90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте Фиданки - Сладуранки!!!!Не съм писала отдавана,но ви следя и съм режимна!!!Днес съм на въглехидрати.Сготвих си квадрати,но под формата на мъфини.Обядвах с 1 мъфин и готови спагети,а за вечеря ще хапна 1 мъфин и малко шоколад.Утре е плодовия,след него имам още 1 четворка и ето ти го водния.Пада се на 18ти, кой е с мен?За Веси знам,с не я ще си   sport027  заедно.    newsm51

# 631
  • София
Здравейте елегантни Simple Smile
Аз днес съм оризова Simple Smile
Закуска - кафе и банан
Обяд - ориз на фурна с царевица
Вечеря - пак ориз на фурна с царевица,а може и малко салатка,но не съм я измислила още Simple Smile

Слабеещ ден на всички Simple Smile

п.п. Моят кантар се инати Crossing Arms нещо ама ще му видя сметката ..... на сантиметри се справям добре иначе Simple Smile Влязох в панталон който бях отписала реди 2 години Simple Smile
На 19-ти съм русалка за първи път,а до сега съм свалила 5 кг.Имах няколко прегрешения и то най-вече с по-късно ядене от 8 часа,но нямах възможност за по-ранно похапване!Усмихнат и слънчев ден от мен! Simple Smile  Hug

# 632
Момичета, извинявам се много за глупавия въпрос, но билковите лукчета (бонбоните) режимни ли са и ако да за кои ден?  аз си мисля, че са за въглехидратния, но кажете и вашето мнение Simple Smile

# 633
  • Варна, България
Засега водния минава без проблем.
Около 2 л. вода, 2 чая зелен+лимон, 2 кафета

Брук, аз бих се въздържала от лукчета  newsm78

# 634
Здравейте, Фиданки Simple Smile
Днес ми е 2ри ден
З: 2 ябълки
О: Ризото със зеленчуци и гъби + доматена салата
В: същото
За сега се чувствам добре, но съм мн пощелива и не знам дали няма да прегреша. С водата хич не се справям, вчера изпих 1л. Като малка бях прочела, че София Лорен пие по 2л. течности и реших и аз да правя така и явно и тогава съм си мислела, че ще забравя и си сипах в една кана от един литър вода, а в друга мляко и почнах да пия Simple Smile малко се озорих, но ги изпих наведнъж, с това приключих пиенето на 2л. течности Simple Smile сега ще се постарая повече Simple Smile

# 635
мерси за отговора  Simple Smile ще се въздържаме колко ти му е  Laughing

# 636
Хм, аз сантиметри не се сетих да меря но по дънките се вижда че се охлабиха, а това определено ми дава надежди.
Днес съм на белтъчен ден.
З: грозде
О: омлет с шопска салата
В четери не издържах, подгонил ме е зверски глад след като ядох за първи път след вчерашния воден и си хапнах малко грозде... Embarassed
В: парче риба с малко салата

Отивам да си нагледам котараците че вече взеха да излизат от кашончето ще трябва да им търсим дом в скоро време... Heart Eyes

# 637
Здравейте , фиданки   bouquet
Бубичка страхотен резултат !   bouquet  Благородно ти завиждам  Mr. Green
Добре дошли на всички нови попълнения  welcome
Аз днес съм на въглехидрати
З- 1 банан и чай
О- 1 геврек
В- 2 малки филийки черен хляб с лютеница и 1 република 

# 638
  • България
днес плодове-нищо интересно......ябълки.водичка.чай.по късно може и малко салатка.след първия белтъчен след водния 1кг се върна.явно повече от това няма да сваля,но нищо.добре ми е така,изглеждам добре.сега се надявам някои см да падне,та да видим.
след няколко дни отивам в ГР за около 20дни.когато мога ще давам отчет.
усмихнат ден!
възползваме се от топлото време и отиваме в парка за есенни листа

# 639
rositoooo , за 1 цикъл колко свали , че аз само 1кг newsm78?
Аз на обяд хапнах няколко филийки с домат и маслинки ,няколко сладки, вечеря същото , но наполовина. За сега водата е 1л. Още половин и готово , повече не мога да се озорвам с тая вода, хич не ми върви в студеното време , но мисля , че литър и половина е ок.
Утре цял ден на плодове ще я карам , на гостито ще хапна салатка, това възнамерявам , дано се получи Grinning.

# 640
С водата хич не се справям, вчера изпих 1л. Като малка бях прочела, че София Лорен пие по 2л. течности и реших и аз да правя така и явно и тогава съм си мислела, че ще забравя и си сипах в една кана от един литър вода, а в друга мляко и почнах да пия Simple Smile малко се озорих, но ги изпих наведнъж, с това приключих пиенето на 2л. течности Simple Smile сега ще се постарая повече Simple Smile
Аничка това мляко е за белтъчния ден.Една чаша мляко се равнява на едно ядене.Ако ти е белтъчен и не ти се яде можеш да изпиеш една чаша мляко вместо яденето.

# 641
С водата хич не се справям, вчера изпих 1л. Като малка бях прочела, че София Лорен пие по 2л. течности и реших и аз да правя така и явно и тогава съм си мислела, че ще забравя и си сипах в една кана от един литър вода, а в друга мляко и почнах да пия Simple Smile малко се озорих, но ги изпих наведнъж, с това приключих пиенето на 2л. течности Simple Smile сега ще се постарая повече Simple Smile
Аничка това мляко е за белтъчния ден.Една чаша мляко се равнява на едно ядене.Ако ти е белтъчен и не ти се яде можеш да изпиеш една чаша мляко вместо яденето.
Това като малка, сега само водичка Simple Smile

# 642
  • София
Привет момичета
Приемате ли нови попълнения  Flutter

Реших да опитам, че отзиви добри чувам,
ама нещо се притесних - нали не е за напълняване  Wink

1ви ден - дюкянски с плод за закуска
2ри ден - леща

Днес - 3ти ден съм на две прасковки и два геврека.
Направо имам чувството, че ми идва зверски апетит...

Пък и аз се прибирам след 20.00 от работа ....

Упорито ще пробвам - пък да видим ....

# 643
Здравейте! Аз съм напълно отчаяна... Не съм писала от доста време, чесно казано не мога да насмогна и да чета Simple Smile Нооооо... ужасена съм преди 27 дни бях 57кг, вчера... след 26 дни бях... +2кг... Днес съм плодова, а утре водна.... Ужасно е! Тъй като нямам кантар вкъщи се меря всеки път на един и същи от тези, които мерят колко си висок, тегло и т.н. и така... Не стига, че от 1 месец съм на диета и очите ми са като понички и постоянно се съобразявам ами на всичкото отгоре съм и 2кг +. Миналият път, когато бях на диетата ядях повече и отслабнах около 5 кг общо, а сега... направо не знам... Реве ми се! Исках до 13.11 да съм свалила поне 5-6кг, а то... сега вече са 7-8кг SadSadSadSad Направо ми се иде да се засиля към някоя стена... Утре този воден ми е много на мисъл, чудя се при тези + резултати дали изобщо да го правя или да направя още един плодов... Моля ви кажете нещо... Ужасно се депресирах от снощи... Събудих се около 3 през нощта и дори мислех да си отменяме сватбата (13.11), защото ще съм ужасна на снимки. Разбира се това няма да се случи, но си представете колко ужасно се чувствам...

# 644
  • Варна
след вчерашното размазване с меденки (все пак режимни) и шоколад и филии с лютеница съм качила 1 кг, а то се оказва че съм и циклична, така че с 1 куршум... 2 заека  Mr. Green плюс, че глада за сладко се падна по режим  Grinning Party днес плодове - никакви проблеми - аз и без диети си правя такива дни, че много обичам.  :peace

Общи условия

Активация на акаунт