
nana77, Въпрос на интерпретация! Мое лично мнение /което не натрапвам на никого/ е, че е възможно отслабване с по-бързи темпове, ако освен последователността на дните се спазват и принципите на РХ при приготвяне на храната за съответния ден.

Да, на лична интерпретация. Само че когато става въпрос за принцип - т.е дали киселото зеле е режимна храна или не според 90-дневната диета, а не според РХ - то няма друг отговор освен написаното на първа страница. Където никъде не пише, че не може да се яде.
Иначе ще стане пълна каша - съчетания на РХ и режима, на Дюкан и режима, на безвъглехидратна и режима. Всичко това е лично решение, но тук всеки се старае максимално според възможностите си да следва принципите на 90-дневната диета. Не на друго.

# 569
Успяяяях, ляляяяя. Супер лек ден беше /с изключение на това, че детето ми скъса шортите докато заспи  Heart Eyes /
Браво на всички останали водички! Simple Smile Вторите плодови следващия път ги искам първи водни  Hug

И мен сега ме наболява глава, но го отдавам на недоспиване, което отивам да коригирам след малко  Joy

Лека нощ на всиииички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт